• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • Bolu 18 °C
  • Kastamonu 14 °C
  • Zonguldak 19 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Cumhurbaşkanı Adayı Karamollaoğlu, milletvekili adaylarına 24 Haziran’ı soracak

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilk kez kamera karşına çıkarak, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar yaptı.
Cumhurbaşkanı Adayı Karamollaoğlu, milletvekili adaylarına 24 Haziran’ı soracak

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından ilk kez kamera karşına çıkarak, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalar yaptı. Seçimlerin analizini yaptıklarını belirten Karamollaoğlu, illerde teşkilatlarla gerekli görüşmelerin yapıldığını ve 81 ilin milletvekili adaylarıyla bir araya geleceğini ifade etti. 7 Temmuz Cumartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan toplantıya ilimizden de Milletvekili adayları Ünal Yurtbay ve Mücahit Mekeç katılacak. Bartın Milletvekili Adaylarının 24 Haziran’daki seçimlerde Bartın’da alınan oy oranıyla ilgili Karamollaoğlu’na bilgi vermesi bekleniyor.

Fatih Aydın, parti teşkilatıyla bir araya geldi

Parti içerisinde gerekli çalışmaları gerçekleştiren ve Milletvekili adaylarıyla da görüşecek olan Karamollaoğlu, Genel Merkez teşkilatını 81 ile göndererek, 24 Haziran seçimlerinin il teşkilatlarıyla değerlendirilmesini istedi. Karamollaoğlu’nun talimatıyla illere dağılan teşkilat mensupları partililerle bir araya gelerek, seçim sonuçları ile ilgili görüş aldı.  Bu kapsamda ilimizi ziyaret eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, parti teşkilatından 24 Haziran ile ilgili rapor istedi. 

Çalışmalarda üstün başarılar diliyorum

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarını değerlendirme toplantısı adı altında görüşmeler yapan Aydın, şu ifadeleri kullandı; “Birinci tur oylamada Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Ülkemizin hayrına yapılacak çalışmalarda üstün başarılar diliyorum. Yine hiçbir parti ayrımı yapmadan, yeni dönemde Parlamento’da milletvekili olarak görev yapacak bütün arkadaşlarımıza muvaffakiyetler diliyorum. TBMM, millet iradesinin kalesidir. Milletvekillerinin bu ruh ve anlayışa uygun olarak milletin talep ve beklentilerinin sözcüsü olmalarını diliyorum.

Seçim sonuçlarını titizlikle değerlendiriyoruz

Bugün Bartın’dayız. Önümüzdeki günlerde de tüm illerde hızlı bir şekilde toplantılar düzenleyerek seçim sonuçlarını bütün yönleriyle ele alacağız. Artılarımız olduğu kadar eksilerimizi, doğrularımız olduğu kadar eksiklerimizi dürüst ve samimi bir şekilde masaya yatıracağız. Kendi payımıza en doğru değerlendirmeleri yaparak, milletimizle en hızlı ve en geniş şekilde kucaklaşmanın yollarını aramaya devam edeceğiz. Çünkü bizim için seçimler bir sonuç değil, bir başlangıçtır. Saadet Partisi, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hayırlı hizmetleri desteklemeye, bedeli ne olursa olsun ülkemizin aleyhine olan yaklaşımlara karşı da sonuna kadar mücadele etmeye devam edecektir.”

Ülkenin şu anda seçime değil huzura ihtiyacı var

Ankara’da gerçekleştirilecek olan toplantı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı; “Yerel seçimlerin erkene alınacağı konuşuluyor. Birileri bunu gündeme getiriyor. Akıl tutulmasıdır bu. Bunun için anaysa değişikliği gerekiyor. Genel seçimlerde olduğu gibi iktidar yerel seçimlere de galiba baskın gitmek istiyor. Türkiye’yi bu kadar gerilimin içine sokmak kime ne fayda sağlar? Öne alınması kime ne fayda getirecek? Bir seçimden daha yeni çıktık. Gereksiz yere mahalli seçimleri öne almak akıl işi değil. Öne almak için bir tane sebep söylesinler. Allah siyasetçilere akıl fikir versin. Bunu bizim için söyleyenler de olursa biz amin deriz. Ülkenin şu anda seçime değil huzura ihtiyacı var.

Bir sonraki seçim için kolları sıvadık

Borçla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. İpin ucu kaçtı. Tasarrufa yönelmek gibi bir dertleri yok. Bu ülkenin problemini çözemezler. Bu ülkenin bedava keke ihtiyacı yok işe ihtiyacı var. Tarımda çiftçinin emeğinin karşılığını almaya ihtiyacı var. Esnafın ayakta kalmaya ihtiyacı var. Bir kişi de ‘doğru söylüyorsunuz da biz bunu nasıl yapacağız’ demiyor. Gidişat iyi değil. Allah yardımcımız olsun. Bunları seçimden korktuğumuz için söylemiyorum. Açıklandıktan sonra her parti seçime hazırlanacaktır. Biz Saadet Partisi olarak 24 Haziran’ın hemen arkasından bir sonraki seçim için kolları sıvadık.

81 ili taradılar

Her zaman her seçime hazırız. Bu hafta içerisinde Genel Merkez teşkilatındaki kardeşlerimiz 81 ili taradılar. Her ile giden arkadaşlarımız il teşkilatlarıyla 24 Haziran’ın değerlendirmesini yaptılar. Bu hafta sonu ayın 7’sinde Ankara’da adaylarımızın katılımıyla bir toplantı gerçekleştireceğiz. İl teşkilatımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız hatta partimize gönül veren vatandaşlarımızın da katılımıyla yapacağız. Bu toplantı ile bundan sonraki çalışmalarımızın hazırlığına start vermiş olacağız. Gerekli değerlendirmeleri yapacağız.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535