• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 25 °C
  • Bolu 21 °C
  • Kastamonu 26 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti teşkilatını Ankara’da topladı

117. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Ak Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ülke gündemi ve projelerin görüşüldüğü toplantıya Bartın il teşkilatı da katılarak, ilimizi temsil etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti teşkilatını Ankara’da topladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti teşkilatını Ankara’da topladı. 117. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda partililerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülke gündemi ve projelerle ilgili partilileri bilgilendirdi. Toplantıya ilimizden İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya ve Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı katıldı.

Güçlü ilçe teşkilatları kuracağız

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Manav, toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde: “Toplantı 81 ilin başkanı ve temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Kongre takviminin belirledikleri şekilde sürdüğünü ve ilçe kongrelerinin devam ettiğini anlatan Sayın Cumhurbaşkanımız şu ifadelere yer verdi; “Hepsinden öte bütün belde kongrelerini hallettik, onlar bitti. Şimdi ilçeler ve bir diğer taraftan bazı illerde atamalarla ilgili süreç devam ediyor. İl başkanlarımız olarak sizlerden ricamız, ilçe kongrelerimizde bulundukları yeri en yeni şekilde kuşatan, kucaklayan, liyakatlı isimlerin göreve gelmesine öncülük etmenizdir. Samimiyet, sadakat, ahlak ve liyakat ölçülerinden asla taviz vermeden yapacağımız isabetli tercihlerle güçlü ilçe teşkilatları kuracağımıza inanıyorum.”

Kaleleri düşüre düşüre yola devam ederiz

"Bize hesabi değil, hasbi olanlar lazım." diyen Sayın Cumhurbaşkanımız, "Eğer hesap adamı olursa çökeriz ama hasbi olursa Allah'ın izniyle kaleleri düşüre düşüre yola devam ederiz. Onun için bize dava adamı, hizmet adamı, milletin adamı olarak görev yapacak ilçe başkanları, il başkanları, belediye başkanları velhasıl AK Parti kadroları lazım." değerlendirmesinde bulundu.

En küçük bir zayıflığa izin vermemeliyiz

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Erdoğan, kongrelerde göreve gelen ve gelecek olan kadroların, 2019 yılındaki seçimlere kadar olan süreçteki hazırlıkları yürütecek ve seçimleri bizzat yönetecek kişiler olduğunu vurguladı. Bu yüzden Mart ve Kasım 2019'un kendileri için önemli seçimler olduğunu ifade eden Sayın Erdoğan, "Bunun için her aşamada çok titiz davranmalı, en küçük bir lekeye, en küçük bir sızmaya, en küçük bir zayıflığa izin vermemeliyiz" dedi.

En büyük güç kaynağımız milletimizin duası

Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye'ye yönelik saldırıların dozunun her geçen gün arttığına işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Terör örgütleri bir yandan, çeşitli ülkeler diğer yandan ülkemizi askeri, siyasi ve ekonomik açıdan yıpratmak için var güçleriyle gördüğünüz gibi çalışıyorlar. Her şeyden önce ülkemiz ve milletimiz adına bu saldırılara karşı mücadele etme sorumluluğu, iktidar partisi olarak bizim, yani AK Parti kadrolarının üzerindedir. Kimseye suç yükleyemeyiz, bunun faturası tarih tarafından bize kesilir. Onun için de çok hassas olacağız, çok dikkatli olacağız ve ona göre bu çalışmamızı sürdüreceğiz. Verdiğimiz mücadelede en büyük güç kaynağımız önce Rabbimizin yardımı, ardından da necip milletimizin desteği ve duasıdır.

Daha iyi bir konuma gelmeliyiz

Şayet, milletimizin bize verdiği güçlü destek olmasaydı, bilhassa son 4 yılda hem parti hem de ülke olarak gerçekten çok kötü neticelerle karşı karşıya kalırdık. 16 Nisan halk oylamasıyla devreye giren yeni yönetim sistemimiz, milletimizin destek çıtasını yürütmede yüzde 50+1 oy... Dolayısıyla artık milletimizle olan irtibatımızı çok daha sıkılaştırmaya, aldığımız desteği çok daha yüksek oranlara taşımaya ihtiyacımız var. Mevcut durumumuz bizi asla şımartmamalıdır, biz bileceğiz ki daha iyi bir konuma gelmeliyiz."

Yeni zaferler için hep birlikte daha çok çalışacağız

Türkiye'nin kaderi ile AK Parti'nin kaderinin bütünleştiğini ve bunun da böyle bilinmesi gerektiğine değinen Erdoğan, salonda bulunan partililere, "Biz tökezlersek Türkiye'nin de sıkıntıya düşeceğini, 7 Haziran, 1 Kasım seçimleri arasındaki dönemde hep beraber gördük. Bir tökezleme ülkeyi nereye götürüyordu gördük." diye konuştu. Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasının devamında ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasını Sayın Erdoğan; “Hükümetimiz ve partimiz, bir yandan ortaya koyduğumuz çalışmalarla ülkemizi sürekli büyüterek, güçlendirerek hedeflerimize doğru adım adım ilerliyoruz. Emek vermeden, terlemeden, hak etmeden hiçbir zafer kazanılamaz. Yeni başarılar, yeni zaferler için hep birlikte daha çok çalışacağız” sözleriyle tamamladı. Toplantı, Cumhurbaşkanımızın konuşmasının ardından basına kapalı devam etti” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535