• BIST 9548.09
  • Altın 2500.291
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.5676
  • Bartın 26 °C
  • Ankara 23 °C
  • Bolu 25 °C
  • Kastamonu 24 °C
  • Zonguldak 25 °C
  • Karabük 24 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Değişim heyecanını gittiğimiz bütün mahallelerde görüyoruz’

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz beraberinde teşkilat mensupları ve mahalle sakinleri ile birlikte AK Parti Gölbucağı Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını yaptılar.
‘Değişim heyecanını gittiğimiz bütün mahallelerde görüyoruz’

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz beraberinde teşkilat mensupları ve mahalle sakinleri ile birlikte AK Parti Gölbucağı Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını yaptılar.

Herkese Kapısı Her Zaman Açık Olacak

Milletvekili Tunç açılış töreninde yaptığı konuşmada 31 Mart yerel seçimlerine 21 gün kaldığını belirterek, “21 gün çok kısa bir süre Bartın’da yeni bir başlangıç, bir değişim heyecanını gittiğimiz bütün mahallelerde görüyoruz. Bu heyecanı bugün Gölbucağı Mahallemizde de görmekten büyük memnuniyet ve sevinç duyuyoruz. 31 Mart ta Belediye Başkanımızı seçeceğiz inşallah Bartın’ımızda hizmet belediyeciliğini, icraat belediyeciliğini, AK Belediyeciliği başlatarak Batı Karadeniz’in incisi dediğimiz Bartın’ımızı hak ettiği yere inşallah sizlerle beraber çıkaracağız. Yusuf Aldatmaz bizim evladımız, hepinizin yakından tanıdığı, başkan olduğunda herkese hiç bir ayrım yapmadan hizmet edecek herkese kapısı her zaman açık olacak bir kardeşimiz. Arkasında da Bartın için gecesini gündüzüne katan bir teşkilat ve belediye meclis üyelerimiz ve 12 yıldır sizlerin milletvekilliğini yapan, Bartın’a üniversitesinden barajlarına, tünellerinden dere ıslahlarına, okullarından fabrikalarına kadar sayısız eser kazandıran, projelerinin arkasında gece gündüz Bartın için çalışan bir milletvekili olarak söz veriyoruz” dedi.

Bartın’ımızı Hak Ettiği Yere Taşımaya Söz Verdik Ahdettik

Mahalle sakinlerine Batı Karadeniz’in incisi Belediyecilikte hak ettiği yerde mi? diye soran Milletvekili Tunç; “Bartın’ın belediyecilik anlamındaki problemleri çözüldü mü? Çözülmedi. Trafik problemi çözüldü mü? Şimdi Yusuf Bey diyor ki Trafik sorunu nu çözmek için alt geçitler, üst geçitler yapacağım, alttan gireceğim üstten çıkacağım Bartın’ın trafik sorununu çözeceğim diyor. Ancak 10 yıldır belediye başkanlığı yapan başkan ne diyor? Bu işler alttan girmekle üstten çıkmakla olmaz diyor. Olur mu olmaz mı? Türbe kavşağında oldu mu? Amasra Tüneli’nde oldu mu? Kirazlı Köprü Barajında 2 tane tünel oldu mu? Çakraz’a Kurucaşile’ye giderken 5 tünel 2 viyadük nasıl yapılıyor bu millet görüyor mu? Yaparsa kim yapar yaparsa AK Parti yapar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Yusuf Ziya Aldatmaz yapar. Bartın’ımızı hak ettiği yere taşımaya söz verdik ahdettik” dedi.

2500 Kişilik Yurda Su Veremeyen Belediyeciliğin Bartın’a Faydası Olur mu?

Öğrenci yurtlarında yaşanan su sıkıntısına da değinen Milletvekili Tunç; “Bartın’ımızı üniversite şehri yapacağız. Bartın’da üniversitemizin yurtlarını yapıyoruz şimdi. 2500 kişilik yurda su veremeyen belediyeciliğin Bartın’a faydası olur mu? Şimdi değişim zamanı Bartın’ı 30 bin öğrencinin okuduğu bir üniversite kenti yapacağız. Şu anda 17 bin öğrencimiz var. Bakın şimdi 2800 kişilik bir yurt daha başlıyor. O yurdun suyuna kanalizasyonuna gücüm yetmez diyor belediye başkanı. O zaman bırak burada gücü yetenler var. Belediye işi gönül işi. Memleket işi gönül işi. Bartın’ımıza 6 milyarlık eserleri kazandıran Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğin duayeni, Bartın mitinginden sonra ne dedi biliyor musunuz? Siz yeter ki belediyeyi alın ben buraya 6 ayda bir toplu açılış için gelirim dedi. Bu fırsatı kaçırmayalım değerli hemşehrilerim” diye konuştu.

Gölbucağı’na Millet Bahçesi Yapacağız

Milletvekili Tunç; “Gölbucağı Bartın’ın gözbebeği, Bartın’ın en orta yerindeki mahallesi. Gölbucağı’nda şehircilik var mı? Mahalle aralarına girdiğiniz zaman alt yapısı üst yapısı ile pırıl pırıl olması gerekmez mi? Yukarıdan baktığınızda bir kuyumcu dükkanı gibi olması gerekmez mi? Bunu yapacağız, nasıl yapacağız? Gölbucağı’nın ortasına bir Millet Bahçesi yapacağız. Millet Bahçesinde neler olacak? Orada parklar, oyun alanları, yaşlılarımızın dinleneceği alanlar, Kocanaz Çayının yanında rekreasyon alanları ve teleferiğe binip Aladağ’a çıkıp kahvemizi içip tekrar aşağı ineceğimiz bir alan. Bunu Yusuf Ziya Aldatmaz Recep Tayyip Erdoğan’nın desteğini alarak yapabilir mi tabi ki de yapar. Mevcut başkanın bunu yapabilir mi? Yapabilecek olsalar şimdiye kadar yaparlardı zaten” dedi.

Şehrin Anayasası İmar Planıdır

Bartın’ın çözülemeyen imar sorununa değinen Milletvekili Tunç; “Belediyenin en önemli işi imar planıdır. Belediyenin en önemli görevi şehrin anayasası imar planıdır. Ama Belediye 10 yıldır bir imar planını yapamadı.10 yılda yaptım dediği imar planına 4000 itiraz var. İtirazlar niye var? Karaköyde olduğun yerde 200 daire yukarıya çık diğer yerlerde yok. Her yerde eşit hizmet olmalı. Belediye imar planı 10 yılda yapılamamışsa artık değişim zamanı gelmiştir. Ulus belediyemiz imar planını 1 yılda tamamladı. 2011 yılında Bartın ırmağı üzerinde bir köprü yapacağız dedik 2,5 milyon ödeneği özel idareye gönderdik. İmar planı olmadığın için başlayamadık. Belediyeye imar planı yap dedik yapmadı sırası var dedi. Bakanlık olarak İnsanlar TOKİ’ye, Orduyeri’ne gitmek için köprüde sıkışıyor dedik sadece köprünün ayaklarının geldiği yerin koruma imar planını yap dedik onu da bir plancıya gönderdiler halen o plan gelecek. Gölbucağı’nda mezbahanenin hemen oradan TOKİ’ye geçecekken belediye bu planı yapmadığı için DSİ kanalıyla Bartın Irmağı ıslah projesi içerisinde sanayinin oradan köprüyü yapmak zorunda kaldık. Ulusta Belediyemiz ırmağın üstüne iki tane yaya köprüsü yaparken Bartın’da ırmağın üstüne yalıdan karşıdan karşıya geçmek için bir yaya köprüsü bile yapılamaz mı? Yapılır yeter ki bu fırsatı bize verin. Bizim uşağımız Yusuf Aldatmaz! Bartın’a Aldatmaz başkan lazım” dedi.

1800 Nüfuslu İlçeye 25 Km Tünel Yapan 80 Bin Nüfuslu Bartın’dan 600 m Tüneli mi Esirgeyecek

Bartın’ı barajlar yaparak selden taşkından koruduk diyen Tunç; “Şehir merkezindeki dereleri hükümet olarak biz ıslah ettik. Eskiden bir yağmur yağdığında Çatmaca’yı sel alıyordu. Şimdi alıyor mu? Kim yaptı AK Parti yaptı. Gecen köyünden Tuzcular’a, Kutlubeyyazıcılardan Esenyurta kadar ne kadar taşan dere varsa ıslah ettik. Kirazlıköprü barajı AK Parti iktidarına kadar yıllarca %10 seviyesinde kaldı. Kimler bıraktı? AK Parti iktidarı ile Orman ve Su İşleri Bakanımızı 8 kere getirdik. 2014 proje ihalesi yaparak hatalı projeyi değiştirip 4 yılda tamamladık. Onun yanında Kışla Barajını tamamladık Kozcağız Barajı da bitmek üzere. Bartın’ımızı İnkumu’yla denizle birleştirecek tünel projemiz var. Belediye başkanı ve il başkanı diyor ki afaki. 600 m’lik tünelin afakiliğimi olur. 25 km tünel sadece Kurucaşile’ye yapıyoruz. 1800 nüfuslu ilçeye 25 km tünel yapan 80 bin nüfuslu Bartın’dan 600 m tüneli mi esirgeyecek” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı Bartın’da zehir soluyacaktık

Bartın’a doğalgazı biz getirdik diyen Tunç; “Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı Bartın’da biz kış mevsiminde dışarıda nefes alıp verebilir miydik? Doğalgazı Bartın’a kim getirdi? Size soruyorum. Belediye o zaman da meclis kararını altı ay geciktirdi. Bakanlık gönder meclis kararını doğalgaz vereyim diyor belediye karar göndermiyor. 6 ay sonra biz demeçlerle sıkıştırınca meclis kararı alındı ve doğalgaz Bartın’a geldi. Aynı körü meselesi gibi, imar meselesi gibi, Şehitlik köprüsü gibi. Şehitlik köprüsü türbe yolu kavşağının ihalesi yapılalı 4 yıl oldu 4 yıl 22 trilyon para neyi bekledi biliyor musunuz acaba mezarlığın duvarına değecek mi değmeyecek mi? Diye. Ama Yusuf Ziya Aldatmaz Belediye Başkanı olsaydı şimdiye o yol çoktan bitmişti” dedi.

Kimin Kiminle İttifak Yaptığını Düşünerek Sandığa Gideceğiz

31 Mart yerel seçimleri için yapılan ittifaklara değinen Milletvekili Tunç; “Değerli hemşehrilerim kimin kiminle ittifak yaptığını düşünerek sandığa gideceğiz. Bayrağımız inmeyecek, ezanlar dinmeyecek. 8 Mart’ta Taksim de ezanı ıslıklıyor. HDP diyor ki Batıda AK Parti’ye kaybettirip CHP’ye kazandıracağız, doğuda da AK Parti’ye kaybettirip biz kazanacağız diyor. Kim Kiminle ittifak kuruyor. Kim kiminle beraber onu iyi düşüneceğiz. Mesele AK Parti meselesi değil, Mesele Erdoğan meselesi değil. Ezandan rahatsız, bayraktan rahatsız, vatandan rahatsız, milletten rahatsız. Mesele Erdoğan değil Mesele Türkiye. Gezi olaylarında bu ülkeyi karıştırmak istediler millet müsaade etti mi? Etmedi.17 25 te Recep Tayyip Erdoğan’ı düşürmeye çalıştılar; millet müsaade etti mi? Etmedi. Terörü azdırmaya hendekler çukurlar kazmaya çalıştılar, güneyimizde bir terör devleti oluşturmaya çalıştılar. Kılıçdaroğlu girmeyin dedi, aman başımıza bela almayalım dedi. Girmeseydik ne olacaktı? Afrin’e El-Bab’a girmeseydik orada PKK devleti oluştuğunda ilk tanıyan ABD olacaktı. 40 yıldır terörle mücadele ediyoruz ve orada kurulacak bu terör devleti çocuklarımızı geleceğimizi tehdit etmez miydi? Biz Kılıçdaroğlu’nu dinleseydik! İyi dinlememişiz” dedi.

31 Mart’ta oylar Yusuf Ziya Aldatmaz’a

31 Mart yerel seçimlerinde Yusuf Ziya Aldatmaz’a oy isteyen Milletvekili Tunç; “31 Mart’ta bayrağımıza vatanımıza sahip çıkmak vatan düşmanlarına güzel bir cevap vermek için, Bartın’ımızı daha yaşanabilir hale getirmek için Bartın’da bir şey değiştirmek için Yusuf Ziya Aldatmaz’ı Belediye Başkanı yapmak için hepinizin desteğini bekliyoruz. Hepinizi saygılarımla selamlıyor açılışımıza geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535