• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 10 °C
  • Kastamonu 10 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Dertlere derman olacak tek parti CHP kaldı”

CHP Bartın Belediye Başkanı Mehmet Arslan MHP’nin AKP’den ve AKP’nin de MHP’den bir farkının kalmadığını söyledi.
“Dertlere derman olacak tek parti CHP kaldı”

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan 31 Mart seçimlerinde CHP’nin halkı düşünen ve odak noktasında halk olan belediyecilik anlayışı ile tanışacağını ifade ederken AKP ve MHP arasında hiçbir fark olmadığını herkesin açıkça gördüğünü söyledi.

Söz konusu halk olunca 5 kuruş harcanmadı

Arslan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bartın’da belediyecilik anlamında son yıllarda yaşanan zaafiyet ortada. AKP ile aynı tutumda olan MHP’nin Bartın’da halkını düşünen değil kendini düşünen zihniyeti ile karşı karşıya kaldık. Harcama kalemlerine bakıldığında milyonlarca TL’nin nerede ve ne için harcandığı belli değil. Çöplere giden tanıtım kitaplarına 500 bin TL harcayan belediye söz konusu halkı olunca yıllardır beş kuruş harcamadı. AK Parti iktidarının yarattığı ekonomik kriz ortamında geçinebilme derdine düşen halkımızın imdadına yetişmek bir yana belediye kaynaklarının hoyratça harcandığını gördük. İnsanlarımızın evlerinde tencere kaynamaz hale geldi. Bu süreçte Bartın Belediyesi ne yaptı? Bir tek vatandaşımızın bile derdine derman olmadı.

Halkını değil kendilerini düşündükleri ortada

Bugün AKP ne ise MHP’nin de o olduğunu insanlarımız gördü. 31 Mart seçimleri bu ülke halkını ekonomik krizlerle boğuşturan AKP’ye ve onun koltuk değneği olmaktan başka hiçbir işe yaramayan MHP’ye kırmızı kart göstermek için tarihi bir fırsat olacak. Bu ülkede MHP’nin AKP’den AKP’nin de MHP’den bir farkı kalmadı. Her iki partinin de halkını değil kendilerini düşündükleri ortada. Halkımız 31 Mart’ta halkını düşünmeyen bu partilerin ikisine birden kırmızı kart gösterecek. Bartın 31 Mart’ta CHP’nin halkını düşünen belediyecilik anlayışıyla tanışacak.31 Mart’ta Bartın’da sadece belediye yönetimi değişmeyecek. Aynı zamanda belediyecilik anlayışı da değişecek. Bartın’a CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı gelecek. Halkımızın yüzü gülecek.

Suya indirim emekliye market yardımı sunacağız

Göreve gelir gelmez ilk işimiz halkımızın yüzünü güldürmek olacak. İlk görev günümüzle birlikte Bartın halkı suyunu % 40 indirimli kullanacak. Elbette sadece bununla yetinmeyeceğiz. Halkımızın şu zor günlerinde yanında olmaya söz veriyoruz. Nasıl mı? Su fiyatlarına % 40 indirim uyguladıktan sonra Bartın’da emekli ve kirada oturan vatandaşlarımızı tespit edeceğiz. Emekli olup kirada oturan vatandaşlarımıza aylık 150 TL olmak üzere yıllık 1.800 TL market yardımı desteği sunacağız. Vatandaşımız yağını, tuzunu, ununu, şekerini, bakliyatını yani temel ihtiyaçlarını bu yardım desteği ile karşılayacak. Böylece insanlarımıza ekonomik krizle boğuldukları şu günlerde nefes aldırmış olacağız, yüzlerinin gülmesini sağlayacağız.

Öğrenciye 500 TL destek bizden

Kendini değil halkını düşünen ve halkının derdine derman olma arzusu taşıyan belediyecilik anlayışıyla kentimizde dar gelirli ailelere okul öncesi kırtasiye ve giyim yardımında bulunacağız. Her eğitim öğretim yılı başlangıcında dar gelirli ailelerimizin okuyan evlatları için 500 TL kırtasiye ve giyim desteği vereceğiz. Biz halkımıza söz veriyoruz. Kendini değil halkımızı düşünerek hareket edeceğiz. Halkımızın mutluluğunu odak noktamız yapacağız.

Üretimi ve istihdamı da destekleyeceğiz

Sosyal belediyecilik anlayışımızla beraber Bartın’da doğaya değer vererek, doğayı koruyarak projelerimizi hayata geçireceğiz. Turistik nehir taşımacılığı, çağdaş sanatlar merkezi, sanat sokakları, kent park, yöresel alışveriş merkezi, semt evleri, birçok amaca hitap edecek meydan projelerimizle Bartın’a değer katacağız. Musluklardan içilebilir su akıtacak ve şehrimizde günden güne artan trafik kabusunu bitireceğiz. Yöresel ürünlerde kooperatifleşme ile Bartın markasını yaratacağız. Bartın balı, çileği, kestanesi, ağdası, tel kırması, taş sacı gibi ürünler ile üreticiye ve istihdama destek olacağız. Ev hanımlarımızın da aile ekonomilerine destek sağlayabileceği alanlar oluşturacağız.

Halkımız bu defa ‘CHP’ diyecek

Çalışan ve kazanan Bartın için hep birlikte çalışacağız. Martın sonu bahar. Halkımız kendi baharını kendi elleriyle yaratacak. Bu seçimde sandığa gitmeyen tek bir vatandaşımız kalmayacak. Yıllardır geçim sıkıntısı çeken halkımızın hem AKP’ye hem de MHP’ye kırmızı kart gösterip bu defa ‘CHP’ diyecek. Bu defa ‘kendini düşünen değil halkını düşünen belediyecilik kazansın’ diyecek. Halkımız 31 Mart’ta eşi benzeri görülmemiş bir destekle ‘CHP’ diyecek ve Bartın’a bahar gelecek. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan vatandaşlarımızın yüzü bundan böyle CHP ile gülecek."

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535