• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Devre arası transfer çalışmaları tamamlandı

Spor Toto BAL Ligi 6. Grup’ta şampiyon mücadelesi veren Bartınspor, devre arası transfer görüşmelerinde anlaşmaya vardığı 4 futbolcu için bugün saat 13.00’da Nife Cafe’de imza töreni düzenlenecek.
Devre arası transfer çalışmaları tamamlandı

4 futbolcu ile anlaşma sağlandı

İkinci yarı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Bartınspor’da devre arası transfer çalışmaları tamamlandı. Titizlikle sürdürülen çalışmalar sonucunda 4 futbolcu ile anlaşan Bartınspor yönetimi, Gebzespor'dan sol bek Caner Şen, Sandıklıspor’dan orta saha oyuncusu Kaan Akar, Süper Lig patentli sağ bek Ceyhun Yazar ve Kırşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Savaş Doğan’ı kadrosuna katmayı başardı. Kaleci transferi de gerçekleştirmek isteyen yönetim, mevcut kadrodaki kalecilerin yeterli seviyede olduğunu düşünerek transferden vazgeçti.

İmza törenin tarihi değişti

Geçtiğimiz günlerde Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Bartınspor’un transfer çalışmalarıyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, 5 futbolcu ile resmi sözleşme imzalandığını taraftarlara duyurmuştu. Başkan Bulut, 9 Ocak Salı günü Yalı Yaşam Merkezi’nde imza töreni gerçekleştirileceğini açıklamıştı. Ancak futbolcular için düzenlenecek imza töreninin gününde değişikliğe gidildi. Törenin 10 Ocak Çarşamba günü saat 13.00’da Nife Cafe’de düzenleneceği açıklandı. Kaleci transferinden vazgeçen Bartınspor yönetimi prensipte anlaşmaya vardığı Gebzespor'dan sol bek ve stoper Caner Şen, Sandıklıspor’dan orta saha oyuncusu Kaan Akar, Süper Lig patentli sağ bek Ceyhun Yazar ve Kırşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Savaş Doğan ile bugün resmi sözleşme imzalayacak.

Kaan Akar kimdir?

1987 orta saha oyuncusu Kaan Akar, son 3 sezondur formasını giydiği takımlarda şampiyonluk yaşadı. Bölgesel Amatör Lig takımlarından Turgutluspor, Kütahyaspor ve Manisa Belediyespor takımlarında şampiyonluk yaşayan Akar,  bu sezon ligin ilk yarısında formasını giydiği Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sandıklıspor’da 8 gol atmayı başardı. Başarılı golcü, kariyeri boyunca toplam 81 gol kaydetti. Akar, şampiyon olduğu Yomraspor'da 23 maçta 12, Kütahyaspor'da 21 maçta 18 ve Turgutluspor'da 24 maçta 9 gol kaydetti. Futbola ilk olarak 2007 Yılında Altay’da başlayan başarılı oyuncu sırası ile Ulucak Belediyespor, Küçükköy Belediyespor, Menemen Belediyespor, Tirespor, Kemalpaşaspor, Atillaspor, Kemalpaşa Belediyesi Ulucakspor, Sandıklı Belediyespor, Çorum Belediyespor, Manisa Belediyespor, Manisa Belediyespor, Balıkesir Büyükşehir Belesiyespor, Yomraspor, Kütühyaspor, Turgutluspor ve Sandıklıspor formalarını giydi.

Ceyhun Yazar kimdir?

16 Mayıs 1992 Zonguldak’ta doğdu. Futbola 2003 Şubat ayında Zonguldak Karadonspor alt yapısında başlayan Yazar, 2006 yılında dikkat çekerek Zonguldakspor Genç Takımına geçmeyi başardı. 2008-2010 arasında Galatasaray U-18 takımında forma giydi. 2010 yılında Kardemir Karabükspor'a transfer oldu. 18 yaşındayken U-21 takımında forma giymeye başlayan Yazar,  futboluyla beğeni kazandı ve 2012 Şubat ayında Kardemir Karabükspor'la 4,5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.  Daha sonra ise Yazar, Polatlı Bugsaşspor, Diyarbakırspor, Darıca Gençlerbirliği, Gaziosmanpaşa, Orhangazispor, Etimesgut Belediyespor ve Fatsa Belediyespor formalarıyla ter döktü.

Kırşehir’den Savaş Doğan alındı

Ligin ilk yarısını 25 puanla 3’üncü sırada kapatan kırmızı – siyahlılar, 27 puanlı lider Kırşehir Belediyespor’un önemli bir parçası olan Savaş Doğan’ı kadrosuna katmayı başardı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, bu sezon 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. U-21 Ligi'nde 54, Türkiye Kupası'nda 5,3. Lig'de 56, 2. Lig'de 11, 1. Lig'de 1, DSGL'de 23 ve BAL Ligi'nde 44 olmak üzere 194 resmi maçta görev alan Doğan, kariyeri boyunca toplam 21 gol atmayı başardı.

Savaş Doğan kimdir?

Savaş Doğan, 15 Ekim 1992 tarihinde Gaziantep Karkamış’ta doğdu. Futbol hayatına Gaskispor alt yapısında başlayan Doğan, 2010 yılında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un A2 Takımına geçti. 2012 yılında da A takıma yükselerek Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la profesyonel sözleşme imzalayan Doğan, sonrasında 2012/2013 sezonunda 2. Lig ekiplerinden Kızılcahamamspor ve 3. Lig ekiplerinden Erzincan Refahiyespor formalarını giydi. 2014/2015 sezonunda Gölcükspor'la anlaşan Doğan, 2015/2016 sezonunda 3. Lig ekiplerinden Sandıkspor'a transfer oldu. Bu sezonun devre arasında amatöre geçiş yapan Doğan, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bornova 1881 Spor'la anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezonda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sarıkamış Belediyesi ve Kepez Belediyespor formalarını giyen Doğan, bu sezon başında temsilcimiz Bartınspor'la aynı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor'la anlaştı. Ligin İlk yarısını Kırşehir Belediyespor’la geçiren Doğan, devre arası transfer döneminde kırmızı - siyahlı temsilcilerimizle anlaşma sağladı.  

Caner Şen kimdir?

Sol bek ve stoper mevkilerinde oynayabilen 25 yaşındaki Caner Şen, bu sezon Gebzespor formasıyla çıktığı 16 maçta 2 gol atmayı başardı. Şen, geçtiğimiz 2015/2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta Afjet Afyonspor’la şampiyonluk yaşamıştı.  Futbol kariyerine Bursaspor A2 takımıyla başlayan Oğuz Şen, 3. Lig’de Bursa Nilüferspor, Şekerspor ve Kemer Tekirovaspor formalarını giyerken, Bölgesel Amatör Lig'de ise Afjet Afyonspor ve Gebzespor takımlarında mücadele etti. 8 yıldır profesyonel olarak futbol oynayan Oğuz Şen, çıktığı 127 resmi maçın 115'inde ilk 11 başladı. Toplamda 10 bin 367 dakika oyunda kalan Şen, 26 gol atarken, 26 kere sarı, 3 kez de kırmızı kart gördü.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535