• BIST 5.026,85
  • Altın 1201.034
  • Dolar 19.0935
  • Euro 20.5661
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 15 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 16 °C
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Ekipler Canla Başla Çalışıyor
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Ekipler Canla Başla Çalışıyor

Engin, Genel Kurulda Fahri Üyeliği anlattı

Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ilk fahri üyesi olan Ajans Bartın'ın Kurucusu Sercan Engin, Derneğin Genel Kurulunda fahri üyelik projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, herkesi destek olmaya davet etti.
Engin, Genel Kurulda Fahri Üyeliği anlattı

Ajans Bartın Haber Sitesi Kurucusu ve Pusula Gazetesi Muhabiri Sercan Engin, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin ilk fahri üyesi olarak Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu’nda fahri üyelik projesi ile ilgili konuşma gerçekleştirdi.Engin; “Genel Kuruldaki bu konuşmamı derneğin ilk fahri üyesi olarak gerçekleştiriyorum. Şu anda içimizde fahri üyelik ifadesini ilk kez duyanlar olabilir. Dernek Başkanımız bu projeyi duyurduğunda Bartın’da bir ilki başardığını ve derneğin ayakta kalabilmesi adına önemli bir proje olduğunu kendisine iletmiştim. Ancak Bartınlılar bu projeye sahip çıkmadı. 2 ay geçmesine rağmen 3 fahri üye başvuruda bulundu. Bu proje derneğin üye sayısını artırabilmek ve derneğe gelir sağlamak amacıyla başlatılmıştı. Ancak hedeflenen olmadı. Bu derneğimizin Bartın ilinde önemli bir yeri var. Diğer illerde şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizin ayrı ayrı dernekleri var. Ancak ilimizde ise tek çatı altında birleşmiş. Bu güzel bir şey. İşte bu güzelliğe hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

img_4153-001.jpg

Herkesi projeye destek olmaya davet ediyorum

Bartınlıların projelere ilgi göstermediğini belirten Engin; “Sayın Başkanın çalışmalarını bir basın mensubu olarak yakından takip ettiğim için projelerin de ne aşamada olduğunu yakinen bilen biriyim. 2017 yılının başında Sayın Başkanın takvim projesi vardı. Büyük emeklerle hazırlanan bu takvimleri kapı kapı gezmesine rağmen satamadı. Derneğe gelir getirecek olan takvimlerin yarısı bile satılamadı. Aynı şekilde fahri üyelik projesi de ilgi görmedi. Bartın ilinde fahri üye anlamında 3’de kalınması bize yakışmıyor. Şehit ve gazilerimizin önemli bir kapısı olan bu derneğin yanında olalım. İnşallah görev alacak olan yeni başkan görev kim olursa olsun bu projenin yaygınlaşması için elinden geleni yapacaktır. Bu konuşmamla amacım bu projeye herkesi destek olmaya davet etmektir. Bu genel kurulda bana ilk fahri üye olarak söz hakkı tanıyan değerli Divan Başkanımıza ve Dernek Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

img_4152-001.jpg

img_4156-001.jpg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535