• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 12 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Gelin bu düzeni değiştirelim’

Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayı Ünal Yurtbay, Ulugeçit Ambarcı köyünde düzenlenen iftar programına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.
‘Gelin bu düzeni değiştirelim’

Yurtbay, iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi

Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayı Ünal Yurtbay, Ulugeçit Ambarcı köyünde düzenlenen iftar programına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Yurtbay, iftar programının ardından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "24 Haziran sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi Saadet’e erecek inşallah. Bize de Bartın Milletvekillik Adayı görevi verildi. Ulugeçit Ambarcı Köyünde gerçekleştirdiğimiz program ile köy sakinlerimizin dua ve desteklerinizi istedik. Kendilerine teveccüh ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Saadet iktidarına olan özlem günden güne artıyor

İftar programın sonrası değerlendirmelerde bulunan Yurtbay; “Türkiye’nin bir değişime ve nefes almaya ihtiyacı var. Saadet iktidarına olan özlem günden güne artıyor. Ülkemizde üretim bitiyor, şeker fabrikaları satılıyor, hayvancılık ve tarım yok ediliyor, israf artıyor, yolsuzluk yapılıyor, bankalar insanları köleleştiriyor, işsizler ordusu oluşuyor, açık büyüyor, derken birde dolar 4.62 TL oldu. Biz doğruları söyledikçe bize saldırıyorlar. Neden bu kadar çok saldırıyorlar? Çünkü daha önce Ak Parti’ye ve diğer partilere oy vermiş ciddi bir kesim Saadet’e oy verecek. Yalana, dolana, aldatmaya, aldanmaya, provakasyona dur diyecek, Saadet Partisi kadroları olarak hazırız. Bu düzen değişecek. Güzel ülkemiz ayrışmadan, nefretten, hakaretten, aşağılamadan yoruldu. Farklı renklerin bir arada, özgürce, huzurla yaşadığı güzel günlerimiz olsun artık. Tebessümün arttığı, selamın yayıldığı, insanlarımızın iyilik yapmada yarıştığı bir Türkiye için gelin bu düzeni değiştirelim. İnşallah 24 Haziran’da halkımız bizlere alanda gösterdiği teveccühü sandıkta da gösterecektir” diye konuştu.

Hakikat, baskı ve ambargo ile gizlenemez

Yurtbay; “Güncel tartışmalardan birisi de, medyadaki tekelleşmedir. Bu satışın gerekçesi nedir? Bu büyük alımın bir kamu bankasından sağlanacak kredi ile gerçekleştirildiği doğru mudur? Ama bu yaklaşım Türkiye’de medyanın üzerinde bir baskı amacı güdüyorsa hem medyaya hem de iktidara yazık olur. Ak Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılında Türkiye, basın özgürlüğü sıralamasında 99’uncu sıradaydı.2017 yılına gelindiğinde 155’inci sıraya geriledi. 2018’de, bu satışla birlikte şüphesiz ki bu sıralama çok daha kötüleşecektir. Eğer bu satış iddia edildiği gibi, iktidarın talimat ve baskısıyla gerçekleştiyse bize göre bunun tek bir anlamı vardır: ‘AK Parti 2019 seçimleri öncesi en büyük yatırımını yapmış demektir. Ama kimse bu tabloya bakarak ümidini kaybetmesin. Karamsarlığa düşmesin. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi ‘Medya padişahınsa, sosyal medya bizimdir.’ Hakikat, baskı ve ambargo ile gizlenemez” dedi.

Medyadan bizi takip edemeyen vatandaşımıza biz ulaşacağız

Yurtbay; “24 Haziran seçimlerinde en iyi sonuçları almak için tokalaşmadıkları el, çalmadıkları kapı bırakmayacağız. Saadet partimizin en büyük zaferi için canla başla çalışmalarımız devam ediyor. Aziz milletimiz bizi medyadan yeteri kadar takip edemiyor. Bu sebeple yükümüz ağır. Medyadan bizi takip edemeyen vatandaşımıza biz ulaşacağız. Seçim süreci yaklaştıkça gerçek dışı iddia ve ithamlarla Saadet Partisi’ni hedef alan provokatif girişimlerin arttığı görülmektedir. Bazı münferit olaylar bahane edilerek Saadet Partisi’ne karşı bir algı operasyonu yürütülmeye çalışıldığı açıktır. Biz inanıyoruz ki, bu algı operasyonları aziz milletimizin sağduyusunda karşılık bulmayacaktır. Gittiğimiz her yerde bizleri ilgiyle karşılayan halkımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu ilgi ve alaka 24 Haziran’da sandığa da yansıyacaktır” diye konuştu. 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535