• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 25 °C
  • Bolu 21 °C
  • Kastamonu 26 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Göreve yeniden talibim’

CHP İl Başkanı Mehmet Arslan, 7 Ocak Pazar günü saat 11.00’da Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Bartın İl Başkanlığı Olağan Kongresi ile ilgili bilgiler verdi.
‘Göreve yeniden talibim’

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı(CHP) İl Başkanı Mehmet Arslan, 7 Ocak Pazar günü saat 11.00’da Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Bartın İl Başkanlığı Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. Arslan; “7 Ocak Pazar günü saat 11.00’da Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Buradan çıkacak olan sonucun partimize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Özveri ile çalışabilecek ve partimizi ilerilere taşıyabilecek ekiplerin bu işe girmesini diliyorum. Bizler bu düşüncelerle partimizde tekrar göreve talibiz.  Genç ve dinamik bir ekiple partililerimizin ve Bartın halkının karşısına çıkacağız. Görev sürem boyunca dürüstlükten ve doğruluktan taviz vermemeye çalıştım. Burada asıl önemli olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Burada hiç kimse ben de dahil partinin üzerinde değildir. Ben Bartın’da bunlara dikkat etmeye çalıştım. Vitrin adayları çıkartma lüksümüz yoktur. Bu şekilde yapılırsa Bartın’da da ülkemizde de partimize ihanet anlamına gelir” dedi.

İnsanlar özgür iradelerini kullanabilmeli

İlçe kongrelerinin güzel geçtiğini belirten Arslan; “İlçe kongrelerimize Kurucaşile ilçemizle başlamıştık. Amasra ile Ulus’u da gerçekleştirerek ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bu kongreler gayet güzel geçti. Kongrelerde yönetime gelen veya yönetime devam eden arkadaşlarımıza bundan sonraki süreç için başarılar diliyorum. Başaracaklarına inanıyorum. Bu görevlere de isteyerek talipli olduklarının da farkındayım. Özgür iradeyi kaybetmemek gerekiyor. İnsanlar özgür iradesiyle Cumhuriyet Halk Partisi’nde tüzük ve yönetmeliklere uygun bir şekilde çalışılabilmeli. Bunu temenni ediyorum. Birilerinin söyledikleriyle değil, Genel Merkezin talimatlarıyla tüzük ve kurullara uygun bir şekilde çizgimiz doğrultusunda görev yapılmalı. Burada görev alan arkadaşlarımızın da bu bilinçle görev yapmalarını temenni ediyorum” dedi.

Elini taşın altına sokabilecek adaylar olmalı

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan İl Kongresine tüm Bartınlıları davet eden İl Başkanı Arslan; “Kongre sürecimiz İl Kongremizle sona erecek. 7 Ocak Pazar günü saat 11.00’da Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Buradan çıkacak olan sonucun partimize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Görev yapacak olan arkadaşların parti bana ne verir değil de ben partime ne veririm düşüncesiyle çalışmalarını temenni ediyorum. Fikrin adayı değil de gerçekten elini taşın altına sokacak olan arkadaşlarımızın aday olmasını diliyorum. Ben hafta sonu gerçekleştirilecek olan kongrede adayım. Bildiğim kadarıyla Sayın İlknur Erkan da aday. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

2019 yılı seçimleri son viraj

2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine değinen Arslan; “2019 yılında yaşanacak olan seçimin son viraj olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu viraja girerken de özveri ile çalışabilecek ve partimizi ilerilere taşıyabilecek ekiplerin bu işe girmesini diliyorum. Göreve talip olan arkadaşlarımızın da bu düşüncelerle göreve talip olmalarını diliyorum. Bizler bu düşüncelerle partimizde tekrar göreve talibiz.   Yönetim listemizde değişen arkadaşlarımız oldu. Yorulduk diyenler oldu. Onların yerine genç ve dinamik bir ekiple partililerimizin ve Bartın halkının karşısına çıkacağız. Bugüne kadar yaptıklarımızın bundan sonra yapacaklarımızın da göstergesidir. Bize çalışmadılar diyenlere çalışma raporunu o gün orada kendilerine okuyacağım” dedi.

Dürüstlükten ve doğruluktan taviz vermemeye çalıştım

Arslan; “Bartın ve Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi zor bir yerdir. Burada görev yapmak benim için bir onurdur. Bugüne kadar yaptığım görevlerde onurla, gururla ve hakkını vererek yapmaya çalıştım. Dürüstlükten ve doğruluktan taviz vermemeye çalıştım. Yanlışa yanlış demesini bildim. Doğruya da doğru demesini bilirim. Partimize hizmet eden herkese teşekkür etmesini de bilirim. Ancak yanlış yapıldıysa kardeşim bile olsa onu uyarırım. Bu söylemek bizim görevimiz. Bu düşüncelerle görevi üstlendik. Burada asıl önemli olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Burada hiç kimse bende dahil partinin üzerinde değildir. Ben Bartın’da bunlara dikkat etmeye çalıştım. Vitrin adayları çıkartma lüksümüz yoktur. Bu şekilde yapılırsa Bartın’da da ülkemizde de partimize ihanet anlamına gelir. Delege avcısı bir yapım yoktur. Delege seçimlerinde müdahale etmedim. Çünkü Cumhuriyet Halk Partili tüm üyelerimizin tamamı delege olmaya hak kazanmış insanlardır. Bizim bu insanlara sen olma veya sen ol deme lüksümüz yoktur” diye konuştu.

Bize nerede görev düşerse o görevi yapmaya hazırız

Partide nerede görev verilirse o göreve hazır olduğunu belirten Arslan; “İnsanların duruşunun yaptıkları göreve yön verdiğini düşünüyorum. Zenginliği, malı ve mülkü değil. Davaya ne kadar sarıldığımızla alakalıdır. Yıllardır bu partide görev alıyorum. 2004 yılında ki, seçimlerde Belediye Meclis Üyesi adayı olarak bu partiye girdim. Sonrasında da Yönetim Kurulu Üyelisi olarak görev yaptım. Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Bu görevlere üyelerimizin ve delegelerimizin teveccühüyle getirildim. Doğru ve düzgün duruşumuz sayesinde bu görevlere layık görüldüğümüzü düşünüyorum. Ben bu bağlamda üyelerimize teşekkür ediyorum. Bize nerede görev düşerse o görevi yapmaya hazırız. Bu kongremizde söz delegelerimizin ve üyelerimizindir. Sandıktan çıkan karara hep birlikte saygı duyacağız” şeklinde konuştu.

Çalışmalara odaklanılmazsa bu ikilik partiye zarar verir

Arslan; “Bartın’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bartın’da önemli bir potansiyeli var. Bartın’da birçok insanın Cumhuriyet Halk Partisi yönünde tercih kullanmak istediğini biliyorum. Bize düşen doğru insanlarla yola çıkmak. Bu görevleri düzgün yapacak ve toplum tarafından kabul görecek arkadaşlarımızla yola çıkmak gerekiyor. Bunun en iyi örneği de Sayın Milletvekilimizdir. Toplum tarafından sevildi 3 dönemdir Milletvekilliği yapıyor. 2.5 dönemde Belediye Başkanlığı görevi var. Bu en güzel örneği. Delege avcılığı yapan arkadaşlarımızın artık bu işleri bırakması gerekiyor. Parti içerisinde ikilik yaratacak hareketleri bırakıp, yapılacak çalışmalara odaklanılması gerekiyor. Eğer odaklanılmazsa bu ikilik partiye zarar verir” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535