• BIST 9530.47
  • Altın 2474.701
  • Dolar 32.4265
  • Euro 34.7274
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 15 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Grup Başkanvekili Tunç'tan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni yıl münasebetiyle mesaj yayımladı.
Grup Başkanvekili Tunç'tan Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 2023 yılına girerken yayımladığı mesajda; “Acısı ile tatlısı ile bir yılı daha geride bırakarak, yeni bir yıla adım atıyoruz. Ülkemizin her bir ferdi için sağlık, esenlik, huzur ve başarı dolu bir yeni yıl hepimizin temennisidir.” İfadelerinde bulundu. Tunç, “Ülkemiz ve Bartın için unutulmayacak maden kazasının yaşandığı bir yılı geride bırakıyoruz. 15 Ekimde yaşanan Amasra maden kazası hepimizi derinden üzdü. 24 Haziran da Bartın olarak sel afetine maruz kaldık. Maddi hasarların meydana geldiği selin izlerini süratla giderdik. Maden kazasının ve selin yaşandığı ilk andan itibaren devletimiz tüm gücüyle milletimizin yanında oldu. Allah her türlü afetten, kazadan ülkemizi, millerimizi korusun” dedi.

Hedefimiz Cumhuriyet'imizin Yeni Yüzyılına Güçlü Bir Başlangıç

Tunç, şu ifadeleri kullandı; “Üzücü olayların yanında Ülkemizi ve bölgemizi sevindiren olaylarda gelişti. Sakarya gaz sahasındaki geçen yılki Amasra -1 kuyusunda 135 milyar metreküplük  doğal gaz keşfinin ardından Fatih sondaj gemimiz Çaycuma-1 sondajında denizin 3023 metre altında 58 milyar metreküplük doğalgaz keşfetti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan müjdesini verdi. Karadeniz'deki toplam gaz keşfinin 710 milyar metreküpe ulaştığını bildirdi. İlk yerli ve milli otomobil fabrikası “TOGG Gemlik Kampüsünü” Cumhuriyetin kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdik. Savunma sistemimiz için tarihe geçen yeni nesil insansız savaş uçağımız “Bayraktar Kızılelma” ilk uçuş testini başarı ile tamamladı.  6 milyon vatandaşımızın ev ve arsa ihtiyacını giderecek tarihimizin en büyük sosyal konut projesinin temelini atıldı. AK Parti olarak Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Türkiye Yüzyılı" Tanıtım vizyon belgesini açıkladık. Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun ilk hedeflerinden biridir. Dünyanın yeni ve hayati meydan okumalarla karşı karşıya olduğu şu dönemde, Türkiye Yüzyılı programımızla hedefimiz Cumhuriyet'imizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmaktır.

Sağlık, Huzur ve Esenlik Dolu Bir Yıl Olmasını Diliyorum

Türkiye salgına, küresel krizlere rağmen en hızlı büyüyen ülkelerin başında yer aldı. 2023’de bunun artarak devam edeceğine ve insanımızın refahına olumlu yansıyacağına inanıyorum. Geçtiğimiz 20 yılda Demokratikleşme ve Hukuk alanında önemli reformlar yaptık, yeni gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda da Hukuk reformu çalışmalarımız yeni yılın ilk günlerinden itibaren hız kazanacaktır. Bu da adalete güveni artıracak, dolayısıyla ekonomiye de olumlu yansıyacaktır. Bartın’ımızda 2022 yılında yatırım alanında tarihi eserleri kazanmaya devam etti. İlimizde yaşanan selin izlerini sildik. Selde yıkılan köprüleri yeniden inşa ettik. Bartın Adalet Sarayının resmi açılışını gerçekleştirdik. Amasra Hükümet Konağı’nı hizmete açtık. Amasra Limanı inşaatını tamamlayarak, kruvaziyer turizmine açtık. Bartın çevre yolunun ilk etabı 2,2 milyara ihale edildi. Bartın’ın 50 yıllık su ihtiyacının giderilmesini sağlayacak, Bahçecik Yeraltı Barajının açılışını 22 Mart günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Bartın ilimize AK Parti iktidarları döneminde 15 milyar TL tutarından fazla yatırım kazandırarak memleketimize çok sayıda eser kazandırdık, salgına, küresel ekonomik krizlere rağmen yatırımlarda hiç hız kesmedik, şu anda devam eden 15 milyar TL tutarında kamu yatırımımız var, memleketimizi her alanda geliştirmek için 2023’de de çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının ülkemiz, milletimiz ve Bartın’ımız için hayırlı olmasını, sağlık, huzur ve esenlik dolu bir yıl olmasını diliyorum.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535