• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 24 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Halkımız bize bizde halkımıza güveniyoruz”

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan, Bartın’ı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
“Halkımız bize bizde halkımıza güveniyoruz”

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan, Bartın’ı karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bartın’ın artan sorunlar nedeniyle her geçen gün daha yaşanılmaz bir hal aldığını söyleyen Başkan Adayı Arslan, “Gittiğimiz her noktada vatandaşlarımızın samimiyeti ve güler yüzü ile karşılanıyoruz. Vatandaşlarımız bizlere içtenlikle sorunlarını anlatıyorlar. Bartın’da her geçen gün artan sorunlar nedeniyle şehrin yaşanmaz bir hal aldığını söylüyorlar. Bizlerde onlara sorunları çözeceğimizin ve Bartın’da sosyal belediyeciliği başlatacağımızın sözünü veriyoruz. Halkımız bize bizde halkımıza güveniyoruz. Mart’ın sonu bahar diyoruz” dedi.

Sorunları çözecek kabiliyete sahip değiller

Bartın’ın son 10 yıldır iyi yönetilmediğini ve Bartın halkının da gerçekleri gördüğünü Belirten Arslan konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Bartın’da ki sorunların üstü park bahçelerle kapatılmaya çalışılıyor. Ama insanlarımız musluklarından akan suyu içemiyor. Şehrin trafiği her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bartın’ın doğasına, yeşiline ve mavisine gereken değer verilmiyor. Şehrimizin sorunları her geçen gün artıyor. Eğer acilen önlemler alınmaz ise Bartın yaşanılmaz bir şehre dönüşecek. Bu şehirde ne çocuklarımız ne de torunlarımız yaşamak istemeyecek. Bartın’ı 10 yıldır yönetenlerin bu sorunları çözmeye odaklanmadıklarını ve sorunları çözecek kabiliyete sahip olmadıklarını hep birlikte gördük. Bartın için değişim zamanı geldi. Bartın için Cumhuriyet Halk Partisi zamanı geldi.

İnsanlarımızın yüreklerine dokunacağız

Bartın’da belediyecilik kavramının değişmesi gerekiyor. Sorunlara ve insanına odaklanan bir belediyecilik kavramı ile hizmet verilmesi gerekiyor. Göreve geldiğimizde hem sorunlara odaklanan hem de insanlarına odaklanan belediyecilik anlayışını Bartın’da başlatacağız. Şehrin biriken sorunlarına akılcı çözümlerle yaklaşırken insanlarımızın da elini tutup yüreklerine dokunacağız. Şehrin sorunlarına derman olmakla kalmayıp halkımızın da sorunlarına derman olacağız.

Katılımcılığa değer vereceğiz

Şehrimizde sorunlardan biride katılımcı belediye anlayışının olmayışı. Bartın’ı sadece birileri yönetiyor. Onlar ne derse o oluyor. Kararlar alınırken yanlışmış, hatalıymış bakılmıyor. Halkın, sivil toplum kuruluşlarının ve farklı siyasi partilerin görüşlerine değer verilmiyor. Eleştirilere kulak asılmıyor. Öneriler dikkate alınmıyor. Biz ise katılımcılığa değer vereceğiz Halkımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve farklı siyasi partilerin görüşlerine hem değer verecek hem de dikkate alacağız. Kısaca ifade etmek gerekirse bu şehri ortak akılla yöneteceğiz.

Market alışverişi yapamayan emeklilerimiz var

İnsanımız dertlerine derman olacak belediyecilik anlayışı bekliyor. 17 yıllık iktidarlarında halkı unutanlar ve onlara koltuk değneği olanlar insanlarımızın dertlerine gözlerini de gönüllerini de kapamış durumdalar. Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde, onları dinlediğimizde bizim içim yanıyor. Tenceresi kaynamayan evler var. Okula boynu bükük giden çocuklarımız var. Evine market alışverişi yapamayan emeklilerimiz var. Biz belediyeciliği sadece yol, park ve bahçe yapmak olarak görmeyeceğiz. İnsanlarımızın derdiyle dertlenecek ve onların derdine derman olmadan gözümüze uyku girmeyecek. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’nin belediyecilik anlayışı bunu gerektiriyor. Vicdanımızda, aklımızda bize bunu söylüyor.

Mart’ın sonu bahar olacak

Bugün ülkemizde ki siyasi anlayışlara baktığımızda 17 yıldır iktidarda olanların ve onlara koltuk değnekçiliği yapanların karşısında halkını düşünen bir tek parti kaldı. O partinin adı Cumhuriyet Halk Partisi. Halkımız 24 Haziran’da iktidara ve onun koltuk değneğine net bir mesaj vermişti. Bu mesaj 31 Mart’ta çok daha kuvvetli olacak. Sadece Bartın’da değil Bartın’ın ilçelerinde ve Türkiye’nin dört bir yanında CHP ile Mart’ın sonu bahar olacak.

Bizim derdimiz cebimiz olmayacak

Bartın’da emeklimizin, dar gelirlimizin ve öğrencilerimizin destekçisi olacağız. Emekli kenti Bartın’da biliyoruz ki marketlerden alışveriş yapamayan insanlarımız var. Kirada oturan emeklilerimizi tek tek tespit edip onlara market desteğinde bulunacağız. Okula giden öğrencilerimize her eğitim-öğretim dönemi başında 500 TL’lik kitap ve kırtasiye desteğinde bulunacağız. Su fiyatlarında yapacağımız yüzde 40 oranında indirimle tüm halkımıza nefes aldıracağız. Bizim derdimiz cebimiz olmayacak, halkımızın cebini dert edineceğiz. Şehrin biriken sorunlarını çözerken halkımızın nasıl geçindiğini, ne zor şartlar altında öğrenci okuttuklarını da düşüneceğiz. Bu şehrin yarınlarını da hep birlikte imar edeceğiz. 31 Mart’ta halkımızın güçlü desteği ile Bartın’a baharı getireceğiz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535