• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • Bolu 18 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 22 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Hastane İnşaatı İçin 75 Milyon TL Harcandı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Kadın Kolları Başkanlığının 6. Olağan Kongresi sonrası Bartın’a gerçekleştirilen ve devam eden yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Hastane İnşaatı İçin 75 Milyon TL Harcandı

Açıklamasında Milletvekili Tunç, şu ifadeleri kullandı; “AK Parti’miz 18 yıldır iktidarda. Kuruluşundan 15 ay sonra daha 1 yıllık bir partiyi milletimiz tek başına iktidara getirdi. Bütün koalisyon partileri de sandığa gömüldü. 2002’den bu yana da yapılan 6 genel seçim, 4 yerel seçim, 2 cumhurbaşkanlığı, 3 referandum olmak üzere 19 yıl boyunca milletimizin önüne 15 sandık konuldu ve 15 sandıkta da milletimiz tercihini AK Parti’den ve Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullandı.

Bartın’a 41 Tane Okul Yaptık

Muhalefetin karalamasına bakarsak milletimizin 2002’den bu yana bize oy vermemesi lazım. Milletimiz gerçekleri görüyor. Türkiye’nin AK Parti’yle nereden nereye geldiğini milletimiz çok iyi biliyor. Her alanda Türkiye’yi ileriye taşıdık. Eğitimde Bartın’a sadece 41 tane okul yaptık. Bartın Üniversitemizin her yıl ilimize 150-200 milyon TL’ye yakın getirdiği bir bütçe var. Bunların hepsi AK Parti’nin ülkemize, şehirlerimize kazanımları. Kadın hakları noktasında nereden nereye geldik. Bir kere Anayasada kadın diye bir şey yoktu. Tabi hedefimiz yeni bir anayasa. İnşallah o noktaya da geliriz. Kadına pozitif ayrımcılığı getirdik. Kadına karşı şiddetin önlenmesi için epey bir çalışma yaptık. Hatta itirazla da karşılaştık. Kadın ailenin direğidir, aile de toplumun temelidir. Ailenin sağlam olması için kadının güçlü olması lazım. Kadını güçlendirecek ne kadar hak varsa yapmaya çalıştık.

Hastane İnşaatı İçin 75 Milyon TL Harcandı

Bartın’a doğalgaz AK Parti sayesinde geldi. Her yere hizmet götürdük. Hastaneye gelemeyen yaşlı hastamızın ayağına doktoru, ilacı götürdük. Şuanda pandemide filyasyon ekibi arazide. Ama gelişmiş ülkelerde bu imkanlar yok. Bartın’ımıza bütün ilçelerimize ilçe hastaneleri beldelerimize ve büyük köylerimize aile sağlığı merkezleri kazandırdık. Şimdi 400 yataklı bir devlet hastanemizin çalışması devam ediyor. 320 milyon TL’lik bir yatırım. Şuana kadar 75 milyon TL harcandı. Temelden çıkılıyor. İnşallah 2022’nin sonunda Bartın’ımız 400 yataklı çok büyük bir sağlık kompleksine kavuşturacağız.

İşte Bu AK Parti Farkı

Ulaşımda dev yatırımlar yapıyoruz. Her yer şuanda şantiye ve Bartın’da iş makinesinin olmadığı bir yer göremezsiniz. Bu ülke AK Parti’den önce 3,5 kilometrelik Bolu Dağı Tünelini açamamıştı. Şimdi o 3,5 kilometrenin 7-8 mislini sadece Bartın-Kurucaşile arasında yapıyoruz. İşte bu AK Parti farkı. Bunun için partimizle ne kadar gurur duysak azdır. Partimizin bu başarısında da Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği ve 5 milyondan fazla üyesiyle dünyanın en büyük kadın teşkilatı olan AK Parti Kadın Kollarının bunda çok büyük bir emeği var. Bu nedenle kadınlarımıza şükran borçluyuz.

Gece Gündüz Çalışacağız

2002’den bu yana Türkiye’nin bu kutlu yürüyüşünü engellemek için her türlü tuzağı kurdular. Hala ‘Tayyip Erdoğan gitsin canımı veririm’ diyen CHP’li var. Demokrasi de can vermek diye bir şey var mı? Biz demokrasiyi, bağımsızlığımızı kaybetmemek için canımızı veririz. 15 Temmuz gecesi liderini, cumhurbaşkanını indirmemek için 252 şehidimiz canını verdi. Onları rahmetle, gazilerimizi de şükranla anıyoruz. Onların emanetine sahip çıkmak için gece gündüz çalışacağız. Milletimiz o gece darbecilere karşı darbe yaptı ve vatanına sahip çıktı. Bu nedenle milletimize şükran borçluyuz ve ne kadar hizmet etsek azdır.

Bartın’a 75 milyon TL pandemi desteği verdik

AK Parti’nin siyaseti eser siyasetidir, karalama siyaseti değildir. Şuanda esnaflarımız pandemiden dolayı sıkıntıda ama ne yapıyoruz onlara destek veriyoruz. Şuana kadar Bartın’a 75 milyon TL destek verdik ve vermeye de devam ediyoruz. 200 milyon TL tarıma destek verdik, 100 milyon TL fındığa destek verdik. Organize Sanayi Bölgemizdeki genişleme çalışmaları devam ediyor. Kamu yatırımlarını hiç durdurmadık. AK Parti 18 yılda Türkiye’yi her alanda güçlendirdi. Bu hizmet yarışında, eser siyasetinde AK kadınların rolü tartışılmaz. AK kadınlarımız bir tanedir. Diğer partiler örnek alsınlar. Bizler de sizlere destek olmaya çalışıyoruz. Kadın Kollarımız yeni yönetimiyle daha güçlenerek yoluna devam edecektir.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535