• BIST 9708.77
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Bartın 27 °C
  • Ankara 29 °C
  • Bolu 26 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 26 °C
  • Karabük 32 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Hayallerimi gerçekleştirmek için adayım’

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, TOKİ Orman Çiftliği Dirhem Cafe’de basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.
‘Hayallerimi gerçekleştirmek için adayım’

Aldatmaz, neden Belediye Başkan Adayı olduğunu anlattı

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, TOKİ Orman Çiftliği Dirhem Cafe’de basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, kendini tanıtarak, neden Belediye Başkan Adayı olduğunu anlattı.

Beraberce Bartın’a hizmet etmek istiyoruz

İlk olarak değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı; “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimlerinin ülkemize, Bartın’ımıza ve Partimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Aday adaylığı sürecini hepinizim takip ettiği gibi güzel bir şekilde geçirdik ve adayımız Yusuf Ziya Aldatmaz oldu. Hatta adaylığının belli olduğunda şöyle bir sloganımız da oldu; ‘Bartın’a bu hizmetler az Adayımız Yusuf Ziya Aldatmaz’ dedik. İnşallah Yusuf Bey’le beraber Bartın’ımız için çok emek vereceğiz ve çalışacağız. Bartın Belediyesi’ni de aldıktan sonra inşallah Bartın AK Partili belediyeciliğin ne olduğunu görecek. Biz Bartın’da güzel işlere, güzel hizmetlere talibiz. İnşallah beraberce Bartın’a hizmet etmek istiyoruz” dedi.

img_1819.jpg

İnşallah buradan Bartın’a bir ışık saçarız

Aday adayı belirleme sürecine de değinen Kalaycı, şu ifadeleri kullandı; “Yıllardır bizi eleştiren bir kesim ‘Siz Bartın’ın tanımadığı, tepeden inme adayları getiriyorsunuz’ şeklinde eleştireler yapıyorlardı. Yani adayların yerli olmasını istiyorlardı. Şimdi bugün hem Bartın’da doğmuş, büyümüş hem Bartın’da esnaflık yapan ve Bartın’ın tanıdığı, her kesime hitap eden, her kesimin takdirini kazanan adayla Bartın’ımızın önüne çıktık. İnşallah 31 Mart 2019 akşamı saat 19.00-20.00 gibi Yusuf Ziya Aldatmaz’ı Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz. Bartın’ımızı ve partililerimizi de bizi bu konuda destekleyemeye davet ediyoruz. İnşallah buradan Bartın’a bir ışık saçarız. Bartın AK Parti İl Başkanı olarak Bartın’daki tüm belediyelere talip olduğumuzu ve bu yönde çalışmalar yaptığımızı belirtmek istiyorum.

img_1790.jpg

Bartınlı hemşerilerimizin bize bu fırsatı vermesini istiyoruz

İnşallah Bartın’da 8’de 8 yaparak bir rekor kırmak istiyoruz bu da umarım ki bize nasip olur. Ben Yusuf Bey başta olmak üzere tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyorum ve kendilerini canı gönülden desteklediğimizi de ayrıca belirtmek istiyorum. Bu sefer bu iş olacak ve Bartın sokaklarından aldığımız izlenim de bu şekilde. Artık bu sefer Bartın’ın iktidar partisinin belediyesi olması gerekiyor. Halkımızdan Bartın artık hizmet görmek istiyor diye çok iyi geri dönüşler alıyoruz. Diğer partilerden de Bartın’ın daha gelişmesi için, hükümet yatırımlarının ve Bartın Belediyesi’nin gücünü en iyi şekilde kullanabilmek için tüm kesimlerden de destek bekliyoruz. Bartınlı hemşerilerimizin de bize bu fırsatı vermesini istiyoruz.”

img_1812.jpg

Askerliğim haricinde hiç Bartın’dan ayrılmadım

İl Başkanı Kalaycı’nın konuşmasının akabinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, şu ifadeleri kullandı; “Bartın doğumluyum. Askerliğim haricindeki bütün çocukluğum, gençliğim ve ticari hayatım Bartın’da geçti. İçinizden biriyim. Bartın’ın öz evladıyım. Siyasi hayatım Anavatan Partisi’nde başladı. Daha sonra AK Parti’de 2011 yılında AK Parti teşkilatlarına katıldım. İl Genel Meclis Üyeliği yaptım ve bir yıl öncede Cumhurbaşkanımızın verdiği bir görev olan Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. İki hafta öncede teşkilatlarımızın desteği ve il başkanımızın onayı ile Bartın Belediye Başkan Adayı olarak İstanbul’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldım. Bu süreçte milletvekilimize, il başkanımıza ve tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz ilk defa AK Parti teşkilatı olarak bu dönemde bir aday adaylığı yarışı yaşamadık. Teşkilatlarımız bir bütün olarak tek bir aday üzerinde anlaştı. Buna da Cumhurbaşkanımızın oluruyla ilk defa AK Parti teşkilatları bu seçimde bir bütün olarak bu süreçte görev alacak. Ben bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

img_1833.jpg

Bartın artık bir değişim istiyor

Bartın bizim evimiz. Hepimizin evi. Ben şehir dışına çıktığımda evime bir an önce dönmek istiyorum. Bu eve sahip çıkmak bizim asli görevimiz. Mevcut belediye başkanımız güzel işler yaptı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bugün on yıllık bir hizmet dönemi geçirdi. Ama Bartın artık bir değişim istiyor. Hizmet istiyor. İktidar ile yerel yönetimin bir araya gelmesini istiyor. Bizde bu süreçte Bartın’ın bir evladı olarak içinizden biri olarak, iktidarın adayı olarak bu göreve talibiz. Yapacağımız çok büyük işler var. Küçük dokunuşlarla yapacağımız çok işler var. İnşallah bun hep beraber gerçekleştireceğiz. Zaman zaman projeleri sizlerle beraber paylaşma fırsatı bulacağım. En sonunda bir bütün olarak bütün projelerimizi gündeme getireceğiz.

img_1768.jpg

Canı gönülden inanıyorum

Projelerimizle beraber Bartın halkına hizmet edebilmek en büyük hedefimiz. Biz Bartın aşığı ve sevdalısıyız. Ailemizi ve evimizi çok seven insanlarız. Bartın’a hizmet etmeyi kendime bir görev olarak addediyorum. Tek bir amacım var halkıma hizmet edebilmek. Halka hizmet Hakka hizmet etmek benim siyasi felsefemdir. Bu süreçte inşallah tüm teşkilatımızla beraber güzel bir propaganda dönemi geçireceğiz ve 31 Mart akşamı Bartın Belediyesi’ni alarak Bartın’a hizmet etme fırsatını bulacağımıza canı gönülden inanıyorum.” 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535