• BIST 9079.97
  • Altın 2308.987
  • Dolar 32.315
  • Euro 35.0532
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 15 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Huzurlu ve Hayırlı Bayramlar Türkiyem 

Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi İsmail Ünsal, Kurban Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı.
Huzurlu ve Hayırlı Bayramlar Türkiyem 

Ünsal, mesajında şu ifadleri kullandı; "İçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini hep birlikte yaşıyoruz Bizleri bu  günlere  kavuşturduğu için Yüce Rabbimize hamd ediyor, bu vesileyle Peygamberimize salat ve selamlarımızı arz ediyorum. Bayram, günahlarımızın affı ve tevbelerimizin kabulü, Kurbanlarımız da sıratta bineğimiz olsun. Dualarımız Arafat’ta ve Kâbe’de yapılan makbul dualardan olsun. Yaptığımız sıla-i rahimlerle sahip çıktığımız garipler, yetimler ve kimsesizlerin duası inşallah bizi Efendimize komşu eylesin. Kurban, Cenab-ı Allah`a (cc) yaklaşmanın bir vesilesidir.“Onların etleri ve kanları asla Allah’a ulasmaz. Fakat O’na sizin takvanız (Allah’a karsı gelmekten sakınmanız) ulasır.” İlahi emrinde olduğu gibi insanın kendisini yenilemesidir.

Kazanma seferberliğine dönüştürelim

Kurban Bayramı görüp gözetmek, sarıp sarmalamak için bir fırsattır.Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının, paylaşma ve infakın zirveye çıktığı günlerdir.Bayramlar, kâh sevinç, kâh hüzünle akıp giden hayat yolculuğumuzda Rabbimizin bizlere lütfettiği huzur ve neşe mevsimleridir. Öyleyse geliniz. Bayramı bir gönül kazanma seferberliğine dönüştürelim. Anne-babamızın, kardeşlerimizin, komşularımızın yüzünü güldürelim.Yoksullara, yaşlılara, kimsesizlere, boynu büküklere, hasta ve engelli kardeşlerimize bayram sevinci yaşatalım. Kırılan kalpleri, darılan gönülleri, bayramın bereketi ve güzellikleriyle mamur edelim. Kardeşliğimize, bayram sevincimize engel olan dargınlıkları, küskünlükleri, çekişmeleri, her türlü olumsuzluğu ortadan kaldıralım. Unutmayalım ki; birbirimize sunduğumuz her bayram hediyesi, bizi Rabbimizin rızasına ulaştıracaktır. Birbirimize sunabileceğimiz en güzel bayram hediyemiz ise kalbimizin derinliklerinden gelen selam ve dualarımız, tebessüm ve ziyaretlerimiz olacaktır.

Huzur ve refahına vesile kılsın

Kurban Bayramı;vefa ve fedakârlık öğretirken, Hz. İbrahim’in sadakatini, Hz. İsmail’in teslimiyetini göstersin bizlere,Bu vesileyle içinde bulunduğumuz Kurban bayramının ülkemiz için birlik, beraberlik, kardeşlik ve yakınlaşmamıza vesile olmasını diliyorum. Tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun .Bayram dolayısıyla sılai rahim yapmak için yola çıkanlara kazasız belasız huzur içinde bir yolculuk nasip etsin.Mevlam bayramı memleketimizin birliğine,huzur ve refahına vesile kılsın.

Kurban Bayramını tebrik ediyorum

Bizim huzur içinde bayram yapabilmemiz için sınır boylarımızda ve iç güvenliğimizi sağlayan tüm emniyet mensuplarıza mevlam güç ve kuvvet versin.onları vazifelerinde başarılı eylesin.hepsinin ailelerine sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah.Ömrümüz kurban, ahiretimiz bayram olsun. Bayramları vesile ederek Milli bütünlüğümüze ve birliğimize ve birbirimizi anlamaya ve anlaşmaya vesile olmamız gerekir.. Yüce Allah’a yakınlığa vesile olacak bayramın kardeşlik, esenlik ve huzura vesile olması dileğiyle “yurtiçinde ve yurtdışında yorulmadan hizmet eden Diyanet ve geçmişle geleceği buluşturan Vakıflar çalışanlarının, Türk milleti ve İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, Kurbanlarımızın makbul, bütün kardeşlerimizin haccının mebrur, bayramlarımızın mesrur olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Kan ve gözyaşlarının dinmesini Yüce Allah’tan (cc) niyaz ediyoruz

Şu anda Dünya nı dört bir tarafında Filistin’den Moro’ya, Eritre’den Doğu Türkistan’a, Afganistan’dan Bangladeş’e, Keşmir’den Suriye’ye, Irak’tan Libya’ya zulümler devam ediyor. Ancak Arakan bölgesi, gidenlerin görenlerin, bir başka zulüm ve vahşete şahit olduğu bir yer.ARAKAN DAKİLERE DOKUNAN ÖLMEK DEĞİL, BELKİ DE SESSİZ KALAN ÜMMET! Müslümanlar üzerinde oynanan oyunların zulümlerin, kargaşanın, kan ve gözyaşlarının dinmesini Yüce Allah’tan (cc) niyaz ediyoruz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535