• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • Bartın 4 °C
  • Ankara 3 °C
  • Bolu 0 °C
  • Kastamonu 2 °C
  • Zonguldak 5 °C
  • Karabük 3 °C
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi

İl Başkanı Kalaycı güven tazeledi

AK Parti Bartın 7. Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı ile katılımıyla Ömer Tepesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.
İl Başkanı Kalaycı güven tazeledi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti Bartın 7. Olağan İl Kongresi, Ömertepesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde delegelerin tamamının oyunu alan Mevcut başkan Turhan Kalaycı, il başkanlığına seçildi. Kongrede ilk olarak divan oluşturuldu. Divan heyetinin belirlenmesiyle birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla kongre başladı. Kongrenin açılış konuşmasını AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı gerçekleştirdi.

Divan başkanlığını Kastamonu Milletvekili yaptı

Pandemi nedeniyle hijyen, maske ve mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in yanı sıra AK Parti Bartın İl Koordinatörü Metin Çelik, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, 22. Dönem Bartın Milletvekili Asım Kulak, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ziver Gebiç, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, önceki dönem İl Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve ilçe teşkilat mensupları ve partililer katıldı. Kongrenin Divan başkanlığını Kastamonu Milletvekili Metin Çelik yaparken Divan’da Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz, Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir ve il yönetim kurulu üyesi yıldız Akgün yer aldı.

“Kalaycı: Derdimiz bayrağı en yükseğe taşımak”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kürsüye çıkan ilk isim İl Başkanı Turhan Kalaycı oldu. Geride kalan 3 yıllık görev süresinde yaptıklarını anlatan Kalaycı, bugüne kadar partiye emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı sözlerini özetle şöyle sürdürdü: “Bizim kongrelerimiz kardeşliğimizin birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, hasret giderdiğimiz, kucaklaştığımız, sevgimizi paylaştığımız anlardır, yerlerdir. Bizim derdimiz bayrağı en yükseğe taşımaktır. 3 yıl içinde 2 seçim yaşadık. Genel seçimde ikinci milletvekilliğini az bir farkla kaçırdık. Yerel seçimde 8 İl Genel Meclisi Üyesi 4 Belediye Başkanlığı ve merkezde yine az bir farkla Bartın Belediye Başkanlığını kaçırdık. Son yılımız pandemi şartları altında geçti. Bin 300 gıda kolisi, 60 bin maske dağıttık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Sayın Genel Başkan Yardımcım ve Teşkilat Başkanım bize vermiş olduğunuz üye hedefini geçtik. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Son 5 ay içinde biraz önce açılışını yaptığımız partimizin hedeflerine, vizyonuna misyonuna yakışır bir il binasını inşa ettik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Tunç’a teşekkür etti

Yapılan hizmetlere her şeyden önce gecesini gündüzüne katan, Bartın’ımız için durmaksızın çalışan Bartın’ımızı Ankara’da en güçlü şekilde temsil eden gurur duyduğumuz TBMM Adalet Komisyonu Başkanımız Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Vekilimizle kol kola yürümekten memnuniyet duyduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim. Sayın Vekilimizin yoğun çabası, azim ve kararlılığı neticesinde 7,5 milyar lira yapılan yatırımlarla yollar, tüneller, barajlar, kamu binaları okullar yapıldı. Sağlıkta, sporda, turizmde insanımızın hizmetine sunulan her alanda hizmetler yapıldı. Bartın’ımızın her bir köşesi bu yatırımlardan payını aldı. Almaya da devam ediyor. Bundan dolayı her seçimde oyumuzu arttırdık.

“Erdoğan’ın erleriyiz”

Biz vatanımızın, Bartın’ımızın aşığıyız. Varlığı da yokluğu da biliriz. Cefayı sonuna kadar çeker, vefayı da fazlasıyla öderiz. Bizler ay yıldızlı al bayrak için yeminli Erdoğan’ın erleriyiz. Varsın bütün hasım ve hıyanet yuvaları üzerimize gelsin. Biz öyle bir liderin arkasından gidiyoruz ki hayal edilemeyen hizmetleri gerçeğe dönüştüren verdiği sözleri bir bir hayata geçiren Türkiye’mizi sözü dinlenir bir ülke haline getiren AK davamızın Önderi Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürüyoruz. Bizi bugüne kadar yalnız bırakmayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir şahsında tüm teşkilat mensuplarımıza, her zaman dost, kardeş bildiğim Sayın Bartın Milletvekilimiz, Adalet Komisyonu Başkanımız Yılmaz Tunç’a, ve her zaman her yerde bize sahip çıkan siz değerli AK dava neferlerine, hanım kardeşlerimize, geleceğimizin teminatı liderimizin göz bebeği genç kızlarımıza ve yiğitlerimize, saygı değer delegelerimize velhasıl hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu hava şarlarında teşekkürler Bartın, teşekkürler AK yürekler, teşekkürler Bartın sevdalıları… Bu duygu ve düşüncelerle 7. Olağan İl Kongremiz ülkemize, Bartın’ımıza hayırlı uğurlu olur inşallah.”

Cumhurbaşkanı video konferansla katıldı

Kalaycı’nın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan video konferans ile Bartın dahil 5 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen kongrelere katıldı ve bir konuşma yaptı. Cumhur İttifakı vurgusu yapan Erdoğan konuşmasında şunları söyledi: “İlk günden beri olduğu gibi yeni seçilen teşkilatlarımızda görev alan kadrolarımızın da milletimizle olan gönül bağımızı sürekli güçlendirmek için gece, gündüz çalışacağına inanıyorum. AK Parti'nin yolu milletin yolu, davası milletin davası, gücü milletin gücüdür. Böyle bir misyonla yola çıkmış ve milletimizin teveccühü ile girdiği her seçimden birinci çıkarak 18 yıldır iktidarda kalmış bir partinin mensuplarına düşen görev bu tabloyu hep daha ileriye taşımaktır. Her anımızı, bu kutlu çatı altında ifade edilen hizmetlerin, mensubu olduğumuz büyük davanın maziden atiye uzanan serencamına verilen bir omuz olduğunun bilinciyle değerlendireceğiz. Ne adamsendeciliğe, ne kibre, ne nefsi arzularımıza asla kapılmadan Hak’ka ve halka hizmet yolunda son nefesimize kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

Erdoğan: “Türkiye’nin geleceğinin partisiyiz”

AK Parti Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil, geleceğinin de partisidir. Türkiye'yi 2023 hedefleriyle biz buluşturacağız. Gençlerimizle ülkemizi 2053 vizyonuyla çok daha ileriye yine AK Parti çatısı altında taşıyacaktır. Cumhur İttifakı ile birlikte hep daha ileriye gidecek, hep daha çok hizmet yapacak, hep daha büyük projelere imza atacağız. 2001 yılında AK Parti'yi kurduk. 15 ay gibi kısa bir sürede tek başına iktidara gelme başarısı gösterdi. Hamdolsun milletimizin güvenini boşa çıkarmadık. Ülkemizi demokraside, ekonomide, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalıştık, çabaladık, mücadele ettik. Bu 18 yılda karşımıza çıkan, çıkartılan engelleri asla unutmadık, unutmayacağız. Milletimizin desteğiyle vesayetin tuzaklarını birer birer nasıl aştığımızı daha dün gibi hatırlıyoruz.

“Haksızlık, hukuksuzluk ve ahlaksızlıklar hafızamızda”

AK Parti'nin ülkeyi yönetmesinin önüne geçmek için sergilenen haksızlıklar, hukuksuzluklar ve ahlaksızlıklar hafıza kayıtlarında duruyor. Terör örgütlerinin şehirlerimizi kan gölüne çevirmek, sınırlarımızı taciz etmek için başlattıkları saldırılarda verdiğimiz kayıpların acısı hâlâ yüreğimizi dağlıyor. FETÖ’nün millî iradeyi esir almak için emniyetten yargıya, medyadan iş dünyasına nihayet 15 Temmuz'da orduya kadar göz bebeği kurumlarını kullanarak giriştiği saldırıları da bunların borazanlığını yapanları da hep hatırlayacağız. Türkiye'nin diplomasiden ekonomisine kadar geniş bir cephede yürüttüğü mücadelede karşımızdakilerin değirmenlerine su taşıyanları, kendi ülkelerini her fırsatta yabancılara şikâyet edenleri de kesinlikle unutmayacağız. İşte tüm bu ihanetlerden, saldırılardan ve tuzaklardan kurtulan Türkiye, bugün artık bölgesinde ve dünyada dengeleri belirleyecek bir konuma ulaşmıştır.

“Eleştirilere bakmayın”

Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal güvenliğe kadar her alanda Cumhuriyet tarihinin tamamında yapılanların 5-10 kat fazlasını hayata geçirerek Türkiye’yi gerçek anlamda kalkındırdık. Bu kalkınma hamlelerini 81 vilayetin tamamına teşmil ederek, her bir vatandaşın hayatına dokunarak hayata geçirdik. Siz her projemize karşı çıkanlara, her yatırımımızı engellemeye çalışanlara, her politikamızı eleştirenlere bakmayın. Hayata geçen her projeden onlar da faydalanıyor, her yatırımdan onlar da istifade ediyor, her politikanın hasılasını onlar da topluyor. Milletimiz ‘istemezük’çülüğü hayat biçimi hâline getirmiş olanların gerçek yüzünü bildiği için dikkat ederseniz 18 yıldır hiç birine itibar etmedi, etmiyor.

“Salgın gücümüzü gösterdi”

Salgın krizi sağlık altyapımızın, depremler afet altyapımızın, salgın tedbirleri üretim ve ikmal altyapımızın, eğitim teknolojileri altyapımızın gücünü göstermiştir. Aynı şekilde akıl ve vicdan sahibi herkes, güvenlikten diplomasiye kadar her alanda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görüyor. Daha düne kadar kendi sınırları içindeki teröristlerle mücadele etmekte zorlanan bir ülkeden, neredeyse yarım düzine sınır ötesi harekâtı, aynı anda gerçekleştirebilen bir ülkeye dönüştük. Uluslararası alanda, sözü dinlenmeyen, talepleri görmezden gelinen, hakları sürekli törpülenen bir ülkeden taraf olduğu her konuda süreçlerin gidişatını değiştiren bir ülke konumuna yükseldik. Salgın sonrası yeniden yapılanacağı görülen küresel, siyasi ve ekonomik sistemde en çok öne çıkan, en önemli yükselen güç olarak görülen ülkenin Türkiye olmasının gerisinde işte böyle bir arka plan var.

Cumhur İttifakı vurgusu

Türkiye'nin geleceğiyle ilgili hayali, vizyonu, hedefi, projesi, programı, planı olan tek parti AK Parti, ittifak ise Cumhur İttifakı’dır. Diğerleri sadece eski Türkiye kalıntısı polemiklerle, yalanlarla, iftiralarla siyaset yapıyormuş gibi görünerek vakit öldürmektedir.

İsim vermeden yine CHP’yi eleştirdi

Daha kendi partileri içindeki tacizlerin, tecavüzlerin, hırsızlıkların, arsızlıkların hesabını veremeyenlerin bu ülkenin topyekun yönetimine talip olmaları tam bir kara mizah örneğidir. Kendine faydası olmayanın nasıl başkasına faydası olmazsa, bu kokuşmuş zihniyetten de ülkeye ve millete hayır gelmez. Hiç şüphesiz bu tablo, AK Parti kadroları olarak bizim sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır. Bugüne kadar girdiğimiz 15 ayrı seçimden bizi hep birinci olarak çıkartan milletimize karşı şükranlarımızı ifade etmenin yolu, daha çok çalışmaktan, daha çok hizmet etmekten geçiyor. İnşallah 2023 seçimlerine kadar hem parti teşkilatları hem hükûmet hem meclis grubu olarak var gücümüzle çalışarak, milletimizin karşısına bir kez daha alnı ak, yüreği ferah olarak çıkacağız. Şu ana kadar duyduğumuz tek taahhütleri Türkiye'yi 18 yıl öncesine geri götürmek olanlara cevabımızı, ülkemizin önüne çeyrek asırlık, yarım asırlık, bir asırlık vizyon koyarak vereceğiz.

“Yeni reformlar sunum aşamasına geldi”

Ekonomi ve hukukta atılacak reform adımlarıyla ilgili hazırlıklarda kamuoyuna sunma aşamasına geldik. Çok daha köklü reformlar için yürüttüğümüz çalışmaları da günü geldiğinde milletimizle paylaşacağız. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası konusunda söyleyecek tek sözü olmayanların, kazanımlarımıza göz dikmeleri kendi çapsızlıklarının, çaresizliklerinin, tembelliklerinin işaretidir. Biz, kendi yolumuzda yürümeye, kendi işimize bakmaya, kendi hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte kongrelerde görev alan il ve ilçe yöneticilerine çok önemli görevler düşüyor. Milletimizin her bir ferdine ulaşarak, kendi yaptıklarımızı anlatacak, hedeflerimizi ve vizyonumuzu insanlarla paylaşacak, muhalefetin yalanlarını ve iftiralarını ifşa edecek olan sizlersiniz. Tabanda vazifelerini ne kadar iyi yaparlarsa biz de hükûmette ve mecliste o kadar verimli ve etkili faaliyetler yürütebiliriz. Kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için ortaya koyacağımız gayretler konusunda sizlere güveniyorum. Kuruluşundan bugüne teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Darul bekaya irtihal edenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Kendini bu büyük ailenin ferdi olarak hisseden herkese gönlümüz de, kapımız da, partimizin tüm kademeleri de sonuna kadar açıktır, açık kalacaktır. Biz, hep yüzü geleceğe dönük bir parti olarak bu şekilde de hareket etmeyi sürdüreceğiz.” Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı nezdinde Bartınlılara “Bartın’da da ana kademi ile kadın kolları ve gençlik kolları ile Bartın’ı mevcut doğal güzelliğinin dışında siyasi güzelliğini de 2023’de bekliyorum” sözleriyle seslendi.

Tunç: “Pandemiye rağmen en hızlı ülkeyiz”

Erdoğan’ın ardından kürsüye gelen Milletvekili Tunç da, çok sayıda partilinin günlerdir süren kar nedeniyle Bartın’a gelemediğini belirtirken, karla mücadele eden tüm ekiplere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip kolaylıklar dileyerek başladığı konuşmasında, AK Parti’nin sıradan bir parti olmadığını, milletin adeta damgası olduğunu söyledi. Tunç, sözlerini özetle şöyle sürdürdü: “O nedenle AK Parti masa başında üç beş kişi bir araya gelip de ‘Hangi bir parti ile bir ittifak yapsak da nasıl yol alabiliriz’ diye masa başında siyaset olarak ortaya çıkan bir siyasi hareket değil. AK Parti bir dava, millet hareketidir. 2001 yılında Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kurulduğunda milletin kalemi ile kurulmuş ve çok kısa bir süre içerisinde tek başına iktidar olmuş kurulduğu günden bu yana kesintisiz süren iktidarı boyunca ülkenin bütün kronikleşmiş sorunları çözmüş, 2001’de -9 küçülen Türkiye’yi bugün pandemiye rağmen dünyanın en hızlı büyüyen ülkesi yapmıştır.

“Tuzakları milletimizin desteğiyle aştık”

Milletimiz kendine hizmet edeni baş tacı yapıyor. Milletimiz kimin hizmet ettiğini kimin bu hizmetlere taş koymak istediğini karalamak istediğini çok iyi biliyor görüyor. AK Parti’nin bu kutlu yürüyüşünü, Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen karanlık güçler bu 18 yıllık süre içerisinde her türlü tuzakları kurdular. Tüm engellemeleri tuzakları milletimizin desteği ile aştık. Milletimize şükran borçluyuz onların güvenine layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. AK Parti’miz uyguladığı insani ve vicdani dış politikayla dünya mazlumlarının sesi olmaya devam ediyor.

“2023’e kadar hız kesmeden hizmete devam”

AK Parti’nin Bartın’daki başarısında da sizlerin çok büyük emeği var. AK Parti Bartın’ımıza 7,5 milyar TL’lik kamu yatırımı kazandırdı. Bartın her yağmurda sele giderdi şimdi 3 tane baraj var 4’üncü yapıyoruz. Üniversite Bartın’a ayrı bir değer kazandırdı. Filyos Projesinin hemen yanında ihtisaslaşmış bir üniversite kararı alındı. Yine Filyos projesi Türkiye’nin çok önemli bir projesi. Türkiye’nin 3. büyük limanı, lojistik merkezinin yanı sıra şimdide doğalgaz merkezi olacak. Bartın’ımızda tüneller, okullar kazandırdık. Öğrenci yurtları, sağlık merkezleri kazandırdık. Şimdi de 400 yataklı bir şehir hastanesi inşa ediyoruz. 2022’nin sonunda bölgeye de hizmet verecek bir şehir hastanesine kavuşacağız. Bartın’da turizmi canlandıracak 56 km sahil şeridinde çevre yatırımları gerçekleştirdik. Atık su arıtma tesislerinden tutun da liman inşaatlarına kadar. Şu anda Amasra yolcu limanı inşaatı devam ediyor. Maliyeti 50 trilyon. 2021 yılı yatırım programına Tarlaağzı balıkçı barınağı onarımını aldık. Maliyeti 27 trilyon yani dünyanın kasıp kavrulduğu bir ortamda Türkiye yatırımlarını devam ettiriyor. Sadece Bartın’da devam eden 7,5 milyar TL’lik yatırım var. Yani 15 milyar TL’lik yatırımı Bartın’a kazandırıyoruz. Sadece Kurucaşile yolunun maliyeti 2 milyar TL. 2 milyar TL 2001 krizinde işçiye memura emekliye maaş ödeyebilmek için IMF kapılarında el pençe divan durduğumuz bir parayı Kurucaşile yoluna yatırım yapan bir iktidar. İşte milletimizin refahını artırmak için 2023’e kadar hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Milletimiz 2023’de yine Cumhur İttifakı’nın işbaşı yapacağı ve Türkiye’nin her alanda ilerlemesini devam ettirdiği bir süreci kesintiye uğratmadan devam ettirecek. 18 yıl boyunca her engeli milletimiz sayesinde aştık. Bundan sonrada milletimizin iradesini hiç bir zaman yere düşürmeden yolumuza devam edeceğiz. Yeni dönemde daha kurumsal bir yapıya kavuşmuş güzel bir il binamızı da hizmete açtık. Hayırlı uğurlu olsun. Binamızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Orası Bartınlıların evi bir çare kapısı bir çözüm kapısı. Teşkilat mensuplarımız herkesin dertlerini dinleyecek sohbet edecek.”

Kandemir: “Liderimiz Erdoğan’ın sesiyiz”

Seçim öncesindeki son konuşmacı ise Genel Başkan Yardımcısı Kandemir oldu.kongreye gelmeden önce il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdiğini anımsattı ve bir kez daha emeği geçenlere teşekkür etti. Kandemir, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın sesiyiz. Rabbim razı olsun. Şimdi sıra bizde. Vazife neyse yakasında rozeti olsun olmasın inşallah gayret göstereceğiz ve mücadele edeceğiz. Bu kar yağışı altında soğuk havaya rağmen bu salonu ısıtan şu yürekler eğer temas ederlerse göze gönle Rabbimde onları ödüllendirir ve biz Bartın’dan çok daha güçlenerek çıkarız. Bugün bunu görmüş olduk. Burada bu şenliğe bizler sizlerle birlikte şahit olmuş olduk. Ben bir kere daha teşekkür ediyorum. Kongremizin Bartın’ımıza, ülkemize, partimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Kalaycı güven tazeledi

Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Turhan Kalaycı güven tazeleyerek yeniden AK Parti İl Başkanı olururken yeni yönetimde yer alan asil ve yedek isimler şöyle:

İl Yönetim Kurulu Asil Üye: Turhan Kalaycı, Ahmet Zurnacı, Ayhan Dönmez, Ayhan Tepe, Ayşe Kaya, Begüm Çubukcuoğlu, Emine Çetin, Engin Ulupınar, Fahrettin Özkaya, Fahri Okun, Fatih Aydemir, Fatih Avcı, Göksel Candan, Gökser Çağdaş, Gülten Bacıoğlu, Gürkan Hızarcı, Hakan Yurtsever, Hayriye Çıray, Hikmet Altay, Hüseyin Demirci, Hüseyin Karakuş, İbrahim Aldıraklı, İskender Öztabak, Mehmet Ethen Çelik, Muhammet Yalçın, Mukaddes Bilgin, Murat Yıldırım, Niyazi Cumhur Işık, Orhan Ağdacı, Özcan Uzun, Raif Beytekin, Reyhan Kaya Demirel, Satı Aral, Savaş Ercan, Selahattin Dinçer Çavuşoğlu, Sercan Ayhan, Sezai Öz, Uğur Timur, Vahide Doğanel ve Yılmaz Ayaş.

İl Yönetim Kurulu Yedek Üye: Alican Aksoy, Recep Ünal Çil, Özay Akyan Ziya Yükselen, Yüksel Alagöz, Cengiz Kurt, Gökhan Günkızılı, Abdullah Boduroğlulları, Taşkın Karakuş, Süleyman Akkiren, Hakan Bilgin, Yüksek Yılmaz, Esra Çetin, Emrah Açıkgöz, Belma Baç, Dilek Verim, Yıldız Akgün, Nesli Ünal, Sevim Çömlek ve Ümit Atav.

İl Disiplin Kurulu Asil Üye: Cihat Bilgin, Mürşit Açıkgöz, Ali Osman Özyurt, Halim Çetin ve Hasan Çiğdem.

İl Disiplin Kurulu Yedek Üye: Sefai Uzun, Ramazan Fertan, Halil Kökoğlu, Harun Sinaplı ve Tarık Kıvançlı.

İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Asil Üye: Niyazi Cebeci, Mustafa Sağım ve Osman Kuş.

İl Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Yedek Üye: Hüseyin Kabakçı ve Fidayi Baştin.

Büyük Kongre Asil Delege: Turhan Kalaycı, Evren Ayaz, Mücahit Demir ve Kenan Dursun.

Büyük Kongre Yedek Delege: Ümit Aksakal ve Hikmet Çalık.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535