• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 27 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

İl Başkanı Kalaycı, il başkanları toplantısında önemli kararlar alındığını açıkladı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi.
İl Başkanı Kalaycı, il başkanları toplantısında önemli kararlar alındığını açıkladı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti 128. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı, AK Parti Genel Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya 81 ilden yoğun ilgi olurken, ilimizden AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve Gençlik Kolları Başkanı Onur Özkaya katılım sağladı.

AK Parti Belediye Başkan adayları açıklandı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda 14 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı. Daha önce Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz’ın da içinde olduğu 60 ilin başkan adayını açıklayan Erdoğan, 14 ili daha açıkladı ve toplamda 74 il belediye başkan adayı belli oldu. Erdoğan, Aksaray, Ağrı, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Kars, Kırşehir, Kütahya, Siirt, Tunceli, Van ve Zonguldak belediye başkan adaylarını kamuoyuna duyurdu.  

47398213_2200625080001127_31860015862120448_n.jpg

Çevreye ve insan saygılı bir seçim kampanyası yürüteceğiz

Toplantı ile ilgili düşüncelerini paylaşan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı; seçim kampanyalarında cadde ve sokakların bayrak ve afişlerle donatılmasıyla ilgili olarak, "Günümüzde buna ihtiyaç yok. Bunu ilkel buluyoruz. Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla tamamen terk ediyoruz. Görüntü ve gürültü kirliğine son veriyoruz. Çevreye ve insan saygılı bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Sadece parti teşkilatının ve seçim koordinasyon merkezilerinin olduğu yerde parti bayraklarımızı asacağız. Belli saatler dışında da asla otobüs dolaştırılmayacak. Önemli bir israf kaleminden kurtulmuş olacağız. Çevreci bir parti olarak bu hassasiyeti göstereceğiz. Bunun uygulamasını da yapacağız" dedi.

Toplantının açılış konuşmasını Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleştirdi

Toplantının hayırlara vesile olmasını dileyen Kalaycı,  açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “AK Parti 128.İl Başkanları Toplantımızı Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Ak Parti Genel Merkezinde toplantımızda ülke gündemi ile ilgili konuları görüştük. Gerçekleşen toplantımızın ülkemize milletimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Tabii toplantımızın açılış konuşmasını Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleştirdi.

47350048_2200625066667795_7913584913415143424_n.jpg

Gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu

Sayın Cumhurbaşkanımız, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Ana muhalefetin başındaki zat Almanya ve birkaç ülkeye gidiyor. Son seyahatinde de Almanya’da buluştuğu diğer siyasetçiler olan, onların da sicilleri de aynı. Yine bu zatın katıldığı medyaya açık olan paneldeki konuşması da son anda TV’ler ve gazeteciler dışarı çıkartılarak onu da kamuoyundan gizlediler. Onu da açık yapsaydın, niye gizleniyor. FETÖ’nün Almanya’daki sözcüsü olan bir ismin de bulunması dikkat çekicidir. Genel seçimlerde sana oralardan gelen belli. Bu seçimde daha farklı bir şey alman mümkün değil. Yıllardır bu kişinin yalanlarını ifşa etmekten biz yorulduk. Açtığımız davaların, kazandığımız tazminatların haddi hesabı yok. Konuş konuş faydası yok. CHP’nin yerel seçimler için bölücü örgütün güdümündeki parti ile kurmaya çalıştığı ittifak gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koymaktadır.

Milletim sandıkta gereken cevabı verecektir

Milletim sandıkta cevabını bir kez daha verecektir, ben buna inanıyorum.
Hükmeden değil hizmet eden, hakim değil hizmetkar, gönül kıran değil gönül yapan böyle bir yönetim anlayışına uygun şekilde davrandığımız müddetçe milletimizin desteği hep yanımızda olacaktır. Milletimiz CHP’yi geçmişte halka tepeden baktığı için gönül defterinden silmiştir. Bu işi adeta böyle ince ince dokuyup o şekilde sonuçlandırmamız gerekiyor. İstihbarat çalışmalarına varıncaya kadar, GBT’lerine varıncaya kadar gözden kaçan da olabilir. Biz elimizden geleni yapalım. Çok eskilerden beri yerleşmiş bir seçim kampanyası anlayışı vardır. Her yer parti bayraklarıyla, afişlerle donatılır. Biz bununla ilgili düzenleme yaptık, kimse buna riayet etmiyor. Bu kampanya tarzı uzun süre siyasette güç gösterisi olarak devam etti. Günümüzde buna ihtiyaç yok.

47384151_2200625060001129_6195099160333516800_n.jpg

Tamamen terk ediyoruz

Yazılı görsel medya, internet mecrası partilere ve adaylara çok geniş iletişim fırsatları sunuyor. Artık şehirlerimizi kirleten bir hale geldi eski tarz kampanya… Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini AK Parti olarak tamamen terk ediyoruz. Çevreye ve insana saygılı bir seçim kampanyası yürütme kararı aldık. Sadece parti teşkilatlarının olduğu yerde afişlerimiz asılabilir. Bunun dışında hiçbir yerde parti teşkilatlarımız bu tür görüntü kirliliğine asla müsaade etmeyecek. Belirtilen saatler dışında asla otobüs dolaştırmayacak. Partilere ve adaylara çok ciddi maliyet getiren, şehirlerimizi plastik ve kağıda boğan önemli bir israf kaleminden de hep birlikte kurtulmuş olacağız.

Teşkilatlarımız hemen sahaya inecek

AK Parti olarak Siyasetin dijital boyutunca öncü bir konumdadır, bunu da ispatlayacak. Teşkilatlarımızı sanal ortama taşıdık. Artık 5 milyara yakın insanın internete erişiminin bulunduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ülkemizde aktif sosyal medya kullanıcılarının sayısı 51 milyonu bulmuş durumda. Madem sosyal medya algıları gerçeklerin önüne geçilebiliyor bizim bu mecrayı hakikatlerle donatarak kendimizi en doğru biçimde anlatmamız gerekiyor. AK Parti olarak araç giydirmelerimize, gazete - TV reklamlarını kullanmaya devam edeceğiz. Diğer partilerin de AK Parti’yi takip ederek aynı yolda ilerleyeceklerine inanıyorum. Adayları belli olan şehirlerimizde teşkilatlarımız hemen sahaya inecekler. Seçim tarihine kadar gece gündüz çalışarak partimizi sandıktan birinci çıkartmak ve en yüksek oy oranına ulaştırmanızı bekliyorum.” Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda yaptığı konuşmada birçok önemli konulara değinerek, bizlere önemli mesajlar verdi. Ben toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535