• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Bartın 24 °C
  • Ankara 22 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 26 °C
  • Karabük 24 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

İl Müdürleri Dursun ve Özcan, bizleri onurlandırdı

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, Ajans Bartın Kurucusu Sercan Engin’i ziyaret ederek, Ajans Bartın Haber Sitesinin 5. kuruluş yıldönümünü kutladı.
İl Müdürleri Dursun ve Özcan, bizleri onurlandırdı

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, 5 Mayıs 2013’de yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesinin 5. kuruluş yıldönümünü kutladı. Ajans Bartın Kurucusu Sercan Engin’i ziyaret eden kurum müdürleri, ilkeli, doğru ve tarafsız habercilik anlayışı nedeniyle Engin’i tebrik etti.

Ajans Bartın adından oldukça söz ettiriyor

Sohbet havasında geçen ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun; “Hayata dair her şeyi tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla tüm gerçekleriyle ortaya koyarak toplumu haberdar eden basın mensuplarımızın görevi çok büyük. Bu çerçevede kentimizde faaliyet gösteren yazılı, işitsel ve görsel basının başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Tabii Ajan Bartın yerel basında kendine yer edinmiş ilkeli, tarafsız ve doğru habercilik anlamında adından oldukça söz ettiriyor. Ben başarılarınız devamını diliyorum. Aynı çizgide devam edebilmek çok önemli. Siz bunu başarmışsınız. Tebrik ediyorum. Ajans Bartın Haber Sitesinin kurulusundan itibaren izlediği tarafsız ve objektif bir habercilik anlayışından dolayı sizi kutluyorum” dedi.

Başarılarınız devamını diliyorum

Yerel basının önemine değinen Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan ise konuşmasında; “Ulusal basının olduğu gibi yerel basının da, yerel yönetimler ve kamuoyunda önemi büyük. İletişimin ve toplum ilişkilerinin önemsendiği dönemimizde yerel basın, kamuoyu adına önemli bir işlev görmektedir. Ajans Bartın Haber Sitesi de; ilkeli, tutarlı ve objektif yayın anlayışıyla halkın sorunlarının tespit edilmesi, dile getirilmesi ve paylaşılması adına başarılı bir gazetecilik yapmaktadır. Kuruluşunun 5.yılını geride bırakan Bartın’da internet haber sitesi kültürünün ve ilkeli haberciliğin gelişmesine büyük katkıları olan Ajans Bartın’ı tebrik ediyorum. Başarılarınız devamını diliyorum” diye konuştu.

Sitemiz “Haberi Kuralına Göre Yazan” sloganından taviz vermedi

Ajans Bartın’ın Bartın yerel basınında farkını ortaya koyduğunu belirten Ajans Bartın Kurucusu Sercan Engin, İl Müdürlerine nazik ziyaret için teşekkür etti. Engin: “Haberi Kuralına Göre Yazan sloganıyla yayın hayatına başlayan Ajans Bartın Haber Sitesi geride bıraktığı 5 yıl içerisinde bu sloganından taviz vermemiştir. Doğruluk, dürüstlük, tarafsızlık ve ilkeli duruş sergilemenin haberciliğin çok uzun soluklu bir meslek olduğunun bilincini hiçbir zaman unutmadık. İlimizde meydana gelen ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla kamuoyuna duyuran Ajans Bartın Haber Sitemizin Bartın’ın tanıtımına katkı sağladığına inanıyoruz. Bartın basınında farkımızı gösterdiğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Sitemizin 5.yılını konuşuyor olmak beni gururlandırıyor

Haber sitesi ile ilgili bilgiler veren Engin; “Haber sitemizin temellerini üniversite yıllarında attım. Üniversitede okurken tasarımı ve ismiyle ilgili çalışmalara başladım. Üniversiteyi bitirir bitirmez de sitemizi resmi olarak kurarak, faaliyete başladım. Dikkat ederseniz resmi dedim. Yani vergi levhamız olduğunu belirtmek istiyorum. Tabii 5 yıl geride kaldı demek kolay. Ancak ne zorluklarla karşılaştığımı anlatsam zaman yetmez. İlimizde basın sektöründe ayakta kalmak o kadar kolay değil. Bugün burada sitemizin 5.yılını konuşuyor olmak beni gururlandırıyor. Bugün tüm yapılanlara rağmen Allah’a hamt olsun ayaktayım. Allah’a hamt olsun Ajans Bartın denildiğinde bir itibara sahip olduğumuzu görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. İlk günkü çizgimizi hiç bozmadan yolumuza devam ediyoruz. İnşallah daha nice yıllara Rabbim erişmek nasip etsin” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535