• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 24 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

İlk maçta prim ve konaklama sözü verdi

2017-2018 sezonunda Bartın Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmalar için geçerli olacak olan 74 seri numaralı protokol kartını sahibi 2 bin 400 TL teklifle satın alan Bartınspor’un eski futbolcusu Enes Eser’e kartı törenle teslim edildi.
İlk maçta prim ve konaklama sözü verdi

Eski futbolcu Eser, 74 numaralı protokol kombinesini teslim aldı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor'un 2017-2018 sezonunda Bartın Atatürk Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmalar için geçerli olacak olan ve 300 TL’den açık artırmaya çıkartılan 74 seri numaralı kartı satın alan Bartınspor’un eski futbolcusu Enes Eser için tören düzenlendi. Bartınspor Başkanı Mehmet Bulu tarafından eski futbolcuya 74 numaralı protokol kombine kart takdim edildi. Açık artırmaya katılarak kulübe destek olan eski futbolcuya Başkan Bulut, atkı, forma ve saat hediye etti.

Müjdeler verdi

Bartınspor’a desteğinin devam edeceğini söyleyen Eser, şehrin hava yakalaması adına Bartınsporlu futbolculara ilk maçta prim verilmesi gerektiğini belirterek, verilecek olan prime desek olacağını ifade etti. İlk maçın deplasmanda olması durumunda konaklama masraflarını da kendisinin karşılayacağının müjdesini verdi.

Tecrübelerimizi paylaşabiliriz

Tören öncesi değerlendirmelerde bulunan Bartınspor’un eski futbolcusu Enes Eser; “1996 yılında futbola Bartınspor’da başladım. Profesyonel lisansım bu yıllarda çıktı. Bartınspor’dan Zonguldakspor’a transfer oldum. 1998 yılında da Karabükspor’da forma şansı buldum. Tabii buralarda alt yapılarda oynadım. Karabük’ten Bartınspor’un A takımına geldim. Tabii bundan sonraki futbol yaşantım İstanbul’da devam etti. Yaklaşık 17 takımda oynadım. Günümüzde futbol sıkıntılı süreçlerden geçiyor. Çok iyi yönetilmiyor. Evlendikten sonra futboldan koptum diyebilirim. 36 yaşındayım. Artık spora dışarıdan katkı sağlamak istiyorum. Tecrübelerimizi paylaşabiliriz” dedi.

 Bartınspor’a çok şey borçluyum

Bartınspor sayesinde futbola başladığını belirten Eser; “Bugüne kadar dışarıdan takip mettik. Bazen eleştirdik. Bu eleştirilerimizi de ilettik. Ancak geri cevap alamadık. Ancak şimdi kulüp tarafından arandığımda mutlu oldum. Bu kulübe katkı vermek istiyorum. Çünkü ben ismimi burada duyurdum. Ben her şeyimi futbol sayesinde yaptım. Küçük de olsa katkı sağlamak istedim. Böyle kulübü seven insanlar olduğu sürece destek de gelecektir. Bizler hem maddi hem de fikren destek olamaya devam edeceğiz. İlime değer veriyorum. Ekmeğini yediğim spor kulübüne değer veriyorum. Gücümüz yettiğince destek olmaya çalışacağız. Bu ilin üzerindeki ölü toprağı kaldırmaya ihtiyacı var” diye konuştu.

Bartınspor’da iyi bir havanın yakalandığını görüyorum

İstanbul’da Bartınspor’un büyük değer gördüğünü ifade eden Eser; “Bartınspor’dan yetişmiş bir sporcu olarak elimizden geleni yapacağız. Takımın ihtiyaç duyduğu noktada destek olacağız. İstanbul grubuna düşerse takım oraya gittiğinde futbolcunun oradaki havayı yakalaması lazım. Yani futbolcu havasındaysa iyi performans sergiler. O yüzden futbolcuları bu havada tutmak için çalışmalıyız. Yani bugün futbolcunun maça bir halk otobüsü ile gitmesi başka bir de kulübün kendi aracıyla gitmesi başkadır. Giydiği forması bile bir başkadır. İstanbul gözüyle baktığımız zaman Bartınspor’da iyi bir havanın yakalandığını görüyorum” şeklinde konuştu.

Kısa zamanda büyük şeyler beklemek yanlış

Bartınspor’un kadrosu ile ilgili kendisine iletilen soruya ise Eser; “eni bir ekip yeni bir oluşum var. Çok kısa zamanda çok büyük şeyler beklemek bence çok yanlış olur. Bu bir istikrar işi. Sezona çok kötü başlayabilirsiniz ama başarılı bitirebilirsiniz. Çok ciddi emekler verildi bunu görüyorum. Ama Bartın’da bu heyecan ve şevk yakalandı bunu görebiliyorum” dedi.

Büyük ilgi gördü

Eser’in konuşmasının akabinde değerlendirmelerde bulunan Bartınspor Basın Sözcüsü Mustafa Ahmet Oktay; “Protokol kombine kartımızdan önce açık artırmaya 74 numaralı taraftar kombine kartımızı açık artırmaya çıkarmıştık. Her iki açık artırmaya Bartınspor sevdalıları büyük ilgi ve alaka gösterdiler. Kombine kartlarımızı açık artırmaya çıkarmamızın amacı bütün kenti bu işin içine dahil etmekti. Her kesimden bütün vatandaşlarımızın Bartınspor’umuza destek olmasını bekliyoruz. Bartınspor hepimizin Bartınspor’udur. 74 numaralı kombine kartımızın değeri hiçbir zaman ölçülmez. Ama açık arttırmaya çıkarmış olduğumuz 74 numaralı kombine kartımıza eski futbolculardan Enes Bey talip oldu ve açık arttırmada en yüksek teklifi vererek Bartınspor’a destek oldu” dedi.

İdmanlarımız devam ediyor

Yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili de bilgiler veren Oktay; “Enes Beyle Bartınspor için daha iyi neler yapabiliriz noktasında istişarelerimizde başladı. Bu anlamda da kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yine her iki kampanyada da ilgi gösteren herkese de teşekkür ediyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. İdmanlarımız günde çift idmanla yoğun tempo altında yapılıyor. Boğaz Tesislerimizde koşularımız oluyor. Diğer idmanlarımızda Bartın Ömer Tepesi Sentetik Çim Sahasında ve Bartın Atatürk Stadyumu’nda oluyor. . Bartın Ömer Tepesi Sentetik Çim Sahasında yapılmasının sebebi ise rakiplerimizin suni çim sahaları olduğu için futbolcularımızı Ömer Tepesi’nde suni çim sahaya da hazırlıyoruz” diye konuştu.

İnşallah 17 yıllık 3. Lig özlemeni sonlandırırız

Oktay; “Bu sene inşallah 17 yıllık 3. Lig özlemeni sonlandırırız. Şehrimizde artık yoruldu. Umarım kısa sürede hedefe ulaşırız. Bunun içinde ilk önce bu kentin insanlarına ihtiyacımız var. Bu kentin üzerine düşen sorumluluk çok büyük. Sadece 21 kişilik yönetimle değil, Bartın’da yaşayan ve gurbette yaşan Bartınlılara da görev düşüyor. Bu kulübe 1 lira verende 100 lira verende bizim için çok değerlidir. Biz el birliği ile inşallah bu işi başaracağız” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535