• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 20 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“İmar planını tekrar revize edilerek mağduriyetleri gidereceğiz”

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan İmar Planına 3 bin itiraz olduğunu ve mağduriyetlerin olduğunu ifade ettiği konuşmasında İmar Planını tekrar revize ederek mağduriyetlerin önüne geçeceklerini söyledi.
“İmar planını tekrar revize edilerek mağduriyetleri gidereceğiz”

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan İmar Planına 3 bin itiraz olduğunu ve mağduriyetlerin olduğunu ifade ettiği konuşmasında İmar Planını tekrar revize ederek mağduriyetlerin önüne geçeceklerini söyledi. Arslan, Bartın’da binlerce kişinin mağduriyetine neden olan İmar Planının yeni bir plan olmadığını ve göreve gelir gelmez planı yeniden ele alarak mağduriyetleri gidereceklerini ifade edip şu şekilde konuştu; “Bu planın değiştirilemeyecek ya da yeniden yapılamayacak şekilde ön şartı yoktur. Biz belediyecilik halkın derdine derman olmaktır diyerek yola çıktık. 3 bin itiraz var. İnsanlar neden durup dururken itiraz etsin? Plan özensiz yapılmış. Yoksa bu kadar itiraz olmazdı.

Tekrar revize edilmesinin önünde engel yok

İmar Planının tekrar revize edilmesinin önünde hiç bir engel yok. Biz bu İmar Planını yeniden belediye ve halkın ortak aklıyla çözeceğiz. Hiç kimsenin hakkının yenmesine izin vermeyeceğiz. Çünkü biz halkı temsil ediyoruz. İmar Planı çok fazla gündem oldu. 3 bin tane de itiraz var. Devlette devamlılık esastır. Bir karar alırken Bartın’ın geleceğini göz önüne alacaksınız. Bartın İmar planı bilimsel bir çalışmadır. Yeterli özen gösterilmeden yapılmış ki bu kadar itiraz var.

Çaycuma bizi geçti

Bartın’ın en önemli sorunlarından biri de göç sorunu. Biz göç sorununu da şehrimize yatırımcı çekerek çözeceğiz. Bartın’a para girişini sağlamak zorundayız. Turizmi hareketlendirmek zorundayız. Limanımız var bunu da değerlendirmek zorundayız. Bartın’a fabrika ve yatırımcı çekmeliyiz. Bakın Çaycuma bizi geçti. Çaycuma’da CHP’li bir belediye var. CHP’li belediyeleri merak edenler varsa Çaycuma’ya bakmalarını isterim. Neden Bartın’da insanlarımız hem yaşayıp hem geçinemesin? Bartın, Çaycuma’dan çok daha büyük bir yer. Bartın Çaycuma’dan çok daha önce kurulmuş, medeniyetin çok daha önce başladığı bir şehir. Neden sahip çıkamıyoruz? Biz Bartın’a sahip çıkacağız. Bunlarda lafta kalmayacak. Yatırımcı çekeceğiz. Limanı, turizmi ve tarımı en iyi şekilde kullanacağız. Bir Belediye Başkanının ömrü 5 senedir. Ben 5 sene sonra tüm Bartın halkının “İyi ki bu arkadaşımızı seçmişiz” diyeceği bir Belediye Başkanı olacağım.

500 bin TL verip kitap bastıracağımıza su fiyatlarını indireceğiz

CHP olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile yola çıktık. Bizim belediyecilik anlayışımız sosyal belediyecilik anlayışıdır. Vatandaşın kitapçığa ihtiyacı yok. İşe, aşa ihtiyacı var. Biz sosyal projeleri bu tür fiziksel projelerin önünde tutuyoruz. Örneğin kitapçığa 500 bin TL harcamak yerine ihtiyacı olanları düşüneceğiz. Evlerimizdeki musluklardan içilebilir suyu akıtacağız. 500 bin TL verip kitap bastıracağınıza biz suda indirim yapacağız. O paraları insanların yükünü hafifletmekte kullanacağız. Vatandaşın derdine derman olmalıyız. Buradan bunun da sözünü veriyoruz. Bartın Belediyesi vatandaşının derdine derman olabilecek güce sahip ama o anlayışa sahip değil. Biz Bartın’da vatandaşının derdine derman olmak için gecesini gündüzüne katan anlayışı başlatacağız.

Trafik sorununu Master Planı ile çözeceğiz

Trafik sorunu için Master Planını devreye alacağız. Bugüne kadar Bartın'ın trafik Master Planı hiç yapılmadı. Trafik sorununu çözme konusunda samimiyseniz bu planı yapacaksınız ve bu plana göre sorunu çözeceksiniz. Trafik Master Planı çevre yolları ve şehir içi yolların bir bütün olarak ele alınıp, bilimsel verilerle sorunun çözümüne yaklaşmaktır. Trafik sorununu Master Planı ile kısa sürede çözeceğiz. Ben yaptım oldularla değil, deneme yanılmalarla değil. Bilimsel kaynak ve verileri değerlendirerek trafik sorununu çözeceğiz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535