• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

İnce, rakiplerini eleştirdi

13. Cumhurbaşkanı adayı olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Bartın’da rakiplerini eleştirdi.
İnce, rakiplerini eleştirdi

İnce, “Cumhurbaşkanı adayına oy verirken bir bakın, o adayların içinde rüşvet veren var mı? Yani 7-8 tane Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapan var mı? Yine o adayların içerisinde soğanı 30 lira, kıymayı 350 lira yapan var mı? Bir de geleceği tasarlamak isteyen ‘tasarım’ diyen, ‘arge, tarım, teknoloji, tarıma dayalı sanayi’ diyen, ‘tekstil’ diyen, ‘beş yıldızlı demokrasi, turizm, ihracat’ diyen var mı ona bakın.” diye soran İnce ‘Seçiminizi yaparken bir bakın FETÖ, PKK ve Hizbullah kimi destekliyor. Beni ne FETÖ, ne PKK, ne de Hizbullah destekliyor “ dedi.

“Ülkede büyük bir iş yapacağız”

Zonguldak’taki seçim çalışmasının ardından Bartın’a gelen Muharrem İnce, Yukarı Çarşı’daki havuzun etrafında kendisini bekleyen kalabalığın “Başkan İnce” sloganları eşliğinde seçim otobüsünden inerek vatandaşların yanına gitti. Burada Bartınlılara hitaben kısa bir konuşma yapan İnce, sözlerine “Bizim öyle büyük organizasyonlar yapmaya, miting yapmaya paramız yok. Paramız olmadığı için gelip böyle spontone gençlerle buluşuyoruz” diyerek başladı. Ancak vatandaşlardan tıpkı Bartın’da olduğu gibi gittiği her yerdeki kalabalığın belediyelerin ya da partinin taşıması gençlerden oluşmadığına emin olmasını isteyen İnce, “Buradaki gibi gönüllü çocuklar var. İşte biz sizlerle beraber bu ülkede büyük bir iş yapacağız” dedi. Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Memleket Partisi Türk siyasetinde var olacak”

“40 yıldır siyasetle uğraşıyorum ilk kez bu kadar mutluyum. Çünkü görüyorum ki her gittiğim yerde 30 yaşın altındaki gençler bu duruşa, bu omurgaya sahip çıkıyor sizlere çok teşekkür ediyorum. 14 Mayıs günü sandığa gideceğiz ve bir partiye oy vereceğiz. Gönül ister ki hepiniz Memleket Partisi’ne oy verin. Çünkü Memleket Partisi artık Türk siyasetinde var olacak olan bir parti. Omurgalı, duruşu olan, teröre karşı mesafeli, Atatürkçü ve çevreci bir parti…

“Ne FETÖ, PKK ve Hizbullah beni desteklemiyor!”

Bir de cumhurbaşkanı adayı seçeceksiniz. 4 kişiden birine oy vereceksiniz. Ben sizin yerinizde olsam şöyle bakarım. Bir; FETÖ kimi destekliyor? İki; PKK kimi destekliyor? Üç; Hizbullah kimi destekliyor? Bu üçüne bir bakarım. PKK beni desteklemiyor, Hizbullah beni desteklemiyor, FETÖ de beni desteklemiyor. Hatta FETÖ’cüler her gün bir iftira atıyor. Yurt dışından atıyorlar oradan devam ediyorlar. Hiç önemli değil, bunlarla uğraşmaya zamanım yok benim.

Kılıçdaroğlu ve Erdoğan’ı eleştirdi

Akıl demeye, bilim demeye, ahlak demeye devam edeceğim. Kuantum demeye, nano teknoloji demeye dijitalleşme demeye devam edeceğim. Nitelikli eğitim demeye devam edeceğim. Cumhurbaşkanı adayına oy verirken bir bakın, o adayların içinde rüşvet veren var mı? Yani 7-8 tane Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapan var mı? Yine o adayların içerisinde soğanı 30 lira, kıymayı 350 lira yapan var mı? Bir de geleceği tasarlamak isteyen ‘tasarım’ diyen, ‘arge, tarım, teknoloji, tarıma dayalı sanayi’ diyen, ‘tekstil’ diyen, ‘beş yıldızlı demokrasi, turizm, ihracat’ diyen var mı ona bakın.  Değerli Bartınlılar 15 Mayıs günü önemli bir karar vereceğiz. Ama emin olun ki Türkiye’nin neresine gidersem gideyim 15 yaşından 35 yaşına kadar meydanlar hep gençlerle dolu. Hiçbiri taşıma değil, hiçbiri Hazine beslenmeli, belediye beslenmeli değil. Gönüllü, yürekli gençler bunlar. Biz bir çınar diktik. Türk siyasetinde artık var olacak milli duruşu olan doğruya doğru yanlışa yanlış diyen…

Suriyeli’leri göndereceğim

Erdoğan cumhurbaşkanı şu anda, Azerbaycan'a yardım edilince ‘Ne işimiz var Azerbaycan'da’ diyemeyiz. Azerbaycan’a daha çok yardım edeceğiz. ‘Ne işimiz var Libya'da’ diyemeyiz. Mavi vatanı destekliyoruz. İHA'lar, SİHA'lar Erdoğan'ın damadınınmış. Umurumda değil. Türkiye'nin işine yarıyor mu? Yaramıyor mu? Yarıyorsa destekliyorum. Ama Erdoğan'ın Suriyelilerle ilgili politikasını desteklemiyorum. Beni seçerseniz Suriyelileri göndereceğim. Söz. Beni seçerseniz söz veriyorum, tarımı ayağa kaldıracağım. Ucuz et yedireceğim size, ucuz süt içeceksiniz, balık yiyeceksiniz, yumurta yiyeceksiniz.

Annelere sözüm olsun !

Annelere 4 sözüm olsun. Bir; benim cumhurbaşkanlığımda çocuklarınız düzgün beslenecek. İki; benim cumhurbaşkanlığımda okullarımız düzgün olacak, özel okullara para vermek zorunda kalmayacaksınız. Nitelikli eğitim alacaklar. Üç; benim cumhurbaşkanlığımda çocuklarınızı tarikat yurtlarına muhtaç etmeyeceğim. Ve dördüncüsü; çocuklarınıza iş bulacağım iş.

“Ne teröristiz, ne bölücüyüz, Atatürkçüyüz”

Muharrem İnce sağcı mısın, solcu musun? Ne sağdan, ne soldan, Atatürk'ün yolundan... Ne Cumhur, ne millet, tek yol Memleket. Millete diyorlar ki ‘Kırk katır mı, kırk satır mı? Seç. Erdoğan mı Kılıçdaroğlu mu?’ ‘C, A, B’ demeye mecbur muyum? C, Muharrem İnce. Niye, diyemez miyiz? Erdoğan'a karşı çıkarsan ‘terörist’ diyor, Kılıçdaroğlu'na karşı çıkarsan ‘bölücü’ diyor. Ne teröristiz, ne bölücüyüz, Atatürkçüyüz, Atatürkçü...

“Bu Proje değil akıl tutulması”

Erdoğan, Hizbullahçıları doldurmuş listelerine, Kılıçdaroğlu da, FETÖ'cüleri doldurmuş. Sadullah Ergin'in ne işi var Çankaya’da? Yargı FETÖ'ye teslim edilirken Adalet Bakanı olan Sadullah Ergin'i Atatürk'ün Çankaya'sına koyacaksın. Sonra bana dönüp laf söyleyeceksin. Davutoğlu ne zamandır CHP'li oldu da Muharrem İnce'ye bölücü diyorsunuz? Ayıp, ayıp. İnsanda biraz utanma olur, utanma. Arlanma olur, sıkılma olur. 77 kişiyi doldurdunuz listelere. Hani Yüce Divana’ gönderecektin Babacan’ı? Şimdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapıyorsun. Hani en çapsız Dışişleri Bakanı Davutoğlu’ydu? Şimdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapıyorsun bunları. Bakın bunları bize proje diye yutturuyorlar. Bu bir proje değil. Bu akıl tutulması, akıl tutulması.

“Barajı geçeceğiz, rekor kıracağız”

Memleket Partisi hazine yardımı yok, belediyesi yok, gönüllülerin kurduğu bir parti. Aslan gibi yüreklice hiçbir ittifaka da girmeden tek başına barajı da geçecek, rekor kıracak. Buna inanıyorum. Sandığın başına gittin. Sana verdiler bir mühür. Onun yanında bir tane oy pusulası, bir de mürekkebe bastın, mürekkebe para veriyor musun? Hayır, bunların hepsi devletten. Ne yapacaksın? ‘Bunlar devletten oylar da Memleket’e’ diyeceksin. Sloganımız ne? ‘Bir memlekete bir memleketin evladı Muharrem İnce'ye.’ Bir çivi bir nalı kurtarır. Bir nal, bir atı kurtarır. Bir at, bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit memleketi kurtarır.”

Yoğun ilgi gördü

Konuşmasının ardından beraberindeki Memleket Partisi Bartın Milletvekili Adayları Hacı Gölbucaklı ve Bengi Yıldız Nuhoğlu ile birlikte Yukarı Çarşı’dan Şadırvan istikametine doğru esnafı selamlayan ve yol boyunca karşılaştığı vatandaşlar ile ayaküstü sohbet eden İnce’ye Bartınlıların ilgisi gerçekten görülmeye değerdi. Başta gençler olmak üzere Bartınlıların kimisi gerçekten destek verdiği için kimisi ise son dönemin en popüler siyasetçisi olduğu için İnce’nin ilimize gelmiş olmasını fırsat bildi ve kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Hal böyle İnce, zaten dar olan Hükümet Caddesinde adeta izdiham yaşandı. İnce, hızlı bir şekilde gerçekleştirdiği Bartın ziyaretinin ardından yine hızlı bir şekilde programının son durağı olan Karabük’e gitmez üzere ilimizden ayrıldı. Ayrılırken de Milletvekili adayları Gölbucaklı ve Nuhoğlu’nu Bartınlılara emanet ederek 14 Mayıs’taki seçimlerde onlara sahip çıkmalarını istedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535