• BIST 9679.8
  • Altın 2487.394
  • Dolar 32.4222
  • Euro 34.4463
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Kadın girişimler 40 fidanı toprakla buluşturdu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Kadın Girişimcileri tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Elmalık Yaşam Merkezi’nde fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
Kadın girişimler 40 fidanı toprakla buluşturdu

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’ın müjdesini verdiği Kadın Girişimciler Hatıra Ormanı Elmalık Yaşam Merkezi’nde oluşturuldu. TSO) Kadın Girişimcileri tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 40 fidan Elmalık Yaşam Merkezi bahçesinde toprakla buluşturuldu. Etkinliğe TSO Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş’ın yanı sıra Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, CHP İl Başkanı Hatice İlknur Erkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Özcan, MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, kadın girişimciler ve siyasi partilerin kadın kolları teşkilatı katıldı.

Çeşitli etkinlikler yapıyoruz

Etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş; “8 Mart Dünya Kadılar Günü’nü kutluyorum. Bu özel günde bizleri yanlız bırakmayan bütün kadın girişimcilere, siyasi parti başkanlarına, kadın kolları başkanlarına teşekkür ediyoruz. Biz 8 yıldan beri Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu olarak çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bu senede üç tane etkinliğimiz oldu. Bunlardan bir tanesi KOSGEB destekli Ticaret Odasının BAKKA’nın projelerinde yer alan kadınları ziyaret ederek onlara destek verdik. İkincisi herkesin bildiği üzere Bartın’ın en emekçi kadınlarına Pazaryerindeki kadınlarımıza nohutlu pilav ikram ettik” dedi.

Başkan Akın’a teşekkür

Karakaş; “Kadınlar Günü etkinliklerimiz çerçevesinde son olarak fidan dikme etkinliğini gerçekleştirdik. Etkinliğimiz çok güzel oldu. Gelen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah ileriki senelerde de yine kadınlar için bir şeyler yapmak isteyen herkesin yanındayız. Bütün desteklerimiz onlarla. Elimizden geldiğince kadınlarımıza yardım etmeye çalışacağız. Ayrıca bize desteklerinden dolayı ve her zaman yanımızda olduğu için Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a da çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Güzel bir etkinlik oldu

Etkinliğin önemine değinen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya; “TSO Kadın Girişimcilerin düzenlediği fidan dikim etkinliği çok anlamlı. Güzel bir etkinlik oldu. Ağaçlar Okullarda Hayat Bulsun projesiyle fidan dikimine AK Parti olarak bizler de destek vermiştik. Ancak bugün her kadın bir fidan dikimi çok anlamlı oldu. Aynı bir kadının evladını büyütmesi gibi yeşerecekler ve büyüyecekler. Burada AK Parti Kadın Kollarının bir fidanı olmuş oldu. Bu bağlamda etkinlikte emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm kadınlarımızın dünya kadınlar gününü tebrik ediyorum” diye konuştu.

Emeği olan herkese teşekkür ediyoruz

CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Özcan; “TSO Kadın Girişimcilerin bu güzel etkinliği için buraya davet edildik. Davetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hayata bir can katmak çok önemli. Bu nedenle düzenlenen etkinliği önemli buluyoruz. Kadının elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Kadın emektir. Kadın hayattır. Bu önemli günde etkinlikte emeği olan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kadın yetişen neslin temelidir

Kadınların sadece bir gün değil her gün anılması gerektiğini söyleyen MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akamaz; “TSO Kadın Girişimcilerin çok güzel bir etkinliği oldu. 8 Mart Kadınlar Gününde böyle bir etkinlikle ağaç dikilmesi çok anlamlı. Uzun yıllar burada anılmak önemli. Ben emek verenlere teşekkür ediyorum. Kadınlar bir gün değil, aslında her gün anılmalı. Kadın olmadan olmaz. Kadın yetişen neslin temelidir. Bu nedenle kadının önemi büyük. Ben tekrar etkinliği düzenleyen TSO Kadın Girişimciler Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535