• BIST 9539.34
  • Altın 2482.753
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.7453
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 26 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 25 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Kimseye yamanmayacağız’

Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, parti binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.2019'da ki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Saadet Partisi’nin hiçbir parti ile ittifak yapmayacağını söyleyerek, kendi adayı ile seçime gireceğini söyledi.
‘Kimseye yamanmayacağız’

İl Kongresi ile ilgili açıklama yapan İl Başkanı Yurtbay, 2019 seçimlerini değerlendirdi

Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, parti binasında düzenlenen kahvaltı basın toplantısı ile basın mensuplarıyla bir araya geldi. Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı 6.Olagan Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yurtbay, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla 20 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’da Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan kongreye tüm Bartınlıları davet etti. Toplantıya İl Başkanı Ünal Yurtbay’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu, Halkla İlişkiler Başkanı Fikret Ercan, Tanıtım ve Medya Başkanı Mücahit Mekeç, Eğitim İşleri Başkanı Ömer Keleş, İl Sekreteri Niyazi Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Talha Gizli, İsmail Kaya, Selami Ünsal ve Veysel Yurtbay, Merkez İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Enes Mekeç, Merkez İlçe Sekreteri Recep Özgün ve Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı Emre Akça katıldı.

img_3819-001.jpg

Kendi adayımızla seçime gireceğiz

Yurtbay, 2019 yılında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Saadet Partisi’nin hiçbir parti ile ittifak yapmayacağını söyleyerek, kendi adayı ile seçime gireceğini söyledi. 20 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’da Kültür Merkezi’nde Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı 6.Olagan Kongresini gerçekleştireceğiz. Bu kongremize değerli Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu Bey katılacak. Tüm halkımızı kongremizi davet ediyorum. Tabii biz göreve talip olmayız. Görev verilir. Arkadaşlar yeniden beni uygun gördüler. Tek liste ile seçime gideceğiz” dedi.

img_3805-001.jpg

Saadet Partisi dimdik ayaktadır

Bartınlılara çağrıda bulunan Yurtbay; “Biz buradan bütün halkımıza sesleniyoruz. Siyasi görüşleri ne olursa olsun en azından bir gelip dinlesinler. Ondan sonra düşünüp karar versinler. Çünkü Genel Başkanımız ülkemizde birçok görevde bulunmuş, tecrübe ve birikime sahiptir. Sivas Belediye Başkanlığı yapmış bir büyüğümüzdür. Dinleyen herkesin hak verdiği bir liderdir. Ancak ülkemizde Saadet Partisi’ne karşı büyük b ir medya ambargosu olduğu açık. Allah’ın izniyle biz dimdik ayaktayız. Parti toplantılarımızı aksatmadan yapıyoruz. İlçe ve belde toplantılarını da dahil aksatmadan yapabilen nadir partilerden bir tanesiyiz. Türkiye’nin her yerinde teşkilatımız var. Her ne kadar görmeseler de Saadet Partisi dimdik ayaktadır” diye konuştu.

img_3789-001.jpg

Milli Görüşün Cumhurbaşkanı adayı olacak

Saadet Partisi’nin 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday çıkartmayacağı yönünde basında yer alan haberlere de tepki gösteren Yurtbay; “Saadet Partisi Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanı adayını çıkartacaktır. Seçimi de kazanacaktır. Biz bu inançla çalışıyoruz. Bu inançla yollara düştük. Önümüze koyulan engellere rağmen çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başta Mecliste olmayan partilerin 100 bin imza ile aday çıkartabileceğini söylediler. Biz de 300 bin imza ile biz adayımızı çıkartacağımızı söyledik. Akabinde 100 bin imzanın noterden olacağını söylediler. Böyle bir şey olabilir mi? Bir seçim yapılacak. Seçimi Yüksek Seçim Kurulu yapar. Yani bugün noterden imza zorunluluğu getirmek doğru değil. O zaman tüm sandıklara noter gitsin. Seçimi de noter yapsın. 100 bin imzayı bugün 150 TL’den düşünürsek ne kadar para yapıyor? Paralardan sıfır atıldığı için çıkan rakam ufak geliyor. 15 milyon büyük rakam. Bunu diretseler bile biz gerekli imzaları toplayıp adayımızı çıkartacağız. Kimseye yamanmayacağız. Kimseye yanaşmayacağız. Milli Görüşün Cumhurbaşkanı adayı olacak Allah’ın izniyle” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535