• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 22 °C
  • Kastamonu 18 °C
  • Zonguldak 24 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

‘Kozcağız’da ak belediyecilikle yeni rekorlara imza atacağız’

Bartın Kozcağız Beldesinde AK Parti Kozcağız Belde Teşkilatınca, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını yürütmek için Kozcağız Seçim İrtibat Bürosu açıldı.
‘Kozcağız’da ak belediyecilikle yeni rekorlara imza atacağız’

Bartın Kozcağız Beldesinde AK Parti Kozcağız Belde Teşkilatınca, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını yürütmek için Kozcağız Seçim İrtibat Bürosu açılışı,  AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Kozcağız Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Karaman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Dilek Acar, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun başta olmak üzere AK Parti Bartın ve Kozcağız Teşkilatı mensupları ile halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kozcağız’ımız bizim göz bebeğimiz

Açılışta Konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, şu ifadeleri kullandı; “31 yerel seçimlerinde Kozcağız’ımız inşallah yeni bir zafere imza atacak. Bunun çalışmalarının yürütüleceği seçim büromuzu sizlerle birlikte açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Kozcağız’ımız bizim göz bebeğimiz. Bartın’ımızın en gelişmiş beldesi. İlçelerimizden de büyük nüfusa sahip ve her seçimde de AK partiyi sandıklardan çok yüksek oy oranıyla desteklemiş bir beldemiz. 2002 seçimlerinden bu yana Kozcağız’ımız her seçimde tercihini AK Partiden Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanan bir beldemiz. Bunun için biz Kozcağız’ımıza teşekkür borçluyuz.

Kozcağız Barajı tamamlanacak

Kozcağız’ımızı 5 yıl önce CHP’den devraldık. O zaman bir duraksama dönemi oldu ama 2009’dan itibaren Kozcağız tekrar başkanına kavuştu. Efsane başkan Mustafa Karaman geri döndü. Kozcağız beldemizde atıksu arıtma tesisleri Bartın Belediyesi’nden önce hizmete girdi. İşte AK Parti, AK Belediyecilik farkı bu. Kozcağız’da biz sadece alt yapı hizmetleriyle kalmadık. Yapacak aslında daha çok iş var. Kozcağız Barajımızı inşallah tamamlayacağız. Gerekli ödenekleri ayırdık. Bu baraj bittiğinde ne olacak, ne faydası var diyenlere oluyormuş. Bartın ve Kozcağız’ı selden koruyoruz. Hemen baraj kenarlarında mesire alanları oluşturacağız. Bunları Mustafa Karaman ile AK Belediyecilikle yapacak.

Kozcağız Endüstri Meslek Lisesi inşaatı yakında başlıyor

Kozcağız’ımıza yeni okullar inşa ettik. İkinci anaokulunu da yapıyoruz. Tamamlanmak üzere yakında hizmete açılacak. İmam hatip ortaokulu yaptık. Şimdide endüstri meslek lisesi yapıyoruz. 2019 yatırım programına tekrar koyduk. 16 derslikli, 2 tane atölyesi olacak. Yeri hazır, projeleri tamamlandı. 14 milyon 400 bin TL ödeneği de hazır. Yakında inşaatına başlıyoruz.  Kozcağız’ımıza belediye sosyal tesisleri, terminal yaptık. Kozcağız- Perşembe yolu AK Parti’nin eseridir. Kozcağız Bartın arası duble yol yapılacak. 110 milyon TL’lik bu yatırımın ödeneği de hazır. AK Parti’nin lambası burada yanmaya devam ettiği sürece bu hizmetler Kozcağız’a gelmeye devam edecek. Hep beraber bunu başarmaya var mıyız?

Kozcağız’daki hastane ilçede yok

Biz Kozcağız’ımıza bir hastane yapıyoruz şimdi. Bu hastane ilçelerde yok. Yakında açılışını yapacağız. 1,5 milyon binanın onarımına harcadık. Bir ilçede ne varsa Kozcağız’ımıza getirmenin gayreti içerisindeyiz. Kozcağız- Kumluca yolunu bitirmek üzereyiz. Kozcağız Bartın arası duble yol olduğunda buradan trafik akacak bunun için Kozcağız-Perşembe yolunun tamamını da duble yol yapacağız. Bunun için de AK Parti’yi desteklemek gerekiyor. Kozcağız’ı ilçe yapmak için biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu güne kadar ilçe olması için çalıştık. Dosyalarımızı Sayın Başkanımızla birlikte verdik. Kozcağız’ın durumunda şuanda 41 beldemiz daha var. Kozcağız’dan fazla nüfusu olan ve ilçe olmayı bekleyen 15 beldemiz daha var. Kozcağız ilçe olduğunda herkesten daha çok buna sevineceklerini ifade eden Tunç, “İlçelik için burada iktidar partisine mensup bir belediye başkanı mı  daha çok olur yoksa muhalefet partisinden bir belediye başkanı mı daha güçlü olur? Akıl var, mantık var.

Kozcağız’a doğalgazı getireceğiz

Bundan sonra da bu konuda elimizden geleni yapacağız.  İlçelik için burada iktidar partisine mensup bir belediye başkanının gücü mü daha çok olur yoksa muhalefet partisinin belediye başkanı mı daha güçlü olur? Akıl var mantık var. Bartın’a doğalgazı biz getirdik. Kozcağız’a da AK Parti getirir. Türkiye’nin 81 iline doğalgazı AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan getirdi.  Doğalgaz yetkililerini buraya getrdik. İnşallah Kozcağız’ımızı tertemiz hale kavuşturacağız.

Bartın ve Kozcağız için daha güzel projelerimiz var

31 Mart yerel seçimleri belediye seçimlerinin ötesinde bir anlam taşıyor. Bu seçimler çok önemli. Bu seçimlerde Cumhur İttifakımız var. MHP ile bazı ilçelerde, beldelerde ve illerde ortak adaylarımız var. Ama Bartın’da her iki partinin de adayı var. O zaman burada bir siyaset yarışı içerisinde değil, Cumhur İttifakı şemsiyesi altında beraberiz ancak burada her iki partinin de adayı var. Bizim adaylarımız daha güçlü ve Bartın ve Kozcağız için daha güzel projelerimiz var. İnşallah 31 Mart’ta kadar adaylarımız ve belediye meclis üyelerimizle beraber projelerimizi tek tek vatandaşımıza anlatacağız. 31 Mart seçimleri Cumhur İttifakının başarısı anlamında önemli.

Türkiye’nin nereden nereye geldiğini inkar etmek mümkün mü?

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini tartışmaya açmak için bekleyenler var. Bunlar sadece Türkiye’deki muhalefet partileri değil, dışarıdan Türkiye’nin istikrarı ve ekonomisini bozmayı bekleyenler var. Bunlar şimdi 31 Mart’ı bekliyor. 2002’den buna Türkiye’nin 17 yılda nereden nereye geldiğini inkar etmek mümkün mü? Türkiye’nin her alanda gelişmesi ve kalkınması için istikrarın devam etmesi lazım. 31 Mart seçimleri sadece Mustafa Karaman ve belediye seçimi değildir.  Türkiye’nin daha demokratik Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin devam edebilmesi ve istikrarsın sürmesinin anahtarıdır. 31 Mart günü Kozcağız’dan rekor bir destekliyoruz. Her zaman bize destek verdi yine bundan şüphemiz yok. Bu seçimde daha güçlü bir şekilde yüzümüzün akıyla çıkacağız. Yeni dönemde de gece gündüz Bartın’ımızı ve Kozcağız için çalışmaya söz veriyoruz.”

Kozcağız’a 5 yıl daha hizmet etmek istiyorum

Kozcağız’a bir 5 yıl daha hizmet etmek istediğini söyleyen Kozcağız Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Karaman ise; “Türkiye genelinde yerel yönetimler seçimleri olacak 31 Mart’ta yapılacak seçimler için tün partilerin düzenlediği gibi bizde Kozcağız’da seçim bürosu düzenledik. 31 Mart gerçekten çok önemli. Bu önemin farkında vararak 31 Mart’ta inşallah en güzel neticeyi alma fırsatını hep birlikte yaşayacağız. Yıllarca Kozcağız’a sizlere hizmet etmiş biri olarak karşınızdayım. Bir 5 yıl daha Allah’ın ve sizlerin takdiriyle hizmet etmek için yola çıktık. Bugüne kadar yapılanlar hep yerine kaldı. Yani alt yapı çalışmalarını gerçekleştirdik. Huzur içinde bir beldede yaşıyoruz. Kozcağız artık yaşanabilir bir belde. Kozcağız’a yapılanların hepsi ortada.  İnşallah bundan sonra daha güzel hizmetleri beldemize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Hizmet etmek bizim aşkımız

Mustafa Karaman’ın Kozcağız’da seçim politikası değil, hizmet politikası güttüğünü söyleyen AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz da “Kozcağız’da yapılan çalışmaları gördükten sonra kendime Kozcağız’ı örnek almam gerektiğini anladım. Başkanımız seçim çalışması değil hizmet politikası gütmüş. Mustafa Karaman’la el ele hem Kozcağız’a hem Bartın’a hizmet etmek bizim aşkımız. Bunun için yola çıkacağız. Sizlere bugüne kadar verdiğiniz ve bundan sonra vereceğiniz destekler için teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinin Bartın’a ve Kozcağız’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. 

Kozcağız son 5 yılda aslında tarih yazdı

İl Genel Meclisi ve Özel İdare olarak Kozcağız’a ve Bartın’a hizmet etmek için üzerine düşen ne varsa yaptıklarını kaydeden İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun; “Seçim büromuzun  Kozcağız’ın geleceğine hizmet etmesi açısından hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kozcağız son 5 yılda aslında tarih yazdı.  Bizde Özel İdare olarak Kozcağız’da üzerimize düşeni yaptık. Ana okullarından imam hatip okullarına kadar, köylerimize kadar üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bu hizmetler ülkemizin geleceği önemli. Hem Kozcağız hem Bartın’ı hem de diğer ilçelerimizi bu hizmet yolunda desteklemeye devam edeceğiz. 31 Mart seçimleri Kozcağız’ımıza, Bartın’ımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

Başkanımız Kozcağız’a yapılmayan hiçbir hizmet bırakmamış

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da açılışta; “Seçim büromuz Kozcağız’ımıza ve Bartın’ımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sizler tercihinizi bu zamana kadar yapmışsınız 20 yılda sizlere hizmet eden Mustafa Karaman’ı seçmişsiniz bundan sonra da onu seçeceğinize inanıyorum. Biz dünya mazlumlarının lideri olan Recep Tayyip Erdoğan’a Kozcağız’dan en yüksek oy oranıyla 31 Mart akşamı yine destek vereceğiz. Çünkü “Dünya 5den büyüktür” diyen başka bir lider yok. 80 milyon nüfusuyla dünyaya kafa tutan başka bir lider yok. Bu dava öyle bir dava ki mazlumların ve mağdurların davası.  Zaten hizmetlerden yana hiçbir şikâyetimiz yok. 20 yıldır belediye başkanımız Kozcağız yerin altına yapılmayan hiçbir hizmet bırakmamış. Bir 5 yıl daha görev verildiğinde de başkanımızın bu sefer yerin üstünde yapılmayan hizmet bırakmayacağına yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Seçim ve Koordinasyon Merkezinin açılışını Yılmaz Tunç, Turhan Kalaycı, Yusuf Ziya Aldatmaz ve Mustafa Karaman birlikte yaptı.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535