• BIST 9457.24
  • Altın 2496.514
  • Dolar 32.5944
  • Euro 34.7827
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Ligde sıralama değişecek’

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, yarın saat 14.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Yeniçağa karşılaşması ile ilgili düşüncelerini paylaştı.
‘Ligde sıralama değişecek’

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, yarın saat 14.00’da Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Yeniçağa karşılaşması öncesi takımın moral ve motivasyonun yerinde olduğunu belirterek, ligde lider durumda bulunan Karadeniz Ereğli Belediyespor’un Kırşehir Belediyespor deplasmanında puan kaybedeceğini ve ligde Yeniçağı yenmeleri halinde liderliğe ulaşacaklarını ifade etti. Yeniçağ karşılaşmasını güzel bir skorla geçmek istediklerini belirten Bulut; “Takımımızla ilgili konsantrasyonumuz en üst düzeyde. Hedeflerimiz doğrultusunda yürüyüşlerimiz devam ediyor. Yeniçağa karşılaşması yarın. Ona yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Caner kardeşimiz sakatlandı. Yırtığı var. Aramızda 15-20 gün herhalde olamayacak. Bu hafta finale oynuyoruz. İnşallah hayırlısıyla Yeniçağa karşılaşmasını güzel bir skorla geçip rakiplerimizin oynayacağı Kırşehir-Ereğli karşılaşmasıyla inanıyorum ki istediğimiz hedefin önü tamamen açılmış olacak” diye konuştu. 

Sıkıntılı ve zor dönemlerdeyiz 

Bulut; “Artık son 6 maçta Bartın’ın çok daha dikkatli, çok daha uyanık, çok daha Bartınspor’u sahiplenmiş olduğunu görmek istiyoruz. Bu şehrin takımı dar çerçeveye sıkıştırılmamalı. Bin kişi iki bin kişi değil de bu şehrin artık bu saatten sonra bayrağıyla flamasıyla takıma sahip çıkması gerekir. Bu şehrin artık neyi beklediğini sormak istiyorum. Sıkıntılı ve zor dönemlerdeyiz. Burada birliğimizin en üst düzeyde olması gerekiyor. Sonra eksiklerimiz, yanlışlarımız, doğrularımız neyse tartışma konularımız 6 haftadan sonraya bırakılsın. Yılların vermiş olduğu yorgunluğu, takımımızın başarısı ortadayken yine eski hastalıkların şehirde hortladığını görüyoruz” dedi. 

Bu şehrin kenetlenmesi lazım 

İl yöneticilerine çağrıda bulunan Başkan Bulut; “Buradan Sayın Valimizin her anlamda verdiği destek için teşekkür ediyorum. Sayın Milletvekillerimiz aynı şekilde. Artık bu işe el koyması gerekiyor. Sayın Belediye Başkanımızın verdiği desteği inkâr etmiyoruz. Ancak bunlar yetmiyor. Artık şehir et ve kemik olmak durumunda. Bunu sağlayamadıktan sonra şunu net olarak söylüyorum ki eğer artık herkes elini taşın altına koymazsa bu şehre şampiyonluk gelmesi zor görünüyor. Zor süreçlerden geçiyoruz. Birinci husus birlik olabilmek. Beraberlik ve dayanışma, paylaşma ruhu artık Atatürk Stadyumu’na içerde ve dışarda yapılacak her karşılaşmaya yansımalıdır. Artık son 6 hafta bu şehrin kenetlenmesi lazım” şeklinde konuştu. 

Amaçladığımız hedefe ulaşacağız

Hoca değişikliğinin takımı üzerinde olumlu etki ettiğini belirten Bulut; “Hasan Basri Kara Hocamızın vermiş olduğu çalışma ve oluşturduğu planlı kadro ile biz ilk yarıyı tamamladık. Ancak taraftara göre hoca değiştirme şansımız yok. Kendisinin vermiş olduğu emeğe biz teşekkür ediyoruz. Hoca değişikliği kararı yönetim kurulumuzun almış olduğu karardır. Ereğli karşılaşmasından alınan 3-3’lük beraberlik etkili olmuştur. Gerekli müdahalelerin yapılmadığını düşünerek böyle bir karar aldık. Takımımızın moral ve motivasyonunun düşmemesi adına değişiklik yapıldı. Hasan Hocamızı takımın başına getirdik. Futbol şansı Hasan Hocamızın futbol şansı yanında. Oynadığımız 3 karşılaşmada da takımın son dakikalara kadar ortaya koyduğu mücadele çok önemli. İnşallah sezon sonunda amaçladığımız hedefe ulaşacağız” dedi. 

Daha fazla özverili çalışmamız gerekiyor

74 TL kampanyası ile ilgili de bilgi veren Başkan Bulut; “74 TL kampanyamız devam ediyor. Fakat Şehrin bu duyarlılığı göstermediği çok net ortada. 252 kişi katıldı. Bu şehir 252 kişiden ibaret değil. Biz bunu ya duyuramadık ya da insanlar buna çok sıcak bakmadı. Ama buna bu şehrin takımının ihtiyacı var. Sadece ekonomik sıkıntıları çözmeye yönelik bir çalışma değil. Hem dayanışmanın, hem birlikteliğin, hem de beraberliğin göstergesi anlamında biz böyle bir kampanya başlattık. Ereğli bizden örnek alarak bir kampanya başlattı. Bunun proje çalışması bize ait. Bizden sonra başlamalarına rağmen önemli bir sayıya ulaştılar. İlçe takımı olarak bizi sayı anlamında geçmeleri bizden çok daha fazla bu şampiyonluğu istediklerini gösteriyoruz. Bu üzücü. Biz 35 günde 250’lerde kalıyorsak ve ilçe takımı bizi bir günde geçiyorsa bu şehrin şampiyonluğu ne kadar istediği ortada. Daha fazla özverili çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535