• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 14 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

“Malıyla Canıyla Cihat Eden Merhum Erbakan’ı Örnek Alıyoruz”

Yeniden Refah Partisi Bartın Olağan Aylık İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Yeniden Refah Partisi Bartın İl Sorumlusu Kadir İbrahim Saraçbaşı katılarak partililerle bir araya geldi.
“Malıyla Canıyla Cihat Eden Merhum Erbakan’ı Örnek Alıyoruz”

Yeniden Refah Partisi Bartın Olağan Aylık İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Yeniden Refah Partisi Bartın İl Sorumlusu Kadir İbrahim Saraçbaşı katılarak partililerle bir araya geldi. Ağustos Ayı İl Divan Toplantısı’nda konuşma yapan Saraçbaşı, şu ifadeleri kullandı; “Yeryüzüne hakkın ve adaletin hakim olması için çalışan kişi ve toplulukların serüveni Ademaleyhisselamın yaradılışı ile başlar. Yeniden Refah partisi olarak bizlerde Peygamberlerin ve Hakkın hakim olması için çalışanların verdiği mücadeleyi aynısını günümüzde siyasetle yapmaya çalışıyoruz. Bizler siyasi çalışmalarımızı ibadet aşkıyla gençlerimizin ve milletimizin geleceği için yapıyoruz. Bizler milletimizin ve tüm insanlığın huzuru için yaptığımız çalışmaları cihad olarak kabul ediyor, bu aşk ve azimle çalışmalarımızı yapıyoruz. Tarihte, 90 küsur yaşında at sırtında İstanbul’un fethi için mücadele eden Eyyüb El Ensari Hazretlerini, 80 küsur yaşında kadın haliyle Kıbrıs’ın fethine Katılan Peygamber efendimizi halasını, Sultan Muhammed Alparslan hanı, Fatih Sultan Mehmet Hanı, Sultan Alparslan’ı, Cennet Mekan Abdülhamid hanı, Kurtuluş savaşında canlarını veren ecdadımızı ve Günümüzde de 40 yıllık siyaset hayatının yarısın yasaklı olarak geçiren, 70 yaşında başbakan olan, Malıyla canıyla cihat eden Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı örnek alıyoruz.

 “Aynı Anlayışla Mücadele Etmekteyiz”

Bizlerde ‘Yeniden Refah Partisi olarak, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde yediden yetmişe aynı davada yerimizi almış bulunmaktayız. Bu zor zamanda bende varım diyen, taşın altına elini değil gövdesini koyan, şu ana kadar ki mücadelemizde maddi ve manevi destek veren tüm teşkilat mensuplarımız Elleri öpülecek insanlardır. Allah hepsinden razı olsun. Hakkı tebliğ açısından bakarsak Çanakkale şühedası ve bizler İsa Aleyhisselamın havarileri, İki Cihan güneşinin sahabelerinin hükmünde olup onların verdiği mücadelenin aynısını vermekteyiz. Milli Görüş ruhu ile onların izlediği yolu izleyerek aynı anlayışla mücadele etmekteyiz. Rabbimiz dinine hizmet edenlere her zaman nasıl sahip çıkmıştır. Bize düşen ihlas ve samimiyetle, hiyerarşik ve disiplinli bir şekilde planlı olarak çalışmak ve gayret etmektir. Geçmişte İhlas ve samimiyetle davası uğruna mücadele eden bedir ashabına, Malazgirt mücahitlerine, Çanakkale deki ecdadımıza nasıl yardım etti ve az kuvvetleri çok kuvvetlere galip getirdi ise Bu gün siyonizme ve zalimler karşı mücadele eden bizlere de yardımını esirgemeyecektir. Yeter ki Bizlerde Asır süresinde beyan edildiği gibi hakkı tebliğ etmeye devam edelim ve sabredelim. Gayret bizden Tevfik Allah’tan.  Bizler Milli görüş olarak; zulme, zalimlere, Siyonistlere, küresel elitlere karşı tek eylem, söylem ve proje üreten siyaset merkeziyiz. Dünyada bu manada verilen mücadelenin merkeziyiz.

“Milli Görüş Nefis Terbiyesini Esas Almaktadır”

Bizim davamız maneviyatçıdır. Yani ahiret inancı taşır kul hakkına riayet eder ve materyalist değildir. Milli görüş Hakkı üstün tutmakta ve haklıyı savunarak mazlumun yanında durmaktadır. Diğerleri ise güçten yana olup güçlünün yanında durarak toplumların sömürülmesine vesile olmakta veya göz yummaktadırlar. Milli görüş nefis terbiyesini esas almaktadır. Diğerleri nefis ve arzularının peşinde koşarak insanlığın ifsat etmektedirler. Siyasi amaçlarımızdan bir tanesi ve en önemlisi İslam Birliğinin kuruluşuna vesile olmak, İslam ülkeleri ve mazlum milletlerle; ekonomik, siyasi ve kültürel işbirliği içerisinde hareket ederek faize dayalı zulüm düzenine son vermek için bu yolda çalışmaktır. Biz hamasete dayalı klasik siyaset anlayışının dışında ilmi ve akademik bir çizgide çözüm üreten, toplumun her kesimine eşit bir siyaset anlayışıyla yola çıktık. Siyasete Genel başkanımızın liderliğinde nezaket ve zarafet getirmeye çalışıyoruz.

“81 İle 181 Fabrika Projesi”

1,5 milyon diplomalı işsizin olduğu, esnafın kan ağladığı, siftahsız dükkanını kapattığı, asgari ücretli işçimizin küresel sermayenin ucuz iş gücü / modern kölesi olduğu, memurun mağdur olduğu bir toplumda, tarım ve hayvancılığın dışa bağımlı olduğu bir toplumda huzur ve saadet olmaz. İktidara geldiğimiz zaman hayata geçirecek 125 milyar dolarlık milli kaynak paketleri, 81 ile 181 fabrika projeleri ile iş ve istihdam yaratılacağını, bölgesel ve sektörel yatırımların sanayici-üniversite ve devlet birlikteliği ile planlanacağını, tarım ve hayvancılığa geçmiş de olduğu gibi destek vereceklerini belirtti. Özet olarak bizler Yeniden Refah Partisi olarak milletimize ve tüm insanlığa hizmet etmek için yola çıktık. Bizim milletimizin teveccühüne, milletimizin de bizim gibi ihlaslı ve test edilmiş, iş bitirme sertifikaları olan bizlere ihtiyacı var. Saygıdeğer misafirlerimize, teşkilat mensuplarımıza saygılar sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ayrıyeten İl Divan Toplantımızı tertip eden Bartın Teşkilatımıza ve başkanımıza da şükranlarımı sunuyorum.” Yapılan konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi’ne katılım sağlayan yeni üyelere parti rozeti İl Başkanı Ziver Gebiç tarafından takıldı ve Milli görüş dersleri 1 kitabı da İl Sorumlusu Saraçbaşı tarafından takdim edildi.

whatsapp-image-2021-08-24-at-12-08-40.jpeg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535