• BIST 9524.59
  • Altın 2485.656
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6861
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 15 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Meclis Başkanı Dursun’dan Bartınspor’a tam destek sözü

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’u ziyaret ederek, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.
Meclis Başkanı Dursun’dan Bartınspor’a tam destek sözü

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’u ziyaret etti. Bartınspor’un gelecek planlarının konuşulduğu ziyarette, Kulüp Başkanı Mehmet Bulut, İl Genel Meclis Başkanı olan aynı zamanda da Bartınspor Kulübü Başkan Yardımcısı Kenan Dursun’a kulübün atkısını hediye etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Dursun, elinden gelen desteği vermeye devam edeceklerinin sözünü verdi. Dursun; “Büyük bir gayretle, azimle, heyecanla, moralimizi ve motivasyonumuzu bozmadan bu yoldaki her türlü olumsuzluğa göğüs gererek hedefimize ulaşacağız” dedi.

Büyük bir kararlıkla yola çıktık

Futbolcuların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dursun; “Bu nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Bartınspor, Bartın’ın en önemli değerlerinden bir tanesi. Aranızda geçen yıl Bartınspor’dan oynamış arkadaşlarınız var ama yeni gelenler için kendimi tanıtacak olursam ben hem Bartın İl Genel Meclisi Başkanıyım hem de Bartınspor’da Başkan Yardımcısıyım. Bu nedenle aslında çok fazla sorumluluk sahibi olduğumun da farkındayım. Biz hem geçen yıl hem de bu yıl büyük bir kararlılıkla yola çıktık. Geçen yıl arzu ettiğimiz sonucu elde demedik ama bu yıl hedefe ulaşmak için sizlerin de en az bizim kadar büyük bir kararlıkla yola çıktığınızı biliyorum. En büyük mutluluğumuz şampiyonluğa kavuştuğumuz zaman olacak” diye konuştu.

Bartınspor’un etrafında kenetleyeceğiz

Şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini belirten Dursun; “Kulüp Başkanımız gerçekten bu yıl için çok heyecanlı ve oldukça da hırslı. Bizlerde ona ayak uydurmaya çalışıyoruz. Bartın halkını inşallah Bartınspor’un etrafında kenetleyeceğiz. Sayın Valimiz, Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere şehir artık BAL Liginde şampiyonluğa kilitlendi. Sizlerin de bunun farkında olmasını istiyorum. İyi bir kadro oluşturulduğunu da biliyorum. Bizlerde yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza destek oluyoruz ve bu desteğimiz tüm gayretimizle devam edecek. Bartın’a yeni gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Sizler aynı zamanda Bartın’ın misafirisiniz. İnşallah burada mutlu olursunuz ama en büyük mutluluğumuz 18 yıldır beklenen ve özlenen şampiyonluğa kavuştuğumuz zaman olacak” şeklinde konuştu.

Her zaman yanınızdayız bunu bilin

Dursun; “BAL Liginden kurtulmak istiyoruz’ Biz tarihe hem sizlerin hem de kulüp yönetiminin ismini bu yıl yazdırmak istiyoruz. 18 yıl zaten gerçekten az bir zaman değil. Bunun için artık biz il olarak BAL Liginden kurtulmak istiyoruz. Sizlerde bizim bu isteğimizin ve arzumuzun farkındasınız. Bunun için büyük bir gayretle, azimle, heyecanla, moralimizi ve motivasyonumuzu bozmadan bu yoldaki her türlü olumsuzluğa göğüs gererek hedefimize ulaşacağız. Her şeye bazen maddi anlamda bakmak doğru değildi. Bunun için birbirimize kenetlenerek bu şehri bir üst ligde birlikte temsil edeceğiz. Bu ziyaret bizim için de çok önemliydi. Kulüp yönetimi ve teknik heyetimiz gerçekten büyük azim ve gayretle bu çatıyı ayakta tutmaya çalışıyorlar. Biz de üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Bunun bilinmesini istiyorum. Sayın Valimiz zaten her zaman yanımızda. İnşallah bu moral ve motivasyonla özlediğimiz beklediğimiz lige de ulaşacağız. Sizlere başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız bunu bilin.”

Hiçbir zaman desteğinizi esirgemediniz

İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’a vermiş olduğu destek nedeniyle teşekkür eden Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut; “Bizlerden hiçbir zaman desteğinizi esirgemediniz. Bugün de değerli vaktinizi bizlere ayırdığınız için bir kez daha size teşekkür ediyorum. Her zaman yoğun iş temponuza rağmen Bartınspor sevdası adına bizlere verdiğiniz desteği bizlerden eksik etmemenizi hatta daha da arttırmanızı arzu ediyoruz. Bu yıl inşallah şehrimizin arzu ettiği ve 17 yıldan beri beklediği sonucu elde edeceğiz. Rabbim bizleri utandırmasın ve Allah yolumuzu açık etsin” dedi. Ziyaret toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535