• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 15 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

MHP belediye başkan adaylarını tanıttı

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine 35 günden az bir zaman kala çalışmalara aylar öncesinden başlayan Milliyetçi Hareket Partisi, Aday Tanıtım Toplantısı düzenledi.
MHP belediye başkan adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanlığı tarafından Belediye Sosyal Tesislerde Aday Tanıtım Töreni düzenlendi. Program öncesinde MHP İl Başkanlığı binasından toplantının düzenleneceği Belediye Sosyal Tesisleri’ne kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşte adaylar, teşkilat üyeleriyle birlikte halka karanfil dağıttı.  Yoğun katılımın olduğu toplantıda Bartın Belediye Başkan Adayı Cemal Akın, Ulus Belediye Başkan Adayı Sevgi Ünal, Kurucaşile Belediye Başkan Adayı Sinan Özekin, Amasra Belediye Başkan Adayı Asım Soydan, Hasankadı Belediye Başkan Adayı Şeref İmiroğlu, Kozcağız Belediye Başkan Adayı Savaş Buyurman ve Kumluca Belediye Başkan Adayı İsmail Can, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri tek tek tanıtıldı. Tanıtımın akabinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem için açıkladığı 50+1 projesi büyük alkış aldı.

Bartın halkından destek istedi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik gerçekleştirdi. Bartın halkının yapılan hizmetlerin farkında olduğunu belirten Özçelik, önümüzdeki dönemde de yapılacak olan çalışmaların gerçekleştirilebilmesi için Bartın halkından destek istedi.  31 Mart’ta Bartın’da tarih yazacaklarını söyleyen Özçelik, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı ile devlet bekası adına tarihimizin en zor seçimine girdiklerine dikkat çekerek; “31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanlığı olarak 3 ilçe, 3 belde ve 1 il merkezi için adaylarımızı belirledik. Belirlemiş olduğumuz birbirinden çok değerli adaylarımız kendi çalışmalarıyla kendi bölgelerinde, hizmet aşkıyla yanan, hayal ve hedefleri olan Meclis Üyeleriyle beraber 31 Mart için çalışmalarını yapıyor. Biz de İl Başkanlığı olarak imkanlarımız doğrultusunda adaylarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. 31 Mart  Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bartın’da tarih yazacağı bir gün olacaktır. 8 seçim bölgemizin hepsine talibiz” dedi.

0-010.jpg

Projeler tek tek anlatıldı

Özçelik’in konuşmansın akabinde Belediye Başkan Adaylarıyla ilgili hazırlanan tanıtım videoları izlendi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yeni dönem için 50+1 olarak açıkladığı projeleri tek tek anlatılarak, katılımcılara projelerle ilgili ayrıntılı bilgiler verildi.

dsc00344.jpg

Herkes haddini bilecek

Proje tanıtımın ardından kürsüye gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kendisi ile ilgili trafik sorunu, imar ve diğer konularla ilgili yapılan eleştirilere ve Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can’a yönelik yapılan eleştirilere sert bir dille yanıt verdi. Herkesin haddini bilmesi gerektiğini belirten Başkan Akın, halkın bu söylenenlere gereken cevabı sandıkta vereceğini ifade etti. Akın; “Allah nasip etti 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Benim dışında 5 yıldır belediye başkanlığı yapan İsmail Başkanımız var. Bunun dışında beldelerde ve ilçelerde belediye başkan adaylarımız var. Bir yola çıktık. Milletimizin önündeyiz. Allah’ın izniyle yine inşallah milletimizin teveccühüne mazhar oluruz. Ama bunun yolu her şeyden önce çok çalışmaktan ve milletimize yapacaklarımızı iyi anlatmaktan geçiyor. Kim ne derse desin halk bizi iyi tanıyor. Ona göre değerlendirecektir” diye konuştu.

5 dönemlik işler yaptık

Bartın’ın önemli sorunlarını çözdüklerini söyleyen Akın, 10 yılda 5 dönemlik iş yaptıklarını belirtti. Akın; “Burada 50+1 proje gösterdik. Bu projelerden bir tanesi hariç 50 projenin tamamı Bartın Belediyesinin bütçesinden yapılabilecek projeler. Belediye Başkan adaylarımızın hepsi bütçesi haricinde konuşmuyor. Biz bütçemize göre konuşuyoruz. İnşallah kardeşlerimizle birlikte seçildiğimizde biz kol kola gireceğiz. Kardeşlerimizle birlikte çalışacağız. Yan yana duracağız” şeklinde ifade etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535