• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • Bolu 9 °C
  • Kastamonu 6 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 11 °C
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi

MHP Kurucaşile Belediye Başkan Adayını tanıttı

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik yaklaşan yerel seçim öncesi bir basın toplantısı düzenleyerek Kurucaşile Belediyesi için MHP’nin Başkan adayını açıkladı.
MHP Kurucaşile Belediye Başkan Adayını tanıttı

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde MHP İl Binasında bir basın toplantısı düzenleyerek Kurucaşile Belediyesi için MHP’nin Başkan adayını açıkladı. Basın toplantısında konuşan İl Başkanı Özçelik, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile yaptıkları görüşmeler neticesinde Kurucaşile’de Sinan Özekin’i aday gösterme kararı aldıklarını  belirtti.

Emin adımlarla ilerliyor

MHP İl Başkanı Özçelik, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “MHP Bartın İl Başkanlığı olarak yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çalışmalarımız gayet güzel devam ediyor. MHP’nin yerel seçimlerdeki siyaseti genel seçimlerde yansıyan, genel seçimlerdeki o farklılığın bir benzerini yerel seçimlerde de Genel Başkanımız yansıtmak istiyor. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemin geçtik. 90 küsür yıllık parlamenter sistem artık yorgun düşmüş ülkemizin ekonomik ve sosyal sorunlarının içinden çıkamadığı bir yönetimdi. Ülkemiz bu dönem MHP’nin de desteklediği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçti ülkemiz. Biz bu değişimi  o zaman desteklemiş olduğumuz Cumhur İttifakını da yerel seçimlerde de Genel Başkanımızın talimatlarıyla Anadolu da uygulanacağı ifade edilmişti. Antalya’da gerçekleştirilen son toplantıda da bu açıklandı. İstanbul, Ankara ve İzmir’de Büyükşehirlerde aday çıkartılmayacağını Cumhur İttifakını tekrar ayakta tutacağız dediler. Ülkemizi içinde bulunduğu kaos ve kargaşadan çıkartabilmek için böyle bir yönetim anlayışı belirlendi ve bu anlayış şu anda emin adımlarla ilerliyor.

Kurucaşilemize hayırlı uğurlu olsun

Ülkemizi içinde bulunduğu bu sıkıntılardan çıkartacağına inandığımız bir yönetim şekli bunu desteklemeye devam ediyoruz. Yukarıdaki bu birlikteliğin Anadolu’da da kaosa ve kargaşaya sürüklenmemesi seçim yarışında adayların birbirine siyasi etiğe uymayan aykırı ifadelerde bulunmaması onların bize ricaları. Onun için inşallah 31 Mart yerel seçimleri ülkemize hayırlara vesile olur. Bugün burada Kurucaşile ilçemizin adayının Sinan Özekin kardeşimizi açıklıyoruz. Kurucaşile   huzurlu, sakin kozmopolitik olmayan ama her geçen gün ekonomik ve sosyal yapısı küçülen yaşama heyecanının yitirildiği bir şehir. Bir tatil şehri. Bu güzelliklerin farkını dışarıdaki herkes biliyor ama maalesef içeride yaşayanlar farkında değiller. Onun için bu kardeşimiz bu duygularla yola çıktı ve bir dönem önce mensubu siyasi iradeden istifa ederek MHP’ye üye oldu. Daha sonra ise Kurucaşile için aday olmak istediğini ifade ederek bizde değerlendirmelerde bulunarak Genel Başkanımızdan aldığımız destek ve gayret sayesinde verdiği icazetle Sinan Özekin Kurucaşile Belediye Başkan Adayımızdır diyorum. Kurucaşilemize hayırlı uğurlu olsun.”

Hizmet etmek istiyoruz

MHP’nin Kurucaşile Belediye Başkan Adayı Sinan Özekin ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı “Biz Kurucaşile’de doğduk, büyüdük ve ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Hayallerimiz var, ideallerimiz var. Bunun için çok mücadele ettik. Bunca sene ilçemize hizmet bekledik ama hizmete aç olarak bu günlere geldik. Daha önceki seçimlerde hep bir seçmen psikolojimiz vardı. Hep birilerini destekledik, ‘Acaba bu dönem bir şeyler yaparlar mı?’ diye bekledik. 10 senedir iktidar partisindeyiz ama hala bekliyoruz. Allah’ın izni ile seçmen psikolojisinden çıktık ve bizlere de bu dönemde adaylık nasip oldu. Bizler ve bizlere inanlar ve Kurucaşile halkı çok iyi biliyor ki doğup büyüdüğümüz ilçeyi kendimiz inşa etmek istiyoruz. Küçücük, avuç içi kadar ilçemizi bir türlü güzelleştiremiyoruz. Bakıyoruz 40 km mesafemizde Amasra, 30 km mesafemizde Cide var. Her iki ilçede 10 senede yüzde 100 değişime uğradı. Amasra turizmde patladı, Cide turizmde patladı ve her konuda gelişmeyi sağladı. Biz sadece onları izlemekle kaldık son süreçte. Biz akşam olduğunda bir güzellik görmek için, bir yatırım görmek için Cide’ye gidiyoruz. Biz Amasra’ya gitmek zorunda kalıyoruz bir şeyler görmek için ya da çocuklarımızı eğlendirebilmek için. Kurucaşile ilçe, ilçe statüsünde bir yer ve artık yatırım alıp gelişmeli, umut edilen yere gelmeli. Kurucaşile’de hala daha gri parkeleri söküp kırmızı parkeleri örmüşüz. Bizim gençler olarak hayallerimiz var. Çoluk çocuğumuzun yaşayacağı bir Kurucaşile adına ideallerimiz var. Kurucaşile’nin hem ahşap tekne imalat konusunda hem de turizm konusunda en iyi yerlerde olmasını istiyoruz. Türkiye çapında ve dünya çapında bir marka olmasını istiyoruz. Bunun içinde projelerimiz var. Kurucaşile bizim yaşadığımız ve yaşamak istediğimiz yer. Bir insanın yaşamak istediği ilçede güzellikler olmasını istemesi ve bunun için mücadele etmesini istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Bizde şunu net bir şekilde söylüyorum; malımızla, canımızla Kurucaşile için bundan sonraki sürecimizi feda ediyoruz. Eğer Kurucaşile halkı bize teveccüh gösterirlerse biz 5 sene içinde yapacağımı projelerle, çalışmalarla ve diyaloglarla bu gün vereceğimiz sözlerin arkasında duracağımıza söz veriyoruz. Bu bizim için bir onur ve gurur meselesi. Askerden gelen her gencimiz gurbete çıkıyor. Bunun sebebi Kurucaşile’nin yatırım almamasıdır. Doğru yatırımlar yapılmamasıdır. Gelen yatırımlarında yanlış yönlendirilmesidir. Bir şekilde ilçemizi geliştirip umut edilen yere getirilmesi gerekiyor.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535