• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 19 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

MHP Milletvekili Adayları esnaftan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın Milletvekili Adayları Dr. Orhan Kırşanlı ve Savaş Buyurman, hafta sonu kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
MHP Milletvekili Adayları esnaftan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın Milletvekili Adayları Dr. Orhan Kırşanlı ve Savaş Buyurman, hafta sonu kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Seçim çalışmaları kapsamında Hükümet Caddesi, İskele Caddesi, Davut Fırıncıoğlu Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Şadırvan Caddesi ve Kemer meydanı esnafını dolaşan vekil adayları taleplerini alarak, dua ve desteklerini istediler.

Çok sayıda partili eşlik etti

Milletvekili adaylarına Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, , Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin,  Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti. 

AK Parti Bartın SKM’yi ziyaret ettiler

MHP Bartın Milletvekili Adayları Kırşanlı ve Buyurman, Kemerköprü Mahallesi’nde hizmete giren Ak parti Bartın Seçim Koordinasyon Merkezi’ni de ziyaret ederek, başarı dilediler. AK Parti Bartın İl Yardımcısı, Medya ve Tanıtım Başkanı Ayhan Tepe MHP heyetini karşılarken, nazik ziyaretleri için teşekkür etti. 24 Haziran seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Tepe, MHP adaylarına başarılar diledi. Başarı dilekleri nedeniyle AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tepe’ye teşekkür eden MHP Bartın Birinci Sıra Milletvekili Adayı Orhan Kırşanlı, 24 Haziran seçimlerinin büyük öneme sahip olduğunu belirterek, Cumhur İttifakı ile Bartın’dan büyük bir başarı elde edileceğini söyledi.

İki ana stratejiyle seçimlere katılıyoruz

Esnaf ziyareti sonrası değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, şu ifadeleri kullandı; “142 yıllık parlamento geleneğimizin, 95 yıllık Cumhuriyet tarihimizin, 72 yıllık çok partili siyaset hayatımızın en önemli seçimlerinden birisi 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacaktır. Türk milleti önümüzdeki beş yıllık süre zarfında demokratik ve milli görevini üstün bir fedakarlık ruhuyla ifa edecek vekillerini ve Cumhurbaşkanı'nı seçecektir. Normal zamanı 3 Kasım 2019 tarihi olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri beliren zaruretlerden, yeşeren haklı gerekçelerden dolayı erkene çekilmiştir. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Milliyetçi Hareket Partisi olarak çalışmalara başladık. Partimiz 24 Haziran 2018 seçimlerine üzerinde çalışıp belirlediği iki ana stratejiyle katılıyor. Birinci olarak, Cumhurbaşkanı seçiminde adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sayın Erdoğan'ın tekraren Cumhurbaşkanı seçilmesi hususunda üstlendiğimiz sorumlulukların, aldığımız kararların gereği samimiyetle, gönül huzuruyla uygulanacak ve uygulatılacaktır. İkinci stratejimiz ise Milliyetçi Hareket Partisi'nin 27.Dönem Türkiye Büyük Millet Meclis'inde sayısal ve siyasal ağırlık olarak çok güçlü bir şekilde temsil edilmesini mutlak anlamda tesis ve temin etmektir.

Türkiye'nin geleceği söz konusu

Partimiz 24 Haziran seçimlerine yasal ve meşru bir temeli olan Cumhur İttifakı'nın ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir. Cumhur İttifakı Türkiye'nin kader seçimlerine mührünü vurup desteğini aldığı millet iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin istikbalini pırıl pırıl aydınlatacaktır. Amacımızın özü, arayışımızın esası budur. Ülkemiz çok zor şartlar altındadır. İç ve dış sorun alanları yaygınlaşırken, risk ve tehditlerin cesamet ve cüreti de giderek yoğunlaşmaktadır. Milli bekamıza yönelik mütecaviz ve müteyakkız bir saldırganlık faal haldedir. Küresel güç odakları karanlık tertip ve tacizlerle vatan ve milletimize kast etmenin çaba ve sinsi çalışması içindedir. Ülkenin huzuru ve istikrarı her şeyden önde geliyor. Şu anda Türkiye'nin geleceği söz konusu.

Cumhur İttifakı'yla istikrar, irade, istikbal, itibar kazanacak

24 Haziran'dan sonra; itibarlı istikbal, iradeli istiklal Cumhur İttifakıyla gelecektir. 24 Haziran'da Cumhuriyet'in istikbali, milletin istiklali oylanacaktır. İnanıyor ve iddiayla ifade ediyorum ki, Cumhur İttifakı'yla istikrar, irade, istikbal, itibar kazanacaktır. 24 Haziran'da aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi milletimiz tarafından tekraren oylanarak devreye alınacaktır. Yeni bir hükümet sistemi 24 Haziran'dan sonra resmileşecektir. Bu açıdan önümüzdeki seçim tarihi bir kavşak noktasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi; İstikbal için Cumhur İttifakı, istiklal için Cumhur İttifakı, iradenin istikbali için Cumhur İttifakı, istikbalin istiklali için Cumhur İttifakı'na ant içmiş, karar ve söz vermiştir. Dönüş yoktur. Güvencemiz, güç kaynağımız aziz milletimizdir. Himaye ve yardım ise Cenab-ı Allah'tandır. Bir kez daha ifade etmek isterim ki, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. TBMM'de çok güçlü ve tarihi bir temsil ile yerini alması gereken parti ise Milliyetçi Hareket Partisi'dir.

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun

Partimiz TBMM'de denge ve denetleme görevini yüksek bir şuur ve güçle icra edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasetinin ülkü ve ilke markası olarak Türkiye'nin derlenip toparlanması için değil elini, gövdesini bile taşın altına koymaya hazır ve kararlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle her dava arkadaşıma 24 Haziran seçimlerinde üstün başarılar diliyorum. Milletin iradesinin Cumhur İttifakı olacağına yürekten inanıyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Tüm vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek hizmetlere imza atmak için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu kutlu yolda Cenab-ı Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Yolunuz, bahtınız ve alnınız açık olsun. Ne mutlu Türküm diyene."

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535