• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 15 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 19 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

MHP Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın Milletvekili Adayları Dr. Orhan Kırşanlı ve Savaş Buyurman, devam eden seçim süreci ve gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.
MHP Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın Milletvekili Adayları Dr. Orhan Kırşanlı ve Savaş Buyurman, devam eden seçim süreci ve gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. Kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili Adayları, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemini anlatarak, Bartın halkından destek istedi. Programda Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve parti teşkilatı hazır bulundu.

Dostlarımıza güven ve düşmanlarımıza da korku salacağız

Programda ilk olarak değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik; “24 Haziran seçimlerinin son dönemecindeyiz. Az bir zaman kaldı. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel bir seçim kampanyası yürüttük. Hoşgörünün olduğu bir süreçti. İnşallah bu dönemeçte de birlik ve beraberliğimizi bozmadan kampanyamızı sonlandırırız diye umut ediyoruz. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Bartın’ımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunun artık herkes farkında. Çünkü ülkemiz yeni bir yönetim anlayışına giriyor. Bu yeni yönetim anlayışının ülkemize huzur getireceğine inancımız sonsuz. İçerideki güçlü birlikteliğin dostlarımıza güven ve düşmanlarımıza da korku salacağına inancımız sonsuz” dedi. 

Seçmenlerimizin karşısındayız

Özçelik; “Adaylarımızı belirleyerek seçim çalışmalarına başlayan ilk partiyiz. Birinci sıra adayımız Dr. Orhan Kırşanlı Beyefendidir. İkinci sıra adayımız da Savaş Buyurman kardeşimizdir. Adaylarımızla birlikte 60 gündür seçmenlerimizin karşısındayız. Elimizden geldiğince güzel bir kampanya çıkartmaya çalıştık. Ülkemizin içerde ve dışarda içinde bulunduğu sıkıntıları halkımıza paylaştık. Neden ittifakta yer aldığımızı anlattık. Alelacele neden seçim kararı alındığını anlatmaya çalıştık. İnşallah sefer bizden zafer Allah’tan. Seçmenimiz inşallah 24 Haziran günü teveccüh buyuracaktır. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bizi seçen halkın gözü, kulağı en önemlisi de dili olacağız

MHP Bartın Birinci Sıra Milletvekili Adayı Dr. Orhan Kırşanlı ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olduğumda tek bir hedefim vardı. Ben siyasi çekişmeleri bir kenara bırakıp halkın her kesimine hizmet için elini taşın altına koyması gerektiğine inanarak ve hedefinde de tamamen hizmet olarak bu yola girdim. İnşallah bu yolda da Bartınlı hemşerilerimizin desteğiyle de şuan ki izlenimlerimiz de bu yönde ipi göğüsleyecekmişiz gibi geliyor. Tabi adı üstünde biz vekiliz. Asıl olan halkımızdır. Biz Ankara’da bizi seçen halkın gözü, kulağı en önemlisi de dili olacağız. Bizim görevimiz buradaki sıkıntıları, çözülmesi gereken problemleri yerelle çözmek çözemediğimizi Ankara’ya bir şekilde taşımak. Bu tabi yerel anlamda. burada önemli olan asıl bizi seçen halkın beklentisi. Bir de Türkiye’nin beklentisi var. Türkiye’nin kalkınması için, Türkiye’nin geleceği için gerekli olan Türkiye Büyük Millet Meclisine düşen yasal sorumlulukları yasaları tarafsız bir şekilde yapmak ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle gerekirse yürütmeyi denetlemek, yürütmenin yaptığı hataları, kusurları, aksaklıkları Meclise taşıyıp incelemek ve denetlemektir.

Her kesimize hizmeti eşit götürmek için çabalayacağım

Cumhurbaşkanının eski sistemde sadece vatana ihanet suçundan yargılayabiliyorduk. Ama şimdi Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemiyle birlikte cumhurbaşkanını ve bakanları Meclisin denetleme ve inceleme ve soruşturma açma yetkileri de var. Bu nedenle Meclisin üzerinde de büyük bit yük ve sorumluluk var. Artık Meclisi oluşturan vekillerinde parti ve kişisel çıkarlarını bir kenara atıp tamamen dengeli bir şekilde önce ülkem ve milletin demeleri ve daha sonra partilerini düşünmeleri gerektiğine inanıyorum. Biz bu vekillik hizmetini yaparken tek başına Bartın ve Türkiye’nin problemleriyle ilgilen denmesi uygun değil. Burada en ücra köşedeki vatandaştan tutunda ilin en yüksek mevki deki kişiye kadar A partisinden tutunda B partisine kadar dini inançları gözetmeksizin her kesimin fikrini görüşünü almak, her kesimize hizmeti eşit götürmek için çabalamak lazım. Seçildiğimde köydeki vatandaşın fikrini de alacağım. Siyasetçinin fikrini de alacağım. 24 Haziran seçimlerinin vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Tek bir oyun bile bizim için önemi var

Bizler tek bir şeye yöneleceğiz. O da hizmet. Biliyorsunuz bu seçim Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin uygulanacağı bir seçim. Bu seçimde cumhurbaşkanın seçileceği ve milletvekillerinin seçileceği 2 ayrı pusulamız var. cumhurbaşkanlığında ben hep diyorum ki her insanın gönlünde bir lider vardır. Cumhurbaşkanı olarak görmek istediği bir yönetici var. işte ilk pusulada resimleriyle birlikte isimlerinin yazdığı bir cumhurbaşkanlığı aday pusulası var. orada oyumuzu verdikten sonra pusulayı kapatıp zarfa koyuyoruz. Esas Meclisi oluşturacak yasama gücü olan bizi de ilgilendiren milletvekilliği seçimi. Burada Milliyetçi Hareket Partisi ve Adalet ve Kalkınma Partisi Cumhur İttifakı adı altında seçime giriyor. Saadet Partisi Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Millet İttifakı adı altında seçime giriyor. Bir de hiç ittifak olmadan kendi partileriyle seçime girenler var. Biz burada ittifak ta olsa her parti kendi amblemiyle ayrı ayrı yarışa giriyor. Vekil çıkarıp çıkaramayacağı çıkaracaksa kaç tane çıkaracağı kendi amblemiyle aldığı oya göre belirlenecek onun için tek bir oyun bile bizim için önemi var.”

Ellerini vicdanlarına koysunlar

Seçim çalışmalarını değerlendiren MHP Bartın İkinci Sıra Milletvekili Adayı Savaş Buyurman; “24 Haziran erken seçimlerinde biz 2,5 ay önce çalışmalarımıza başladık. Bizimle beraber çok emeği olan arkadaşlarımız var. Onlara çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimleri bana göre partiler üstü bir seçim. Burada partilere değil Türkiye’nin bekasına, geleceğine yön verecek, iç ve dış hainleri kovma meselesidir. İnsanlar gönlündeki partiye değil ellerine vicdanlarına koyarak oy vermelerini rica ediyoruz” dedi.

Gittiğimiz her yerde anlatıyoruz

Buyurman; “Bizler Türkiye’nin geleceği için bu yola çıktık ve insanlarımıza bunları anlatıyoruz. Bize çok güzel dönüşler de oluyor. Biliyorsunuz bizler Sayın Devlet Bahçeli’yle birlikte hareket ediyoruz ve Devlet Bahçeli’nin öngördüğü gibi Cumhur İttifakıyla birlikteyiz, 2023’e kadar da bunun devam edeceğini söylüyorum. İnsanlarda değişik bir algı olabiliyor. Ama biz 2023’e kadar bu ittifaka destek olacağımızı söylüyoruz. Cumhur İttifakında da Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin bir protokolü var, kendi aralarında imzaları var. 2023’e kadar devleti beraber yürütme gibi bir düşünceleri var. Bunu da biz gittiğimiz her yerde anlatıyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535