• BIST 9709.19
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 24 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 26 °C
  • Karabük 22 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Milletvekili Adayı Arslan, sahil bölgesinden destek istedi

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yaşar Arslan, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Kenan Dursun, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Özkaya ile birlikte Merkez ilçeye bağlı Küçükkızılkum Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Milletvekili Adayı Arslan, sahil bölgesinden destek istedi

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yaşar Arslan, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Kenan Dursun, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Özkaya ile birlikte Merkez ilçeye bağlı Küçükkızılkum Köyü’nü ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette Milletvekili Adayı Arslan, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.

Gereken desteği vereceğinize inanıyorum

24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin büyük önem taşıdığını belirten İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun; “24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra milletimizin güvenini boşa çıkarmayacağız. Ben buraya seçimden seçime gelen bir kardeşiniz değilim. Her zaman sizlerin dertleriyle dertlenen, sevinçleriyle sevinen bir İl Genel Meclis Başkanı olmaya çalıştım. Allah'a şükür bugün burada görüyorum ki doğru yolda ilerliyoruz. Bugün burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 9 yıldır Küçükkızılkum’u yakından takip ediyorum. Bize her zaman destek verdiniz. İnşallah 24 Haziran’da da gereken desteği vereceğinize inanıyorum” dedi.

Milletimizle birlikte tüm bu saldırıları göğüsledik

Milletin her seçimde artan desteğiyle kendilerini reformlar ve yatırımlar konusunda sürekli cesaretlendirdiğine ve teşvik ettiğine işaret eden Dursun, "Biz Türkiye'yi büyüttükçe güçlendirdikçe karşımıza çıkartılan engellerin de arttığını gördük. Öyle ki işi darbe girişimine kadar götürdüler. Sandılar ki biz korkup kenara çekileceğiz, meydanı da bu ürkeklere, bu korkaklara bırakacağız. Hamdolsun milletimizle birlikte tüm bu saldırıları göğüsledik. 2023 hedeflerimize doğru kararlılıkla yürümeye devam ediyoruz. Bölgemizde ve dünyada sözü dinlenen bir güç haline gelme yolunda mücadelemizi sürdürüyoruz. Türkiye'nin potansiyelini harekete geçirip üretime, ihracata, istihdama dönüştüren bir iktidar olduğumuz gibi, aynı zamanda demokrasiyi de gerçek demokrasiye dönüştürerek bu ülkede milli birliği, beraberliği, dayanışmayı biz tesis ettik” diye konuştu.

24 Haziran seçimleri gerçekten büyük önem taşıyor

Dursun, kimin ne söylediğine bakmadan "Güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye" diyerek çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Siyaset, millete hizmet için çıkılan uzun bir yolculuktur. Bu yolculukta talip olunan görevlerdeki rekabet hizmetin kalitesini artırır. Ancak hiç kimsenin şahsi, siyasi hırsları adına ülkenin ve milletin değerlerine saldırmaya hakkı olamaz. Biz 81 milyonun tamamını kuşatan bir siyaset vizyonu oluşturmanın gayreti içindeyiz. Bu siyaset anlayışıyla ilimizde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 24 Haziran seçimleri gerçekten büyük önem taşıyor. Ülkemizin bekası için çok önemli” dedi.

Kararımızı güçlü Türkiye'den yana kullanmalıyız

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yaşar Arslan ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “AK Parti Hizmet aşkıyla dağları delmeye, gönüllere yol yapmaya, mesafeleri kısaltmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız için, bölgemiz için ne yapsak yakışır, ne yapsak azdır. AK Parti milletin hayallerini yine milletten aldığı güçle gerçeğe dönüştürdü. Bugün attığımız adımlar, yaptığımız yatırımlar, geleceğe yaptığımız yatırımlardır. Uyanışını yaşayan, dirilişi gerçekleşen ülkemiz yeni dönemde şahlanacaktır. Ülkemizi büyük reformlarla tanıştıran, dünyanın gıpta ile baktığı yatırımları hayata geçiren irade bugün şahlanışın müjdesini vermektedir. Bunca yolu istikrarlı bir şekilde gelmişken, gerisin geri dönmeye hiç niyetimiz yoktur. Bunun için kararımızı güçlü Türkiye'den yana kullanmalıyız. Toplumun tüm kesimlerini daha iyi imkanlarla tanıştıran, sosyal devlet anlayışını hayatın her alanında hakim kılan partinin, milletin bağrından çıkan AK Parti’ye her zaman olduğu gibi halkımız sahip çıkacaktır.

Sahip çıkacağınızdan hiçbir şüphem yok

İki başlı yönetime devam mı diyeceğiz yoksa kalıcı istikrarın sağlandığı, millete dayanan bir yönetim sistemini mi getireceğiz? Tercih sizin. Mevcut sistem çalışmıyor, çalışsaydı 28 Şubat olmazdı, 80 ihtilali olmazdı, 71 muhtırası olmazdı, 60 ihtilali olmazdı, 2007 elektronik darbe girişimi olmazdı, 17-25 Aralık yargı darbe girişimi olmazdı ve nihayet alçak FETÖ'cülerin 15 Temmuz kalkışması olmazdı. Onun için diyoruz ki, artık Türkiye zaman kaybetmesin, siz sandıktan Türkiye'yi yönetecek cumhurbaşkanını seçeceksiniz, güvenoyunu da siz vereceksiniz. 15 yıldır dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştüren AK Parti'ye her zaman olduğu yine sahip çıkacağınızdan hiçbir şüphem yok.

Bu seçimler ülkenin beka meselesidir

Türkiye büyük tehditlerle karşı karşıya. Bölgede Türkiye üzerinde ciddi bir planlama var, o yüzden bu seçimler ülkenin beka meselesidir. Güneyimizde bir terör devleti kurmaya çalışıyorlar, bunu da Kürtlerin kanı ve canı üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar Kürtlerle Türkleri, bizleri birbirimize düşman edemezler. Bizler etle tırnak gibiyiz. Bin yıldır bu topraklardayız, tasada da sevinçte de hep beraber olduk, bundan sonra da beraber olacağız. Bu planları 24 Haziran'da ters yüz edeceksiniz. Yeni sistemin cumhurbaşkanı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçeceğinize canı gönülden inanıyorum. Parlamentoda da güçlü bir şekilde milletvekilleriyle hem yasamada hem yürütmede ülkenin 2023 hedefini ve ötesini gerçekleştirmek için zaman kaybetmeden yolla devam edeceğiz. Bartın’dan da bu güçlü meclise 2 milletvekili ile destek verelim. Bu manada sizlerden destek bekliyoruz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535