• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 14 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Milletvekili Tunç, Abdipaşa halkına teşekkür etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 24 Haziran seçimlerinin ardından Abdipaşa beldesine giderek, vermiş oldukları destekler nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti.
Milletvekili Tunç, Abdipaşa halkına teşekkür etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 24 Haziran seçimlerinin ardından Abdipaşa beldesine giderek, vermiş oldukları destekler nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti. Milletvekili Tunç, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, sohbet etti. Tunç’a AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve parti teşkilatı eşlik etti.

Abdipaşa halkına teşekkür ediyoruz

Abdipaşa ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Tunç; “Ülkemiz 24 Haziran’da çok önemli bir seçimi başarı ile tamamlayarak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulamasını başlatmıştır. Hedefimiz bu seçimde Bartın’da 2 milletvekilliğini de kazanmaktı, teşkilatlarımızla birlikte iki milletvekili adayı olarak çok gayretli ve uyum içerisinde çalıştık, rekor oy aldık ama 2-0 olmadı, halkımızın takdiri bu yönde şekillendi, saygı duyuyoruz, Bartın’da Türkiye ortalamasının üstünde oy aldık, Abdipaşa halkına teşekkür ediyoruz” dedi.

Abdipaşa Beldemiz kazanmaya devam edecek

Milletvekili Tunç, “Abdipaşa Beldemiz önceki dönemlerde olduğu gibi, yeni dönemde de çok büyük eserlere imza atacağız, Bartın’ın ilçe ve beldelerinin gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışacağız, Abdipaşa halkımız önceki dönemlerde bizim çalışma azmimize şahit oldu, onların güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık, yeni dönemde de çıkarmayacağız, bize oy veren vermeyen hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. Ankara’da Bartın’ın sesi olmaya, Bartın’ı en güzel şekilde temsil etmeye, dev yatırımlarla Bartın’ı büyütmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gerek cevabı milletimiz verdi

Gece gündüz demeden ilçe, belde, köy ve mahalle çalışmalarına destek veren İl Başkanı Turhan Kalaycı ise ziyaretle ilgili açıklamasında; “Seçim sürecinde gittiğimiz her yerde gördüğümüz heyecan ve destek bizleri mutlu etti. 24 Haziran sonrasında yeni yönetim modelinin hayata geçmesi bütün insanımızda büyük bir heyecan oluşturmuş durumda. 15 Haziran'da bir bayramı kutladık. İkinci bayramı da 24 Haziran'da da gerçekleştirdik. 24 Haziran seçimlerinde ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyenlere gerek cevabı milletimiz verdi. 24 Haziran seçimleri gerçekten çok önemliydi. Ülkemizin bekası için büyük önem taşıyordu. Milletimiz seçimlerin önemini bilerek sandık başına gitti. Yeniden güçlü Türkiye için milletimiz tercihini Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullandı” dedi.

Milletimiz tercihini AK Parti’den yana kullandı

Kalaycı; “Her ortamda ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ diye sesleniyoruz. Tek bayrak. Şu bayrağımızdan başka bayrak var mı? Yok. Bayrağımızı korumak için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Tek vatan derken 780 bin kilometrekareyle bu vatanı kimse bölemeyecek, parçalayamayacak. Buna fırsat vermeyeceğiz. Tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden başka devlet bu topraklarda tanımıyoruz. 24 Haziran’da milletimiz her zaman olduğu gibi tercihini ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ düsturundan ayrılmayan AK Parti’den yana kullandı” şeklinde konuştu.

Tüm halkımıza teşekkür ediyoruz

Halkın emanete sahip çıktığını belirten Kalaycı; “Milletimiz 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçmekle kalmayıp aynı zamanda gelecek yarım asrın, bir asrın istikametini belirledi. Büyük öneme sahip olan 24 Haziran' seçimlerinde sandıkları halkımıza emanet etmiştik. Milletimiz emanetine sahip çıkarak üzerine düşeni yapmıştır. Abdipaşa beldemizde güçlü Türkiye için, birlik için, bereket için, AK Parti ile Türkiye Cumhuriyetinin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yola devam demiştir. Tüm halkımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535