• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Milletvekili Tunç, bayramlaşmadan bayramlaşmaya koşturdu

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Kurban Bayramı ziyaretlerine Arife günü başlayarak; Bartın halkının bayramını kutladı.
Milletvekili Tunç, bayramlaşmadan bayramlaşmaya koşturdu

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, her bayram olduğu gibi bu bayramda da yoğun bayram ziyaretleri yaparak, hemşehrileriyle bayramlaştı. Milletvekili Tunç, bayramlaşa programına arefe günü başladı. Bayramın ilk günü AK Parti Bartın İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Protokolle bayramlaştı

Milletvekili Tunç, İl Başkanlığında gerçekleştirilen bayramlaşmanın ardından Bartın Valiliğinin bayramlaşma programına katılarak, protokol üyeleriyle bayramlaştı. Buradaki programın akabinde de Tunç, Bartın Garnizon ve İl Jandarma Komutanlığı’nda askerlerin bayramını kutladı. Polisevi bahçesinde de polis teşkilatı mensuplarıyla bayramlaşarak, sohbet etti.

Tüm ilçe ve beldelere gitti

İl Merkezinde Protokol üyeleri ve davetlilerle bayramlaştıktan sonra İlçe, belde ve köy ziyaretlerine başlayan Milletvekili Tunç, ilk ziyaretini Ulus ilçesine yaptı. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Tunç, AK Parti Ulus ilçe Başkanlığını da ziyaret ederek partililerle bayramlaştı.

Konat yemeğini tattı

Ulus ilçe ziyaritinin akabinde Kurucaşile ilçesine geçen Milletvekili Tunç, Geleneksel Bayram Şenliklerine katıldı. Şenliklerde Kurucaşile ilçesinde yapılan geleneksel bayram yemeği olan Konat yemeğini tattı. Teşkilat mensuplarıyla bayram ziyaretlerine devam eden Tunç, esnafların ve Kurucaşilelilerin bayramını kutladı.

Esnaf ve halkla bayramlaştı

Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde İl Başkanı Hüseyin Manav ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Amasra Kalaycı Köyünde (Avara) esnaf ve Avara halkının bayramını kutladı. Buradaki ziyaretlerinin ardından Amasra ilçesine giderek, burada da Amasra esnafı ile AK Parti Amasra İlçe Teşkilatı ile bayramlaştı.

Abdipaşa’da bayram ziyaretleri

Milletvekili Tunç, yoğun bayram ziyaretlerine Abdipaşa ve Hasankadı Beldelerinde de devam etti. İlk olarak Tunç, Abdipaşa Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve meclis üyeleri ve Abdipaşalılarla bayramlaştı. Belde ziyaretleri kapsamında Kozcağız ve Hasankadı’ya geçen Milletvekili Tunç, esnafın ve halkın bayramını tebrik etti.

Sevinç ve bereketi yaşıyoruz

Milletvekili Tunç, ziyaretlerinin yanı sıra sosyal medyadan da takipçilerinin bayramını kutladı. Milletvekili Tunç mesajında; "Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, içerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız. Kurban bayramı, barışın esenliğin, geçmişi idrak etmenin; yoksula, kimsesize, çaresize yakınlaşmanın bayramıdır" dedi.

Mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum

Milletvekili Tunç; "Sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, paylaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı bu bayram günlerinin dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını feda etmiş aziz şehitlerimizle, kahraman gazilerimizin emanetlerinin üzerinde, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Yüce Allah'ın çağrısına icabet edip hac ibadetini eda etmek üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla birlikte bütün İslam âleminin, milletimizin ve Bartınlı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum" şeklinde ifade etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535