• BIST 5.388,80
  • Altın 1434.322
  • Dolar 22.7473
  • Euro 24.4028
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 19 °C
  • Bolu 17 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 19 °C
  • Karabük 18 °C
  • Doğal gazla ilgili müjdeyi verdi
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Doğal gazla ilgili müjdeyi verdi
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”

Milletvekili Tunç’a Muhtarlardan Ziyaret

AK Parti Batın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç’u Ulus ilçesi bölge muhtarları TBMM’de ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Milletvekili Tunç’a Muhtarlardan Ziyaret

AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç’u, Bartın Merkez Epçiler Köyü Muhtarı Talip Güngörmez, Ulus İlçesi, Kalecik Köyü Muhtarı Selahattin Kaya, Çavuş Köyü Muhtarı Hasan Gülenç, Bahçecik Köyü Muhtarı Barış Gökalp ve Kumluca Beldesi Yenikışla Köyü Muhtarı Remzi Seyhan, Akörensöküler Köyü Muhtarı Şahin Başol, Çubuklu Köyü Muhtarı Hasan Özer’den oluşan TBMM’de ziyaret etti.

Önemli hizmetlere imza attık

Milletvekili Yılmaz Tunç, muhtarlarla makamındaki yaptığı görüşmede demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızla diyalog içerisinde olmaya önem veriyoruz. Onlara tüm sorunlarında bir telefon kadar yakınız ve bu güne kadar muhtarlarımızla birlikte mahalle ve köylerimize önemli hizmetlere imza attık diyerek, demokrasimizi güçlendirecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Hızlı ve etkili icraat

Milletvekili Tunç, Cumhurbaşkanlığı sisteminde hızlı ve etkili yönetimin hedeflendiğini belirterek; “bu sistem ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak, hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak, bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak, ülkemiz 2023 ve ötesine uzanan hedefleri daha kolay yakalayacak” dedi.

Güçlü meclis güçlü temsil

Meclis, asli işlevi olan yasa yapmaya odaklanacak ve hükümeti millet adına denetleyecek diyen Milletvekili Tunç; “yasa teklifleri milletvekilleri tarafından verilecek, meclis aynı zamanda seçilmiş Cumhurbaşkanı’nı ve kabinesini denetleyecek, milletvekilleri, kendi seçmeniyle sürekli temas halinde olduğu için, halkın beklentileri kanunlara daha fazla yansıyacak, kanun yapımında meclis iradesi ön plana çıkacak” şeklinde ifade etti. Muhtarlara 15 Temmuz hain darbe girişiminde gazi meclisin bombalanan yerlerini gösteren Milletvekili Tunç, muhtarlara TBMM Genel Kurulunu gezdirdi. Muhtarlar Milletvekili Tunç’a çalışmalarında kolaylıklar dileyerek kendilerine sunmuş oldukları hizmetlerden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Tunç, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi01 Haziran 2023 Perşembe 16:02
  • Rozetini Eşi Taktı31 Mayıs 2023 Çarşamba 14:01
  • Bartınlılara teşekkür etti31 Mayıs 2023 Çarşamba 13:58
  • Türk Siyasi Tarihinde İlk Kez Yaşandı28 Mayıs 2023 Pazar 19:05
  • 2. tur için tekrar seçmen kâğıdı dağıtılıyor22 Mayıs 2023 Pazartesi 23:24
  • "Belde belediyeleri tekrar hayata geçecek"22 Mayıs 2023 Pazartesi 23:18
  • "Muhtarlarımızla nabız yokladık"22 Mayıs 2023 Pazartesi 23:15
  • Bahçeli Milletvekili Adayı Akın’ı Arayıp Teşekkür Etti18 Mayıs 2023 Perşembe 14:50
  • Yılmaz Tunç'un Bakanlıkta adı geçiyor17 Mayıs 2023 Çarşamba 14:34
  • “Partimize ve bana bir kez daha güvenenlere teşekkür ederim”17 Mayıs 2023 Çarşamba 14:22
  • Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0551 120 3535