• BIST 5.388,80
  • Altın 1403.204
  • Dolar 22.1984
  • Euro 23.7656
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 16 °C
  • Karabük 15 °C
  • Doğal gazla ilgili müjdeyi verdi
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”
  • Doğal gazla ilgili müjdeyi verdi
  • Kızılay Toplumun Anası Kadınlarımızın Yanında
  • “Yaraları Birlikte Sarıyoruz”

Ölüm kavşağına sinyalizasyonlu çözüm

Valilik Konağının çıkışında bulunan, ölümlü ve yaralamalı kazalara sebep olan, en son Burcu Duran’ın canını alan ve adı ölüm kavşağına çıkan yerde önlem alınması için ilgili kurumlara yapılan dilekçeli başvurulara Karayollarından olumlu yanıt geldi.
Ölüm kavşağına sinyalizasyonlu çözüm

Bartın merkezde Gölbucağı Mahallesi’nde bulunan ve özellikle adını yaralamalı ve ölümlü kazalarla duyuran Vali Konağı Kavşağı’nın virajlı olması ve uyarı işaretlerinin yetersiz oluşu kazalara neden oluyor. Yolların kesiştiği, ölüm kavşağında son aylarda birbiri ardına meydana gelen trafik kazaları nedeniyle bu alana trafik lambası veya hız kesici konulması isteniyor. Pusula Gazetesi olarak gündeme getirdiğimiz bu kavşak için mahalle halkı tarafından ilgili kurumlara çok sayıda dilekçe gönderildi. Dilekçe gönderenlerin başında gelen söz konusu kavşakta meydana gelen kazada kızını kaybeden Gölbucağı Mahallesi Muhtarı Şermin Duran, adı ölüm kavşağına çıkan yerde önlem alınması için ilgili kurumlara yapılan dilekçeli başvurulara Karayollarından olumlu yanıt geldiğini ifade etti. 

Başka canlar yanmadan önlem alınmalı

Başka canlar yanmasın diye mücadele ettiklerini belirten Muhtar Duran; “Adı ölüm kavşağına çıkan bu alana ışıklandırma yapılması için mahalle halkımızla birlikte çok sayıda dilekçeyi ilgili kurumlara vermiştik. Burada yaşanılan kazaları ve tehlikeyi yetkililere anlattık. Buradaki kavşakta biz de canımızı kaybettik. Yavrumu kaybettim. Tekrar ifade edeyim. İnşallah başka canlar yanmadan bu kavşakla ilgili gerekli önlemler alınır. Bizim tüm çabamız bu” dedi.

Ölüm kavşağına sinyalizasyonlu çözüm

Karayollarından kavşakla ilgili olumlu haberin ulaştığını söyleyen Duran; “Karayolları ile önceki gün görüşmelerimizi yaptık. Karayolları Genel Müdürü Yardımcısıyla görüştüm. Bu kavşağa ışıklandırmanın kesinlikle yapılacağını ve gerekli incelemelerin yapıldığını söyledi. En yakın zamanda bu alana ışıklandırma yapılacağını ifade etti. Amacımıza ulaştık gibi görünüyor. Bu kavşak ışıklandırılacak. İnşallah dedikleri gibi bir an önce bu alan ışıklandırılır. Böylece araçların hızı azaltılmış olur. Kavşakta yaşanabilecek kazaların önüne geçilmiş olur” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535