• BIST 9679.8
  • Altın 2480.672
  • Dolar 32.4346
  • Euro 34.4529
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Özel İdare’den amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Bartın İl Özel İdaresi tarafından faal olan 12 spor kulübüne malzeme desteği yapıldı. kentte bulunan 12 amatör spor kulübüne 15’er adet futbol topu, 18’er adet krampon ve 18’er adet de tekmelikten oluşan malzeme desteği sağlandı.
Özel İdare’den amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Bartın İl Özel İdaresi tarafından amatör spor kulüplerinin spor malzemesi ihtiyaçlarını gidermek ve destek olmak amacıyla yardımda bulunuldu. Yardım kapsamında 12 amatör spor kulübüne, Ömer Tepesi Kapalı Spor Salonu’nda toplamda 40 bin TL değerinde 15’er adet futbol topu, 18’er adet krampon ve 18’er adet de tekmelikten oluşan malzeme desteği sağlandı.12 kulüp arasında Bartın Kemerspor, Bartın Gençlerbirliği, Ulus Çınarspor Gençlik Kulübü, Bartınspor, Kozcağız Belediyespor Kulübü, Amasraspor, Bartın Gençlikspor, Kızılelma Kültürspor, Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Kulübü, Kurucaşilespor, Kumluca Esnafspor ve Kemer Gençlikspor yer aldı.

Tekkeönü yine malzeme alamadı

Malzeme 42 spor kulübüne yaptığı malzeme yardımı listesinde adı bulunmayan Tekkeönüspor’un İl Özel İdaresi tarafından aktarılan maddi kaynakla alınan ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından dağıtımı gerçekleştirilen malzeme dağıtımı listesinde 12 kulüp arasında da yer almaması gözlerden kaçmadı. Kurucaşilespor’un malzemelerini teslim almaya gelen Tekkeönü Spor Kulübü Başkanı ve MHP İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karakurt, Tekkeönüspor’un yine malzeme listesinde olmadığını görünce tepki gösterdi.

Tören düzenlenmedi

Her yıl törenle dağıtılan malzemeler için bu yıl tören düzenlenmedi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü sadece 12 kulüp yetkililerini çağırarak, Ömer Tepesi Kapalı Spor Salonu’nda malzemeleri teslim etti. Kulüp yetkilileri bu duruma tepki gösterirken, bu malzemelerin törenle verilmesi gerektiğini ifade ettiler. Malzeme dağıtımına İl Özel İdaresi’nden de yetkilinin katılmaması dikkat çekti.

Kulüplerimiz için önemli yardımlar

Malzeme dağıtımı sonrası değerlendirmelerde bulunan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Turgut Altınçubuk, malzeme verilecek olan kulüplerin adil bir şekilde belirlenmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Altınçubuk, konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Bu tür yardımların verilmesi amatör spor kulüplerimiz için çok önemli. Bu yardımların verilmesinde emekleri olan başta Sayın Valimize, Sayın Milletvekilimize, İl Özel İdaresi’ne, Sayın İl Genel Meclis Başkanımıza, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüze ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Ancak gönül isterdi ki daha kaliteli bir malzeme olsun. Daha önce bu malzemelerden biz 2 kez kullanmıştık. Malzemelerin dayanıklılığı olmuyor. Özellikle kramponlarda bunu yaşıyoruz.

Maalesef ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılmadı

Bu malzemeleri küçümsemiyoruz. Kulüplerimiz için önemli yardımlar. Çünkü bunlara ihtiyacımız var. Takımlarımıza bu malzemelerin yanında bir de forma verileceği söylendi. Bizim formaya ihtiyacımız yok. Biz formalarımızı 3-4 sene giyebiliyoruz. Çünkü sahlarımız iyi. Formalar eskimiyor. Bize eşofman takımı lazımdı. Önümüz kış. Büyük bir ihtiyaçtı. Ancak bunun alınmasını sağlayamadık. Bizim isteğimiz İl Özel İdaresi’nden gelen paranın yerinde ve ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılmasıydı. Bu yıl maalesef ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılmadı.

Elimizden geleni yapacağız

Malzeme verilecek olan kulüp listesini ben de şimdi yeni gördüm. Listeye bizler de bakacağız. Ancak oluşturulan listenin adil olmadığını düşünüyorum. İçim rahat değil. Bir daha yardımlarda ödeneğin daha fazla çıkması için mücadele edeceğiz. 42 kulübümüzü düşünmek zorundayız. Malzeme alamayan kulüplerimiz için de önümüzdeki yıl almaları için elimizden geleni yapacağız. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne malzeme verilecek olan kulüplerin listesi biz teslim etmiştik. Ancak liste delinmiş. Listede değişiklik yapılmış. Hatta hangi malzemelerin lazım olduğunu bile yazmıştık. Ancak lazım olan malzemeler yerine forma geldi.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535