• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • Bartın 2 °C
  • Ankara 2 °C
  • Bolu -2 °C
  • Kastamonu 1 °C
  • Zonguldak 2 °C
  • Karabük 1 °C
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi

Özkan, Bartın ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı

Kemerspor Kulübü Başkanı Hüseyin Özkan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurul Toplantısı’nda Bartın ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Projelerini tek tek anlatan Özkan, en büyük hayalinin ASKF’ye araç kazandırmak olduğunu belirtti.
Özkan, Bartın ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı

3 yılda bir yapılan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Kurul Toplantısı 8 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’da Belediye Cep Sinemasında yapılacak. 7 dönemdir ASKF Genel Başkanlığı görevini yürüten mevcut başkan Turgut Altınçubuk yeniden aday olduğunu açıklarken, 2001 yılından beri ASKF genel Başkanlık görevini başarıyla yürüten Altınçubuk’ın karşısına Türkiye Halı Saha Futbol Federasyonu Bartın İl Temsilcisi ve Kemerspor Kulübü Başkanı Hüseyin Özkan aday oldu. Basın mensuplarıyla kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelen Özkan, Bartın ASKF Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

Sporun içinden gelen birisiyim

Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Başkan Adayı Özkan, sporun içinden gelen birisi olarak ASKF’de görev almak istediğini belirterek, göreve gelmeleri halinde çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Basın toplantısı sırasında yanında hazır bulunan eski hakemlerden Müjdat Kırkaya ve işadamı Engin Aslan’ın kulüplerin yetki vermesi halinde yönetiminde yer alacağını söyleyerek, sözü projeleri anlatmak üzere eski hakem Müjdat Kırkaya’ya verdi. Projeleri tek tek anlatan Kırkaya, Başkan Adayı Özkan’ın en büyük hayalinin ASKF’ye araç kazandırmak olduğunu belirtti.

Kulüp başkanlarımız heyecanımıza ortak oldular

Projelerle ilgili bilgi veren eski hakem Müjdat Kırkaya, şu ifadeleri kullandı; “Eğer yönetime gelirsek ve bizleri bu göreve layık görürlerse Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (TASKK) kayıtlı olan 53 spor kulübünün 24'ü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna (ASKF) kayıtlı. Kayıtlı olmayan diğer spor kulüplerini istedikleri zaman üye yapmaktır. Kayıtlı kayıtsız tüm spor kulüplerini ziyaret ederek onların dertlerini dinlemek ve not almak suretiyle olumlu ya da olumsuz cevaplarını vermek. Takım isimleri olup da liglere giremeyen kapanan il, ilçe, belde takımların liglere katılımlarını sağlamak. Ayrıca hiç takımı olmayan beldelerimizi ziyaret ederek takım kurmaları için yardımcı olmak buna örnek verirsek Hasankadı ve Arıt beldelerimiz gibi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu deyince sadece futbol değil diğer branşlarında olduğu kulüplerinde sorunlarını dinlemek yardımcı olmak için çalışacağız. Kulüpleri tek tek dolaşarak acil ihtiyaçlarını belirleyerek temin edilebilirliği noktasında yönetim kurulumuzla beraber çözüm üreterek giderilmesi sağlanacaktır. Bartın ASKF olarak güncel antrenman aletleri alınacak ve Ömertepesi’nde bir depo oluşturulup isteyen kulüplere zimmet karşılığı verilecektir. Ömertepesi futbol sahasına ayak havuzu ve sarkaç yaptırılarak kulüplerin ve sporcu kardeşlerimizin kullanımına sunulacaktır.

img_6294.jpg

Kalecilerin eğitilmesi sağlanacak

Her sezon başı tüm kulüplerin bütün kategorilerine sezon başı açılışı ve hakemlerden yardım alınarak kural bilgisi eğitim verilecektir. Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bartınspor ile gerekli görüşmeler yapılarak bal liginde ki müsabakalara 20 yaş tüm lisanslı sporcuların ücretsiz maç seyretmelerini sağlayacağız. Bartınspor ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak mevcut şartlar oluşursa kaleci antrenörü eşliğinde Bartın’da bulunan kulüplerin kalecilerine antrenman yapılması sağlanacaktır. Kulüplerin sporcu kardeşlerimizin müsabaka esnasında ki sakatlıklarında tedavi masrafları ASKF tarafından karşılanacaktır.”

Projelere gereken desteği vereceğiz

Kırkaya’nın konuşmasının akabinde son olarak değerlendirmelerde bulunan İşadamı Engin Aslan, açıklanan projelere gereken desteği vereceklerini belirterek, sürecin hayırlara vesile olmasını diledi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535