• BIST 9050.24
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 27 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Özkan Başkan Adaylığını Açıkladı

Bakkallar ve Bayiiler Odası 9. Olağan Genel Kurulu 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 11.00’da Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Özkan Başkan Adaylığını Açıkladı

Bakkallar ve Bayiiler Odası 9. Olağan Genel Kurulu 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 11.00’da Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kongre öncesi mevcut Başkan Barış Özkan adaylığını açıklarken, başka bir aday olup olmayacağı merak konusu oldu.

Özkan’ın Tek Liste Halinde Seçime Gitmesi Bekleniyor

Göreve geldiği günden buyana üyelerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla herkesin takdirini kazanan Başkan Özkan’ın tek liste halinde seçime gitmesi bekleniyor. 1000 üyenin oy kullanacağı Bakkallar ve Bayiiler Odası 9. Olağan Genel Kurulu ile ilgili açıklama yapan Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Barış Özkan, tüm üyeleri davet etti. Gerçekleştirilecek olan kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Özkan; “Bartın Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odamızın değerli üyeleri, Odamızın Genel Kurulu 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 11.00’da Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Toplantı Salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuza Tüm üyelerimizi katılımını bekler saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

2018’de 2 Aday Yarışmıştı

2018 yılında gerçekleştirilen Bakkallar ve Bayiiler Odası 8. Olağan Genel Kurulunda İsmet Fındık ve Barış Özkan yarışmıştı. 695 üyesi olan odanın kongresinde mevcut başkan İsmet Fındık 141 oy alırken, Barış Özkan 154 oyla Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı seçilmişti. 22 yıldır başkanlık görevini sürdüren İsmet Fındık kongre ile birlikte başkanlığı Barış Özkan'a devretmişti.

Sorunların Çözüme Kavuşturulması İçin Çaba Gösterdi

Başkan Özkan, göreve geldiği günden bu yana önemli hizmetlere imza attı. Önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Başkan Özkan, 2018 yılında ilk iş olarak tek tek üyeleri dolaştı. Hal hatır sorulması ve sıkıntılarında yanlarında bir odanın varlığını hissetmeleri üye esnafları oldukça memnun etti. Bu ziyaretlerinde Başkan, esnafların ciddi ve yıllardır çözüme kavuşturulamayan sorunlarını kamuoyuyla sıklıkla paylaştı. Sadece paylaşmakla sınırlı kalmayıp, ilgili kurumlara sorunları doğrudan ileterek, çözüme kavuşturulması için çaba gösterdi.

Yerel Esnafların Sesi Olmaya Çalıştı

Başkan Özkan, tüm konularda esnafın bilgilendirilmesi adına üzerine düşeni yapmaya çalıştı. En büyük mücadelesi de zincir marketlerdeki kuralsızlıkla oldu. Zincir marketlerdeki kuralsızlığın esnafları mağdur etmesi nedeniyle verdiği mücadele ile yerel esnafların sesi olmaya çalıştı. Yine küçük esnaftan alışveriş yapılması konusundaki çağrıları da takdire şayan.

Göreve Gelir Gelmez Odayı Şehir Merkezine Taşıdı

Odanın üyelerine en büyük tanıdığı imkanlardan biri de fuar gezileri. Belediyenin ve devletin bu konuda ki desteklerinden odanın faydalanması sağladı.  Odanın önemli bir sıkıntısı da yer anlamındaydı. Odanın faaliyetlerini yürüttüğü bina merkeze uzaktı. Özkan göreve gelir gelmez odayı şehir merkezine taşıdı. Üyelerine bu kolaylığı sağlamış oldu. Bununla da sınırlı kalmayıp odada çalışan personel sayısı yükseltilerek, üyelerine kaliteli ve hızlı hizmet imkanı sunuldu. Bir olan çalışan sayısını 4’e yükseltti.

Odaya Hizmet Aracı Kazandırıldı

Esnafların sorun ve taleplerini birebir alabilmek için odaya hizmet aracı kazandırıldı. Seçim sürecinden buyana gerçekleştirilen çalışmaların tamamı üyelerin işlerini kolaylaştırmaya, hızlı ve kaliteli hizmet alabilmeleri adına yapılmış çalışmaları kapsıyor. Pasif konumda olan odayı görev süresinde aktif bir hale getirmeyi başaran Oda Başkanı Barış Özkan odaya üye esnafların takdirini kazanıyor.

En Büyük Hedefi Odaya Mülk Kazandırmak

Ortaya koyduğu çalışmalarla esnafın yanında olan Başkan Özkan’ın en büyük hedefi de odaya mülk kazandırmak. Kongrede seçilmesi halinde önümüzdeki dönemde de odayı mülk sahibi yaparak, kira derdinden kurtarmak istiyor. Üyelere daha aktif hizmet verebilmek için konferans salonu, toplantı salonu ve mescidi olan yeni bir bina almayı hedefliyor.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535