• BIST 9703.23
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 24 °C
  • Kastamonu 17 °C
  • Zonguldak 26 °C
  • Karabük 22 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

 “Prestijli projelere ne gerek var? diyenlere 31 mart’ta cevap vermeliyiz”

Bartın’ın Amasra İlçesinde AK Parti Amasra İlçe Teşkilatınca, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını yürütmek için Amasra Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirildi.
 “Prestijli projelere ne gerek var? diyenlere 31 mart’ta cevap vermeliyiz”

Bartın’ın Amasra İlçesinde AK Parti Amasra İlçe Teşkilatınca, 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmalarını yürütmek için Amasra Seçim İrtibat Bürosu açılışı; AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert, Belediye Başkan Adayı Uğur Timur, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, teşkilat mensupları partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Amasra’da gönülleri kazanacağız

Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert, 31 Mart’la birlikte Amasra’ya AK belediyecilik anlayışını kazandıracaklarını belirterek; “31 Mart yerel seçimlerinde teşkilatımızla birlikte büyük bir başarıya imza atarak girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayarak bu işi gönülden yaparak gönüller kazanacağız. AK Belediyecilikten başka bu topraklara hizmet edecek başka bir anlayış yoktur. Biz hiçbir zaman siyaset yapmadık siyasetimizin merkezine de her zaman insanımızı koyduk. Bu anlayış Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Sayın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’un da katkılarıyla Belediye Başkan Adayımız Uğur Timur’la birlikte 31 Mart’ta belediyeyi kazanarak AK Belediyecilik anlayışını Amasra’mıza kazandıracağız” dedi.

Bayrağı daha da yukarı taşımak için çalışacağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Uğur Timur da küçük yerde siyaset yapmanın zor olduğuna dikkat çekerek hakkındaki hiçbir dedikoduyu kabul etmediğini söyledi. Diğer siyasi partilerin adaylarını da kırmadan sadece yapacaklarını anlatarak güzel bir seçim süreci geçirmeyi düşündüğünü ifade eden Timur, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Amasra Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Sayın Milletvekilimiz ve halkımızın da teveccühünü de alarak aday oldum. Siyasi hayatım boyunca yaptığım bütün görevlerde önce insanımız sonra hizmet ilkesiyle çalıştım. Belediyeciliği ve belediyeciliğin gönül işi olduğunu çok iyi biliyorum. İnşallah Amasra Belediyesi’ni aldığımızda önceliğimiz Amasra’nın çehresini değiştirmek, eksikliklerini gidermek ve bayrağı daha da yukarı taşımak için olacak. Amasra Belediye Başkanımız da ilçemiz için çok güzel çalışmalar yaptı. İnşallah bizler de bayrağı daha yukarılara taşıyacağız, buna eminim. İnşallah başarılı olacağıma da inanıyorum. Arkamızda çok genç bir Milletvekilimiz ve çok çalışkan bir Cumhurbaşkanımız var. Ben 25 yıldır Amasra’da siyaset yapıyorum. Amasra’da 5 tane Belediye Başkan Adayımız var, 18 tane Meclis Üyemiz var. Hiçbir arkadaşımızın kalbini kırmadan, sadece yapacaklarımızı anlatarak bu süreci sürdürmeyi düşünüyorum. İnşallah bundan sonra da yapacaklarımızla karşınıza geleceğiz” diye konuştu.

31 Mart seçimleri istikrar için önemli

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkan Adayları Uğur Timur’un Amasra’ya uğur getireceğini ifade ederken Amasra’ya faydalı tüm projelere de sonuna kadar destek çıkacaklarını belirtti. Amasra’ya bir millet bahçesi kazandıracaklarının da müjdesini veren Tunç, şunları söyledi; “31 Mart seçimlerine 50 gün kaldı. 50 gün sonra sandık başına gideceğiz hem ülkemiz hem de yaşadığımız ilçeler ve beldeler için belediye başkanlarını belirleyeceğiz.  31 Mart seçimlerinin ülkemiz, Bartın’ımız ve Amasra’mız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 31 Mart seçimleri Türkiye’nin istikrarı için, şehirlerimizin, beldelerimizin daha yaşanabilir hale getirilmesi, insanlarımızın huzuru için önemli. İnanıyoruz ki milletimiz bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de en doğru kararı verecektir. O karar verildikten sonra da o kararı beğenmeyenler mutlaka olacaktır. ‘Millet yanlış karar verdi. Milleti yanıltınız’ dedikoduları kısa da olsa devam edecektir. Ama inşallah Amasra’mız belediye-hükümet işbirliğiyle geçecek olan bir 5 yıldan yana tercihini kullanacaktır.

Uğur Timur’la Amasra’mıza çok daha güzel eserler kazandıracağız

Amasra’mız bizim göz bebeğimiz. Amasra ilçemiz Karadeniz’in, Türkiye’nin hatta dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi. Fatih Sultan Mehmet’in çeşm-i cihan dediği bir ilçede yaşıyoruz. Ben de burada yaşıyorum. Burada yaşamaktan onur ve gurur duyuyorum. Amasra için ne yapsak azdır. Bundan sonra Amasra’mıza gece-gündüz samimiyetle, tevazuuyla ve gayretle ne yapıyorsak azdır. Şuan ki belediye başkanımız ve ondan bayrağı devralacak Belediye Başkan Adayımız Uğur Timur’la Amasra’mıza çok daha güzel eserler kazandıracağız. Uğur Timur, Amasra’nın çocuğu. Bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadan herkesin yardımına koşmuş, belediye meclis üyeliğinde ve il genel meclisi üyeliğindeki çalışkanlığıyla belediye başkanı olduğunda koltuğa çakılıp kalmayacak, halkın arasında ve Amasra’ya bir eser daha nasıl kazandırabilirim düşüncesiyle gecesini gündüzüne katabilecek bir aday.

AK Parti olarak Amasra’mıza bugüne kadar sahip çıktık

Uğur Timur, Amasra’ya uğurlu gelecek inşallah. Onunla el ele verip Amasra’ya hak ettiğinden daha fazlasını kazandırmaya söz veriyoruz. AK Parti olarak Amasra’mıza bugüne kadar sahip çıktık ve onun güzelleşmesi için çalıştık. Amasra’mızda sahil denize girilmeyecek durumdaydı. Amasra’ya atıksu arıtma tesisi ve derin deniz deşarjıyla Amasra’nın denizini girilebilecek noktaya getirdik.  Uğur Timur’la birlikte şimdi hedefimiz Amasra’yı mavi bayraklı bir sahil yapmak. Amasra’ya yolcu limanı yaptık. Bununla birlikte mendireğini de dahil ederek 40 milyon TL’lik Amasra’da bir çalışma başlattık. Bu yolcu limanını bitirip Amasra’ya yolcu gemilerinin gelmesini Uğur Timur’la birlikte şimdi sağlayabiliriz.

Sandığa giderken Amasra’yı düşüneceğiz

Amasra’mıza adalet sarayı yaptık. Şimdi Amasra’mıza onun tarihi dokusuna uygun, tarihi eder özelliğinde bir hükümet binası yapacağız. Projeleri tamamlandı, yapım ihalesi aşamasında, yeri de hazır. Amasra’mıza öğretmenevi kazandırdık. Futbol sahasını FİFA standartlarına getirdik, şimdi tribünlerini yapacağız. Şampiyon Amasraspor’umuza da güzel bir stadyum yakışır. Amasra’ya anaokulu kazandırdık. Çocuklarımız artık modern bir anaokulunda okuyor. Kaleşah İlkokulunu ve Ortaokulunu yaptık. Amasra Lisemiz Türkiye’nin en güzel manzaralı okulu oldu. Şimdi Amasra Lisemizin yanına 200 kişilik bir yurt yapıyoruz. Parası hazır, projeleri tamam, yapım ihalesi yapıldı, kazması vurulmak üzere. Bundan sonra Amasra’mıza bir yüksekokul yakışır. Bunu da yapabilecek olan kişi Uğur Timur’dur. Sandığa giderken Amasra’yı düşüneceğiz ve oylarımızı o şekilde kullanacağız. Amasra Müzemizin 3 milyon TL’ye restorasyonunu yaptık. Kemere Köprüsünün onarımını gerçekleştirdik. Fatih Camiyi şimdi çevresiyle birlikte güzelleştirdik. Amasra Kalemizi, Ceneviz Şatosunu Amasra’mıza yeniden kazandıracağız. Yeni arkeolojik kazılarla turizm alanında Amasra’mızı çok daha ileriye taşıyacağız.

Amasra’ya da millet bahçesi kazandıracağız

Amasra’mızın otopark problemini çözüp, buraya bir otopark kazandırmalıyız. Bu konuda Uğur Timur’un projesi var ve biz o projelere sonuna kadar destek çıkacağız. Amasra sadece 3 ay yaz döneminde dolu olan bir yer olmayıp 12 ay boyunca herkesin gelebileceği bir yer olacak. Yabancı turizme de Amasra’mızı açmamız lazım. AK belediyecilik denildiğinde sosyal belediyecilik de akla geliyor. Sosyal yardımlaşmayı belediyecilikle de daha geniş alanlarla yaymamız lazım. Bu bizim vazifemiz. Bunu inşallah belediyemizle gerçekleştireceğiz. Amasra’mıza bir de millet bahçesi kazandıracağız.” Uğur Timur ve Yılmaz Tunç, Seçim ve Koordinasyon Merkezinin açılışı sonrasında Amasra esnafını ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Tunç ve Timur vatandaşlarla da sohbet etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535