• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 9 °C
  • Bolu 12 °C
  • Kastamonu 24 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 15 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Saadet Partisi kongreye gitti

Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresinde Emin Titiz güven tazeledi.
Saadet Partisi kongreye gitti

Koronavirüs tedbirlerinin yoğun şekilde uygulandığı Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresi İl Başkanlığı Konferans Salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Divan Heyeti seçimi ve akabinde faaliyet ve hesap raporlarının okunmasının ardından yeni yönetim ibra edildi. Kongreye Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde başkanları katıldı. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan'ın yazılı mesajlarının okunduğu kongrede açılış konuşmasını İlçe Başkanı Emin Titiz yaptı.

whatsapp-image-2020-11-23-at-14.56.45.jpeg

Bizi bu göreve layık gören teşkilat büyüklerimize teşekkür ediyorum

2012 yılından bu yana 3 dönemdir görevde olduğunu dile getiren Emin Titiz; "7. dönemde şahsım adına 4. döneme başlayacağız. Biz ülke problemlerinin bizim prensiplerimizle düzeleceğini düşünüyoruz. Biz hiçbir zaman pes etmeyeceğiz. İktidara yürüyoruz. İktidar olana kadar çalışacağız. Bizi bu göreve layık gören teşkilat büyüklerimize ve yeni dönemde görev alan teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
whatsapp-image-2020-11-23-at-14.56.42-(1).jpegSıkıntılı süreçlerden geçiyoruz

Katılımcılara teşekkür eden İl Başkanı Ünal Yurtbay, selamlama konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Ülke olarak ve dünya geneli olmak üzere sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Çözüm ise Milli Görüşte ve Saadet Partisindedir. Yıllardır bu çözümleri anlatıyoruz. Yeni dönemde kapı kapı dolaşıp bunu milletimize tekrar anlatacağız. Medya bize ambargo uygulasa da, biz ambargoları deleceğiz ve tüm seçmene ulaşacağız. Sadece Türkiye'de değil dünya genelinde çözümler üreteceğiz. D-8'leri yeni bir yapılanmayla tekrar bir araya getireceğiz. Ülkemizin bize ihtiyacı var. Manipülasyonlara fırsat vermeden, pandemiyi bahane etmeden yeni dönemde daha çok çalışacağız" dedi.

whatsapp-image-2020-11-23-at-14.56.44.jpeg

Teşkilat çalışmalarımızı hızlandırdık

"Zonguldak'tan ayrıldıktan sonra biz Bartın'a farklı bir il gözü ile bakmadık, yakın ilişkilerimizi her daim devam ettirdik" diyerek sözlerine başlayan Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "İktidar pandemi sürecinde oluşturduğu algıyla amacının halkın refah düzeyini yükseltmek değil, kendi çıkar ve hegomanyasını sürdürme çabası içerisinde olduğunu gösterdi. Yıllardır bu ülkeyi kendileri yönetmiyormuş gibi davranıyorlar. Bu şartlar altında bize büyük görevler düşmektedir. Hiç kimseden korkmadan hareket etmemiz gerekiyor. Yeni doğalgaz rezervleri bulundu. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Elimizde halihazırda 730 milyon ton kömür madeni bulunuyor, fakat kullanılmıyor. Bu nedenle doğalgazı bulmak değil kullanıma sunmak önemlidir. Cumhurbaşkanı ekonomik seferberlik ilan etti, buna kendi sarayından başlaması gerekmez miydi? Pandemi sürecinde birçok önlem alındı. Peki işletmelerin kaybı için herhangi bir plan hazırlandı mı? Bütün bu gerekçelerle iktidar oy kaybediyor, fakat muhalefet oy kazanamıyor. Bunun nedeni üzerinde teşkilat çalışmalarımızı hızlandırdık.

Ülkede adalete ve anayasaya güven kalmadı

Ekonomi bakanı istifa etti. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. Kişilerin değişmesi sistemi düzeltmez yapısal ve toplumsal reformlar gereklidir. Bunu geçmişte en iyi yapan kuruluş Saadet Partisidir. Saadet Partisi milletin teşkilatıdır. Bizim kapımız herkese açık. Biz kutuplaştırmayız, birleştiririz. Bize gelenlerin düzgün olması gerekmez bize geldikten sonra da düzelebilirler. Ülkede adalete ve anayasaya güven kalmadı. Eğitim sistemine güven kalmadı. Önümüzdeki seçimlerde 1980 sonrası doğalardan oluşan ve seçim sonuçlarına direk etki edecek büyük bir seçmen kitlesi oluşuyor. Biz parti stratejilerimizi bu duruma yönelik planlıyor ve adaylarımızı genç kuşaklardan oluşan, bilişime ve gelişime önem veren kitleden seçmek üzere çalışmalar yürütüyoruz. Bu aziz toplumu iyiye, güzele, hakikate, doğruya, saadete yönlendirmeliyiz. Saadet Partisi devleti ve milleti yönetmeye hazırlanıyor. Salgına rağmen çalışmalarımız azami gayret ile devam etmektedir."

Yeni Yönetim

Gerçekleşen seçimlerin ardından Emin Titiz başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu; “Enes Mekeç, Harun Dönmez, Necati Sandıkçı, Muhammet Yılmaz, Musa Titiz, Abdülkerim Ünal, Birol Eser, Onur Çoban, Hüseyin Topal, Sefa Ercan, Revaha Ercan, Yaşar Kıyıkoğlu, Mehmet Ceylan, Sinan Ergin, Murat Çilek, Emrah Fırıncı, Hüseyin Güney, Musa Kalafat, Emre Akça, Tuğrul Özkan, Necati Mudanyalı, Recep Özgün, Furkan Özgün, Veysel Yurtbay, Eren Gizli, Murat Özdem, Mustafa Yılmaz, Muhammet Ali Kara, Mahmut Yağcı.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535