• BIST 9470.25
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 20 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, teşkilatlara talimat verdi

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, Saadet Partisi Genel Merkezinde düzenlenen Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı’na katıldı.
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, teşkilatlara talimat verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Baskın Seçim’ kararı üzerine Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, GİK üyelerini olağanüstü Ankara’da topladı. Balgat Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen Saadet Partisi GİK Toplantısı’nda seçim süreci boyunca izlenecek yol haritası masaya yatırıldı. Yaklaşık 1 yıldır coşku ve heyecan içerisinde çalışmalarını sürdüren teşkilatlara milletvekili aday adaylarının belirlenmesi için de talimat verildi. Saadet Partisi GİK Toplantısı’ndan seçim sürecindeki yol takvimi ile ilgili bilgiler veren Yurtbay, erken seçimden ziyade baskın bir seçimle karşı karşıya olduklarının altını çizdi. Yurtbay, "İktidar ülkenin problemlerine çözüm bulamıyor. Bugüne kadar güttükleri mantığı değiştirmedikleri müddetçe de bir çözüm bulma imkânları gözükmüyor. Bugünkü baskın seçimin temel sebebi, ekonominin duvara toslamış olması ve denizin bitmesidir. Herkes bilmeli ki, özellikle bütün seçmen vatandaşlarımıza sesleniyorum; eğer bu iktidar kazara devam edecek olursa, emin olun önümüzdeki aylardan itibaren tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük sıkıntıların içerisine gireriz” dedi.

Milleti uyandırmak lazım

Çok kritik bir seçime gidildiğini hatırlatan Yurtbay; “Vatandaşlarımızı uyandırmak lazım. Bazı kesimlerde üzülerek söylüyorum; körü körüne bir hastalık var, bir bağlılık var iktidara. Bunlar bir gün muhakkak uyanacaktır. Tek temennimiz bugün ki yaşadığımız sıkıntıların daha fazlası gelmeden uyanmalarıdır. Zaten ekonomide tahmin ettiğimiz sıkıntı gelirse, 3-4 tuzu kuru insanın ve grubun dışında bundan payına düşmeyen kalmayacak. Biz bundan dolayı çalışmalarımızı hızlandırmak zorundayız. Bundan tam 6 ay önce teşkilatlarımızı harekete geçirmiştik. Şimdi biraz daha konsantre olup, zamanı biraz daha daraltacağız. Karar alma süreçlerini hızlandıracağız. Ondan sonra seçime gireceğiz” diye konuştu.

Milletimiz çocuklarının iyi eğitim görmesini istiyor

İktidarda bulunan Ak Parti’nin artık tükendiğini belirten Yurtbay şunları kaydetti; “İktidar da bulunmalarından dolayı, aynı zamanda Cumhurbaşkanının parti başkanlığı üstlenmesinden dolayı kendilerine gaz verilmeye çalışılıyor. Ama artık bunlar tükendi. Tükenen bir yerde siz, gaz vermeye çalışsanız da oradan enerji alamazsınız. Kendileri ifade ettiler; ‘metal yorgunluğu var’ dediler. Metal yorgunluğunu sadece teşkilatlarında zannettiler ancak şimdi gördüler ki sadece teşkilatlarda değil, Ak Parti’de de bir tükenmişlik var. Bundan dolayı ısrarla kendi bekalarını ülkenin bekası gibi göstermeye çalışıyorlar. Ama bu da inandırıcılığını yitirdi artık! Milletimiz iş istiyor! Milletimiz adalet istiyor! Milletimiz emniyet istiyor! Milletimiz özellikle dış politikadan atılan adımlardan rahatsız! Milletimiz çocuklarının iyi eğitim görmesini istiyor! Milletimiz iç göçün durmasını istiyor! Hangi alana el atarsanız milletimizin talepleri bellidir. Saadet Partisi iktidara geldiğinde bu talepleri yerine getirecektir.

Seçimin belirleyicisi saadet partisi olacak

Bu konuda bizim hiçbir tereddüdümüz yok. Kamuoyunda, böyle bir hava meydana geldi. Ülkemiz çok badireli bir dönemden geçiyor. Ne yazık ki iktidarda bulunanlar bu korkunç gidişe bir çare bulma imkanına sahip değiller. Biz bu arkadaşlarımızın icraatlarını yaklaşık 16 yıldır takip ediyoruz. Ne yazık ki hiçbir sahada ülkemizi içerisinde bulunduğu sıkıntılardan kurtaracak bir adım atmadılar. Sık sık soruluyor ‘Efendim hiç mi iyi bir şey yapmadılar?’ Doğrudur bazı güzel adımlar da attılar ama Türkiye sadece bir iki konunun halledilmesiyle düzeltilecek bir ülke değil. Şuanda en büyük problem ekonomide. Ülkemiz yanıyor, para bulamıyorlar. Problemlere çözüm üretemiyorlar. Bugüne kadar güttükleri mantığı değiştirmedikleri müddetçe de bir çözüm bulma imkanları gözükmüyor. Aslında ciddi olarak düşünerek bir tespitte bulunursak; bugünkü baskın seçimin temel sebebi ekonominin duvara toslamış olması ve denizin bitmesidir. Herkes bilmeli ki özellikle bütün vatandaşlarımıza seçmenimize sesleniyorum; Eğer bu iktidar kazara devam edecek olursa emin olun önümüzdeki aylardan itibaren tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük sıkıntıların içerisine gireriz. Bütün imkanları tükettiler borç bile bulamıyor. Ama iktidarda da kalmakta ısrarlılar. Ranta dayalı politikalarını da değiştirmiyorlar.

Mutlaka bir cumhurbaşkanı adayı belirleyeceğiz

Biz kimsenin şahsiyeti ile ilgilenmiyoruz. Biz ülkemizin geleceği ile ilgileniyoruz. Problemler üzerinde durmak her zaman bir numaralı vazifemiz oldu. Bu problemleri de ancak bizim kadrolarımız çözebilir. Şimdi hızlı bir şekilde aday tespitine gideceğiz. İllerden sorumlu arkadaşlarımız, illerinde milletvekili aday adaylarımız için süratli bir çalışmanın içine girecekler. İnşallah cumhurbaşkanlığı adayı konusunda da çok net ifade etmiştik, mutlaka önümüzdeki yıllarda Türkiye’yi yönetecek bir aday belirleyeceğiz. Bu adayımız Türkiye siyasetini belirleyecek bir aday olacaktır. İnanıyoruz ki seçimi de kazanacağız. Seçime giderken moral için söylenen sözler gibi olabilir. Ancak son 1,5 yıldır çalışmalarımız hamdolsun ciddi mesafeler kat ettiğimizi gösteriyor. Bundan dolayı da şu anda morali en yüksek parti, Saadet Partisi’dir. Bunu görmekten de memnuniyet duyuyoruz.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535