• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • Bartın 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 15 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı gençlerle yola devam ediyor

Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığının 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste halinde seçime gidilirken mevcut Başkan Emin Titiz, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı seçildi.
Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatı gençlerle yola devam ediyor

Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığının 6. Olağan Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi.  yapılan kongrede tek liste halinde seçime gidildi. Mevcut Başkan Emin Titiz, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı seçildi. Yoğun ilginin olduğu kongreye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Balta, Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Ferit Kurulan, Bartın Madeni Eşya Sanatkârları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, ilçe ve belde başkanları katıldı.

Bu görev benim için en büyük onur

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin açılışını konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz gerçekleştirdi. Titiz; “Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığının 6. Olağan Merkez İlçe Kongresine hoş geldiniz. Konuşmama yakın bir zamanda aramızdan ayrılan iki güzel insanı anarak başlamak işitiyorum. Saadet Partisi Merkez İlçe Teşkilatımızın Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kaçar abimizi ve Milli Nizam’dan beri bu tohumları atıp, imanlı bir gençliğin yetişmesinde çok büyük pay sahibi olan çok kıymetli Rıfat Bilgin amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Allah onlardan razı olsun. 6.genel kurulumuz hayırlara vesile olsun inşallah. Bundan iki dönem önce dördüncü kongremizde Merkez İlçe Başkanlığı görevine başladım. Bu bizim için çok büyük bir şeref. Bu görev benim için hayatımda en büyük onur” dedi.

Önümüzdeki süreçte Türkiye’yi biz yöneteceğiz

Gençlere büyük iş düştüğünü belirten Titiz; “Sorumluluğu çok büyük bir görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Rabbime her zaman dua ediyorum. Çünkü biz sıradan bir siyasi hareket değiliz. Sıradan bir çalışma yapmıyoruz. Biz yaradılışımızın gayesi olarak bütün insanlığın saadeti için çalışmak suretiyle büyük bir sorumluluğu omuzlarımızda taşıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda yönetim kurulunda ki arkadaşlarımız hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte bu yüke omuz verdik. Yeni isimlerle daha da güçlendirilmiş ve gençleşmiş bir kadroyla bugün huzurlarınıza çıkıyoruz. Büyüklerimiz uygun gördüler. Göreve devam etmemiz konusunda bizlere tekrardan görev verildi. İnşallah üçüncü dönemimizi devam ettireceğiz. Yönetim kurulu listemize baktığımız zaman yaşları 20 ile 30 arasında değişiyor. Bu gençlerin burada ne işi var? Hayata yeni atışmış olan bu gençlerin Saadet Partisi’nde ne işi olur? Biz önümüzdeki süreçte Türkiye’yi biz yöneteceğiz. Bu nedenle geleceğin kadrolarını oluşturuyoruz” diye konuştu. 

Bu ücretle insanlar yaşayamaz

Titiz’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay; “Saadet Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanlığının 6. Olağan Merkez İlçe Kongresinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Dünyaya İslam’ın hakim kılınması için mücadelemizi veriyoruz. Biz bunun derdindeyiz. İl Başkan Yardımcımız Sayın Yaşar Sinoplu yaptığı basın açıklamasında asgari ücretle insanların geçinemediğini söylemiş. ‘Yapılan köprülere, barajlara ve yollara ekmek banılmıyor’ demiş. Doğru söylemiş. Bu açıklamalara sosyal medyada yorumlar yapılmış. Bu yorumları yapan arkadaşlar her laflarında biz hocanın çıraklarıyız diyorlar ama herhalde bir şey öğrenmemişler. Bu ücretle insanlar yaşayamaz. Açlık sınırını 4 bin TL açıklıyorlar. Sonra da sen 1404 TL ile geçin diyorlar. Efendim neymiş verirsek dengeler bozulur. Faize verirken bozulmuyor da çalışana verince mi bozuluyor?” şeklinde konuştu.

Büyük İsrail Projesi adım adım ilerliyor

Son olarak değerlendirmelerde bulunan Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Balta ise ABD'de, Rıza Sarraf'ın tanık olarak yer aldığı davaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Balta; “Her gün haberlerde bu kişiye yer veriliyor. Kim bu adam, niye gitti oraya? Bunun tespitini yapmadan boşuna konuşuruz. Tiyatro oynanıyor. Türkiye'nin dikkatini sürekli olarak bir yere çekip Ortadoğu olarak bütün projeler hazırlanıyor. Büyük İsrail Projesi adım adım ilerliyor. Biz Sarraf ve FETÖ ile meşgulüz. FETÖ olayı başımızda bambaşka bir beladır. Arkasında ne vardır, henüz belli değil. Teşhisi koymadan tedaviyi nasıl yapacaksınız?” dedi.

Yönetim Kurulu Asil Listesi

Yönetim Kurulu Asil Listesinde şu isimler yer aldı; “Enes Mekeç, Burhan Enes Gizli, Sedat Yolcu, Burhanettin Akyol, Harun Dönmez, Necati Sandıkçı, Musa Kalafat, Hüseyin Güney, Recep Özgün, Mahmut Deha Keleş, Emre Akça, Raşit Aydın, Onur Çoban ve Musa Titiz.”

Yönetim Kurulu Yedek Listesi

Yönetim Kurulu Yedek Listesinde ise şu isimler yer aldı; “Şenol Yakartaş, Eren Gizli, Yasin Çakmak, Necati Mudanyalı, Soner Ünsal, Seyfullah Dönmez, Muhammed Yılmaz, Sefa Muhammed Ercan, Hamza Mekeç, Şaban Turgut, Ferzan Akardere, Murat Çilek, Turgut Özkan ve Hasan Ozan.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535