• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 27 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Bartın halkından destek istedi

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı 24 Haziran seçimleri öncesi Sevgi Yürüyüşü etkinliği düzenledi.
Saadet Partisi Milletvekili Adayları Bartın halkından destek istedi

Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı 24 Haziran seçimleri öncesi Sevgi Yürüyüşü etkinliği düzenledi. Yoğun katılımın olduğu yürüyüşte Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayları Ünal Yurtbay ve Mücahit Mekeç halkı selamlayarak, karanfil dağıttı. Kemerköprü’den başlayan yürüyüş Şadırvan Caddesi, Hükümet Caddesi, Hamam Sokağı ve Davut Fırıncıoğlu Caddesi’nin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüş sonunda değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Bartın 1.Sıra Milletvekili Adayı Ünal Yurtbay; “Saadet Partisi bu seçimlerde bende varım dedi. Ancak, iktidar partisi ve MHP daha seçim kampanyası başlamadan Saadet Partisi aleyhine yoğun bir kampanya başlattılar ve sürdürüyorlar. Belli ki özellikle iktidar partisi için bu seçimlerde en büyük rakip Saadet Partisi’dir. Saadet Partisi’nin millet indinde gördüğü itibar iktidar partisini korkutmuştur” dedi.

Toplumda ciddi bir karşılık buluyor

Yurtbay, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Saadet Patisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun, kucaklayıcı tavrı, üslubu ve ülkenin sorunlarına getirdiği çözüm yolları ise toplumda ciddi bir karşılık buluyor. Bir seçim kampanyasının böylesine çirkinleştirilmesinin çirkinleştirenlere bir yararı olmayacaktır. Seçim halkın oyuna başvurmaktır. Kendilerinden olmayan başka partilerin seçim çalışmalarını engellemek ve ötekileştirmek değildir. Saadet Partisini Erbakan’ın kemiklerini sızlatmakla itham edenler gerçekleri göz ardı edemezler. Erbakan, AK Parti’nin neden kurulduğunu, nasıl Siyonizm'e hizmet ettiğini açıkça anlattı. Saadet Partisi ile Ak Partinin fikir ayrımı tamda bu noktadır.

Dost acı söyler

Saadet Partisini FETÖ ile itham etmek aymazlıktır. FETÖ ile ilişkisi bulunmayan tek siyasi parti, Saadet Partisidir. FETÖ’nün siyasi ayağının araştırılması için verilen önerge Ak Partili vekiller tarafından reddedilmiştir. Bunları konuşmuyorlar. Neden? Çünkü biliyorlar ki başkalarına uyguladıkları kıstaslar kendilerine uygulansa, Ak Partililerin %70’i hapse girer. Saadet Partisini terör ve terör destekçisi gibi gösterenlere sesleniyoruz, eğer Saadet Partisinin zerre kadar terörle ilişkisi varsa Allah bizim belamızı versin, daha ne söylenebilir. Bu yalanı ortaya atanları, ısıtıp ısıtıp servis edenleri Allah’a havale ediyoruz. Evet biz bu arkadaşlarla geçmişte siyaset yaptık. Bütün yanlışlıklarına rağmen, biz onları hiçbir zaman düşman, hasım olarak görmeyiz. Biz onları kardeş görürüz ve doğruyu gösteririz. Ama dostluğun, kardeşliğin önemli bir görevi var. Dost acı söyler. Biz sevdiğimizi tenkit ederiz. Onlardan da mertlik bekleriz.

24 Haziran’da dip dalga ile en güzel cevabı verecek

Maalesef bu arkadaşlarımız mertçe karşımıza çıkıp, gerçekleri konuşmak yerine, seçim boyunca kahve köşelerinde “yalan” ve “iftira” ile bel altı çalışmışlardır. Bu arkadaşlarımızın gözden kaçırdığı bir gerçek var. Saadet Partisi bunlara 16 yıldır aşılı. Saadet Partisi sizin karalamalarınızla doğru bildiği yoldan zerre kadar sapmamıştır, savrulmamıştır, yıkılmamıştır. Milletimiz artık gerçekleri gördü, 24 Haziran’da dip dalga ile en güzel cevabı verecektir. Biz siyaseti birilerini tenkit etmek, karalamak için yapmıyoruz. Siyaset problemleri çözmek, ülke menfaatlerini düşünerek hizmetler, atılımlar yapmaktır. Biz kimseyi kırmayız, kötülemeyiz. Ama ülke menfaatlerini göz ardı edeni görürsek o zaman da sözümüzü sakınmayız. Çıkar mertçe sözümüzü söyleriz. Biz sadece kendimizi düşünerek siyaset yapmayız. Biz ülke menfaatlerini ve herkesi düşünürüz, öyle hareket ederiz. Yalan söylemeyiz, milleti aldatmayız. Yolsuzluğa tevessül etmeyiz. Rüşvet vermeyiz. Biz başkayız. Bizim ideallerimiz farklı. Biz haksızlıklar karşısında susmayız. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Son söz olarak diyoruz ki; Korkunun ecele faydası yoktur.”

Herkes ile kucaklaşacağız

Gördükleri ilgi ve heyecanın bu seçimlerde sandığa yansıyacağını belirten Saadet Partisi 2.Sıra Milletvekili Adayı Mücahit Mekeç ise konuşmasında; “Bir dip dalga geliyor ve bu bizi Meclis’te başta olmak üzere bundan sonraki süreçte Saadet’in güçlü gelişine yol açacak. Ülkemizde derinleştirilen bir kutuplaşma var. Biz kimsenin hasmı değiliz. Biz kucaklaşmanın kâmil manada kardeşliğin tesis edilmesini şiar edinen ve bunun için çalışan bir anlayışa sahibiz. Bunu tüm Türkiye’deki kesimler de fark etti ve anladı.

15 yılda onlarca yıl geriye gittik

Türkiye’nin kendi kendine yetebilen bir ülke iken 15 yılda yapılan yanlış tarım politikaları sonucu dışa bağımlı hale geldiğini kaydeden Mekeç; “Buğday, et hatta saman dahi ithal eder hale geldik. Öyle politikalar yapıyorlar ki devlet adeta çiftçinin, köylünün belini bükmeye gayret ediyor. Saadet iktidarında bu durum değişecek. İşsizlik bitecek. Borç bitecek. Sanayici, çiftçi desteklenecek. Ülkemiz bugünden daha iyi bir seviyeye gelecek. Asgari ücret, açlık sınırında olmayacak” diye konuştu.

Halkımızdan 24 Haziran’da destek istiyoruz

Mekeç; “Türkiye'deki kutuplaşmayı en önemli sorun görüyoruz. Kutuplaşmadan kurtulmamız lazım. Ekonomiden daha önce 'adalet reformu' ve 'kuvvetler ayrımı'na önem veriyoruz. Dış politikada etkili olmak istiyorsanız ekonominiz iyi durumda olmalı. Sattığınızın aldığınızdan fazla olmalı. Borcunuz olmamalı, cari açığınız olmamalı. Memleketimize baktığımızda bunların hiçbirini göremiyoruz. Ülkedeki büyümeyi obezite hastalığına benzetiyorum. Evet bir büyüme var ama bu büyüme, ülkeye bir güç katmıyor. Tam tersi obezite hastaları gibi ayakta bile duramıyor. Biz şu anda milli gelirin içine borcu da katıyoruz. Ekonomi dediğimiz güçlenerek kalkınmak bizim ekonomik kalkınma modelimiz olması gerektiğine inanıyoruz. Hükümetin en çok övündüğü şey "IMF'ye borcum yok." IMF'ye yok ama başka yerlere var. Ekonominin düzelmesi Saadet Partisi ile mümkün olacaktır. Biz halkımızdan 24 Haziran’da destek istiyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535