• BIST 9548.09
  • Altın 2495.446
  • Dolar 32.4896
  • Euro 34.5569
  • Bartın 25 °C
  • Ankara 22 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 22 °C
  • Zonguldak 24 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Saadet Partisi’nde ilk imza Yurtbay’dan

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için gerekli olan 100 bin imzanın toplanması için başlatılan imza kampanyasına ilk destek Bartın Milletvekili Aday Adayı Ünal Yurtbay’dan geldi.
Saadet Partisi’nde ilk imza Yurtbay’dan

Siyasi partileri 24 Haziran telaşı sardı. Saadet Partisi'nde teşkilatlar, hem en yüksek oyu almak hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerine girecek olan adayları için 100 bin imzaya ulaşmak için yoğun bir çalışma takvimi hazırladı. Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından da Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için gerekli olan 100 bin imzanın toplanması adına Cumhuriyet Meydanı’nda stant kuruldu. Standı ziyaret eden vatandaşlara imza kampanyası ile ilgili bilgi verilerek, Merkez İlçe Seçim Kurulu’na yönlendiriliyor.

Demokrasiye inan herkesi davet ediyorum

100 bin imzanın toplanması için başlatılan imza kampanyasına ilk destek Saadet Partisi Bartın Milletvekili Aday Adayı ve eski ilki başkanı Ünal Yurtbay’dan geldi. Dün sabahın erken saatlerinde Merkez İlçe Seçim Kurulu’na giden Yurtbay, Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için imza verdi. 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını belirten Yurtbay, demokrasiye inan herkesi imza kampanyasına destek olmaya davet etti.

Zafer inananlarındır ve zafer yakındır

Vatandaşların siyasi anlamda yeni bir arayış içerisinde olduğunu söyleyen Yurtbay; “Partili partisiz her kesimin gönlünü kazanan Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Temel Karamollaoğlu’na destek çığ gibi büyüyor. Türkiye’nin dört bir tarafından başlatılan imza öncesi Saadet Partisi teşkilatı, yaptığı çalışmalarla seferberlik ilan ederken, hedef ise bir günde 100 bin imza olarak belirlendi. Biz de bu hedefin geçilmesi için Bartın İl Teşkilatı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda tüm hazırlıklarımız tamam, ulaşım hizmetleri konusunda gerekli koordinasyonları tamamladık. Bizler değil 100 bin, 500 bin imza için hazırız. Ayrıca bu konuda gerekli duyarlılığı göstererek bizlere ulaşan kıymetli Bartın halkımıza şimdiden teşekkürü bir borç biliyorum. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır” dedi.

Büyük bir destek var

Yurtbay; “Dün sabah 8.00’da başlayan imza kampanyamızda 11.00 itibariyle ülke genelinde 60 bin imzaya ulaşıldı. Bun hızla gidersek bugün imzalar tamamlanmış olur. Halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Demek ki insanlarda bir arayış olduğunu buradan da görebiliyoruz. Halkımızın artık bu hükümet sıkıntılarının çözülemediğini herkes görüyor. Sürecin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. 9 Mayıs Çarşamba gününe kadar kampanya devam edecek. Merkez İlçe Seçim Kurulu ilimizde dar bir alana sıkıştırılmış. Bu nedenle bizler Saadet Parti İl Başkanlığı olarak Cumhuriyet Meydanı’na stant kurarak, vatandaşlarımızı yönlendiriyoruz. Burada oluşabilecek yığılmaların da önüne geçiyoruz. Cumartesi ve pazar gününü çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Ciddi bir rakama ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Sosyal medya üzerinden bir savaş yaşanıyor

Sosyal medya üzerinden yapılan saldırılarla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Yurtbay; “Israrla da bunu söylüyoruz. Ama üzülerek ifade ediyorum ki iktidardakiler de ısrarla kutuplaşmayı körüklüyorlar. Kutuplaşma, birbirimizi dinlememek demek, kutuplaşma demek, bizimle aynı fikirde olmayanların düşman gibi görme demek, çare aramama demek. Türkiye'nin birinci problemi kutuplaşmadır. Seçimlerde sosyal medya üzerinden bir savaş yaşanıyor. Ağza alınmayacak şeyler söyleniyor. Bu tür şeylere gerek yok. Hepimiz Bartın’da yaşıyoruz. Yüz< yüze bakıyoruz. Seçimler gelip geçer. Herkes projesini ve yapacaklarını anlatsın. Sataşma ve kavgayla bir yere varılmaz. Bu nedenle ben arkadaşlarımızı sürekli uyarıyordum. Sosyal medya üzerinden herhangi bir tartışmaya girmemeleri gerektiğini söylüyorum. İnşallah kavgasız ve gürültüsüz bir seçim geçiririz. 24 Haziran seçimleri ülkemize, milletimize ve Bartın’ımıza hayırlar getirsin” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535