• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 10 °C
  • Kastamonu 10 °C
  • Zonguldak 14 °C
  • Karabük 13 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Sosyal medyada başlatılan yeni trendlere karşı uyardı

AK Parti Bartın Seçim İşleri Başkanı Uğur Yılmaz, sosyal medyada başlatılan yeni trendlere karşı uyarılarda bulundu.
Sosyal medyada başlatılan yeni trendlere karşı uyardı

AK Parti Bartın Seçim İşleri Başkanı Uğur Yılmaz, sosyal medyada başlatılan yeni trendlere karşı uyarılarda bulundu. Ülke gündeminde yaşanan tartışmalara da değinen Yılmaz, vatandaşların sosyal medyadan yayılan yanlış bilgilere dikkat etmelerini istedi.  Yılmaz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Sosyal medyada yeni bir trend başladı;"15 senedir AK Partiliyim artık oy vermiyorum" merak edip bunu yazanların profiline girip baktım.Hemen hemen hepsi yeni açılmış.Hiçbir paylaşım yok.Bunlar FETÖ’nün trolleridir.Eski profillerde de AK Parti lehine bir paylaşım yok. Bu nasıl AK Partililik. Bunlarda başka troller.‘Sen verme kardeşim’, ‘Sen versen de vereceğim’,  ‘Oyun ne sana ne Ak Partiye faydası olmaz’ Bu sadece bir algı yaratma çalışmasıdır. Bir başka grup Saadet Partisi adı altında grup kuran ama profillerinde fotoğrafları olmayan sahte profillerdir.Aman Allah’ım neler neler.Allah’tan dinden bahsedip yalanları iftiraları bir kenara ettikleri fütursuz küfürler cabası.Uyanık olmak lazım. Bu akıllı geçinen zavallılara inanmayacağız. Güzel ülkemi güzel insanları birbirine düşürmeye çalışanların ekmeğine yağ sürmeyelim.

Uzun zamandır bekleyenler haksızlığa uğramış olmayacaklar mı?

Başka Türkiye yok.Biz Suriyelileri kabul ettik ya böyle bir durumda bizi kim kabul eder sorarım size.EMY diye bir grup var. Emin olun bunların yarıdan çoğu EMY değil. Ben 7 senedir yaşımın dolmasını bekliyorum. Eşim 5 yıl daha bekleyecek. Önce vatan. Önceki yönetimlerin yaptığı gibi 35 yaşında emekli olup sosyal güvenlik kurumunu zarara uğratmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.Avrupa 70 yaşında emeklilik için çalışma yapıyor.Neymiş bizde iş çok ağırmış.Yapmayın Allah aşkına.Benim babam Almanya’da çalıştı.Nasıl acımasız olduklarını biliyorum.Hep anlatırdı rahmetli.Tuvalete bile gidemediğini veya bir sigara içmelerine dahi izin verilmediğini söylerdi. Şu anda çalışanlarda aynı şeylerden bahsediyor. Allah herkese sağlık versin çalışalım. Ülkemizi ayağa kaldıralım.Bakın Almanya ve Japonya 2. Dünya Savaşı’nda yok oldular.Ama çok çalışıp başardılar.Biz ise kolaya kaçma yolundayız. Kimse kızmasın.Gücenmesin. Şimdi sorum şu; EYT takılıp uzun zamandır yaşını beklemiş ve emekliliğine az bir süre kalmış olanlar beklediler.Şimdi size bu hak verilirse 5 sene erken emekli olursanız uzun zamandır bekleyenler haksızlığa uğramış olmayacaklar mı?

Artık kendimiz üretiyoruz

EYT’ler şu anda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde atıp tutuyorlar.Hakaretler ediyorlar.Peki bugüne kadar iyiydi.Bu dönemde ev sahibi olmadınız mı?Araba sahibi olmadınız mı? Çocuklarınızı üniversitelerde hatta özel üniversitelerde okutmuyor musunuz? Bu imkanları nasıl elde ettiniz? Bazıları diyor ki ‘Ev aldım.Araba aldım.Kendiimkanlarımla aldım. AK Partimi alıverdi?’ İşte bu çok büyük bir cahillik ve nankörlüktür.Bu millet 1980,1990 ve 2000’li yıllarda kendi imkânlarını niye kullanamadı?Yakıt fiyatlarıyla eleştiri yapıyorlar. Allah aşkına şu anda Avrupa’da en ucuza yakıt veren ülke Türkiye’dir. Yanlış duymadınız evet Türkiye’dir. Araştırın öyle olduğunu göreceksiniz. Bir diğer eleştiri ‘üretmiyoruz’. Tarımda doğru köylümüz artık üretmiyor.Hazıra alıştı maalesef. Ancak sanayi konusunda katılmak mümkün değil. Üretimdeyüzde 90 yerliye ulaştığımızda daha iyi olacak.Daha önceterörlemücadelede dışardan aldığımız tüm silahları artık kendimiz üretiyoruz.Hatta dışarı ihraç ediyoruz. Yetermi hayır 80 yılda yapılamayanların kat kat fazlasıyapıldı.En önemlisieğitim,sağlık ve ulaşım da yapılanlar bitti mi yeterlimi? Tabii kihayır.Daha çokçalışacağız.Fedakarlık yapacağız.Kimseye muhtaç olmayacağız. Bu ülke insani isterse başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535