• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 15 °C
  • Zonguldak 20 °C
  • Karabük 19 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Taşeron karayolları işçileri vekil adaylarından kadro talep etti

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, seçim çalışmaları kapsamında Karayolları 156. Şube Şefi Yunus Emre Öcal’ı ziyaret ederek, taşeron işçilerle bir araya geldi.
Taşeron karayolları işçileri vekil adaylarından kadro talep etti

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkan Yardımcısı Uğur Yılmaz, Bartın Belediye Meclis Üyesi İlker Camcı ve eski İl Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım ile birlikte KHK ile hayata geçirilen taşeron düzenlemesinin kapsamı dışında kalan taşeron karayolları işçilerine ziyaret gerçekleştirdi. Taşeron düzenlemesinden yararlanamadıklarını belirten işçiler, kendilerinin de bu düzenlemeden yararlandırılmak istediklerini ifade ettiler. İşçilerin hu taleplerine karşılık vekil adayları, sorunların çözümü için söz verdi. Ak Parti Bartın Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, “1 milyon çalışanı kadroya aldık. Türkiye’de dağ gibi problemleri çözdük. Ülke genelinde 15 bin karayolları çalışanımız kadro düzenlenmesinden yararlanamadığını biliyoruz. İlimizde de 32 işçi kardeşimiz var. Sorunlarınızın farkındayız. Taleplerini biliyoruz. 1 milyon kişiyi kadroya alan hükümetimiz 15 bin kişiyi de kadroya alacaktır. Ancak bu sorunun çözülebilmesi seçim sonrası mümkün olacaktır. Bizler sizin bu talebinizi seçim sonrası ilgili birimlere ve kişilere ileteceğiz” dedi.  

Aşılamaz denilen sorunlar aşıldı

Tunç; “Sorunların halledilmesi için çalışırız. Ak Parti Recep Tayyip Erdoğan sayesinde aşılamaz denilen sorunları aştı. Sağlık, eğitim, ulaşım, sanayi, tarım ve sayamadığım bir sürü alanda önemli yatırımlara imza atıldı. Vatandaşlarımız bu yatırımları görüyor. Hizmetlerin farkında. İnşallah 24 Haziran’da da hizmete oyunu verecektir. Bartın’a önemli yatırımlar kazandırdık. Üniversitemiz, barajlar, kamu binaları, spor alanları, modern okullar ve yollar Ak Parti döneminde yapıldı. ‘Yol karın doyurmaz’ deniliyor. Yol karın doyurur. Yol olmayan yere fabrika gelir mi? Yatırımcı yol olmayan yere gider mi? Gitmez. Organize Sanayi Bölgesi’ne 30 fabrika getirdik. Şimdi ikinci OSB’yi kuruyoruz. Yeni fabrikalar da gelecek. Bir tarafta bu yatırımları artıracağım diyen Recep Tayyip Erdoğan var. Diğer tarafta da yatırımları yıkacağım diyen bir yıkım ittifakı var. Milletimiz doğru tercihini yapacaktır. Vatandaşlarımız tercihini hizmetten yana kullanacaktır” diye konuştu.

Türkiye’nin geleceğine, istikbaline ve istikrarına oy verelim

İşçilerin sıkıntılarının çözümü noktasında takipçi olacağının sözünü veren AK Parti Bartın Milletvekilliği 2.Sıra Adayı Yaşar Arslan; “Sizlerin sıkıntılarınızı biliyorum. Ben de işçilikten gelen birisiyim. 24 Haziran sonrası eğer bizlere halkımız bu görevi verirse sorunlarınızın takipçisi olacağız. 24 Haziran seçimleri çok önemli. Ülkemizin istikrarı ve istikbali için Cumhur İttifakının başarılı olması gerekiyor. İnşallah Bartın olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla destekleyeceğiz. Tabii yeni sistem Sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü mecliste de desteklememiz şart. Sizlerin desteğinizi bekliyoruz. Güçlü hükümet sistemi ve güçlü meclis olmalı diyoruz. Hepinizin farklı siyasi görüşü olabilir. Ancak 24 Haziran’da bu görüşlerinizi bir kenara bırakıp, Türkiye’nin geleceğine, istikbaline ve istikrarına oy verelim. Bartın’ımızdan da 2 milletvekili çıkartırsak elimiz daha güçlü olacaktır. Sizlerin sorunlarının ve ilimizin sorunlarının takipçisi olacağımızın sözünü veriyorum. Bartın’ımız gerçekten bugüne kadar çok büyük yatırımlar aldı. İnşallah bundan sonra daha da fazlasını alacaktır” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535