• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • Bartın 23 °C
  • Ankara 21 °C
  • Bolu 23 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 27 °C
  • Karabük 23 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Teknik Direktör Kara, Başkan Akın’dan talepte bulundu

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, beraberinde Bartınspor yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.
Teknik Direktör Kara, Başkan Akın’dan talepte bulundu

‘Modern bir tesisi şart’

Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, beraberinde Bartınspor yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti. Bartınspor Başkanı Bulut’u ve yöneticileri ilk olarak makamında ağırlayan Başkan Akın, futbolcularla da Meclis salonunda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, Başkan Akın’a takıma sahip çıktığınızı teknik ekibe ve futbolculara hissettirdiğini belirterek, yeni bir yapılanma ve tesis anlamında bir şeyler yapılması gerektiğini ifade etti.

Her şeyi yapmaya çalışıyoruz

Ziyarette ilk olarak değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “İnşallah bu sene yeni bir sezona başlayacağız. Hedefimiz Bartınspor’un 17 yıldır hasretini çektiği 3. Lig özlemini bu yeni sezonda sona erdirmek olmalı.  BAL liginde yeni sezonla birlikte tam 18 yıldır bulunuyoruz ve artık buna son verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bartınspor 3. Ligdeyken ilçeydi. Şimdi iliz ama BAL Ligindeyiz. BAL Ligi bana göre profesyonel lig olmamasına rağmen profesyonel liglere kıyasla daha zor bir lig. Bu ligi muhakkak atlatmamız gerekiyor. İnşallah inanç var. Gerçekten görevini layıkıyla yapacak futbolcu arkadaşlarımız, teknik ekibimiz ve yönetici arkadaşlarımız var. Bizler de Bartın Belediyesi olarak gücümüzün yettiği kadarıyla her şeyi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Başarıyı hep birlikte yakalayacağız

Başkan Akın; “Bende bir zamanlar hem Bartınspor’un hem de bazı amatör spor kulüplerinin yönetici kadrolarında bulundum. Bartın halkı gibi biz de sporu seviyoruz. İnşallah şehrimizi Bartınspor için bir havaya sokacağız ve başarıyı hep birlikte yakalayacağız. Başarı hepimizin başarısı. Başarısızlıkta yine hepimizin başarısızlığı olmalı. Futbolcu arkadaşlarımız da umarım Bartın’ı severler. Allah hepinizin yolunu açık etsin ve sizlere başarıyı nasip etsin. İnşallah huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir şekilde ligin sonunu getiririz. Bizleri ziyaret ettiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yürekten inanıyoruz

Bartınspor’a vermiş olduğu desteklerden dolayı Başkan Akın’a teşekkür eden Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut; “ Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve maddi ve manevi hep yanımızda olan Sayın Belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Eliniz üzerimizden hiçbir zaman çekmeyeceğini biliyoruz ve buna yürekten inanıyoruz. Bartın halkıyla birlikte bizim bir ekip olmamız  ve birlikte buna inanmamız gerekiyor. Genciyle yaşlısıyla şehrimize samimi duylarımızı da yansıttığımızda şehrimizin bizlere daha fazla sahip çıkacağından hiç şüphem yok. İnşallah Allah’ın izniyle bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Bu takım bu sene şampiyon olacak

Ziyarette son olarak değerlendirmelerde bulunan Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara ; “Bu ekibin oluşmasında Kulüp Başkanımızın gerçekten çok ciddi gayretleri oldu.  Bizim de hedeflerimiz var. Tüm futbolcu arkadaşlarımız inşallah bu hedefler doğrultusunda sahaya ayaklarından çok yürekleri koyacaklar ve o şekilde sahada mücadele edecekler. Bu iş gerçekten yürek işi ve tüm futbolcularımızın bunu fazlasıyla yapacak potansiyelleri mevcut. Bizler hedefi olan insanlarız. İnşallah bu takım bu sene şampiyon olacak” dedi.

İnşallah şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayacağız

Kara; “Bizler belki bugün varız yarın yokuz. Ama tesisi noktasında Bartın’a bir şeyler yapılması demek bizler gitsek bile bu şehir için, Bartınspor için bir şeyler yapılması demek. Başkanımız gerçekten sabah-akşam Bartınspor’la yatıyor, Bartonspor’la kalkılıyor. Biz şampiyonluğu bu yıl elde edeceğimize Rabbimin de izniyle yürekten inanıyoruz. biz ilk geldiğimiz andan itibaren sizin yanımızda olduğunuzu hep hissettik, bundan sonra da bunu her daim hissetmek istiyoruz. Bunun için de çok teşekkür ederiz. İnşallah şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayacağız. Allah bizleri utandırmasın” diye konuştu. Yapılan konuşmaların akabinde Bartınspor Başkanı Mehmet Bulut, Belediye Başkanı Cemal Akın’a Bartınspor atkısı hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin akabinde sona erdi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535