• BIST 9659.17
  • Altın 2495.067
  • Dolar 32.5864
  • Euro 34.8484
  • Bartın 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • Bolu 20 °C
  • Kastamonu 19 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Teknik Direktör Kara, takımın genel durumunu değerlendirdi

Bartınspor, Spor Toto BAL Ligi 12. haftasında Keçiören Belediyesi Bağlumspor ile 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.
Teknik Direktör Kara, takımın genel durumunu değerlendirdi

Spor Toto BAL Ligi 6. Grup temsilcimiz Bartınspor, ligin 12. hafta karşılaşması olan Keçiören Belediyesi Bağlumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yoğun tempo altında çalışmalarını sürdüren Bartınspor, 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda oynayacağı maçtan mutlak galibiyet hedefliyor. Teknik Direktör Hasan Basri Kara yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın yarım saatlik bölümü basına açık tutuldu. Antrenmanı Bartınspor Basın Sözcüsü Ahmet Oktay, Transfer Komitesinde görev alan Yüksel Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kalafat yakından takip etti.

Sabrın karşılığını hep birlikte alacağız

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, ilk karıyı kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, tek düşüncelerinin Keçiören Belediyesi Bağlumspor ve Çubukspor karşılaşmalarından galip ayrılmak olduğunu söyledi. Taraftarlardan sabırlı olmalarını isteyen Kara, “Taraftarın beklentilerini karşılayacak bir ekip var. Sadece sabır göstersinler inşallah bu sabrın karşılığını hep birlikte alacağız” dedi.

Bu şehre layık olan şampiyonluk

Takımın genel durumu ile ilgili değerlendirmede bulunan Kara; “Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçen hafta tahlisiz bir mağlubiyet aldık. Kırıkkalespor maçında hiç beklemediğimiz düşünmediğimiz bir sonuç oldu. Ama oyun olarak baktığımızda Kırıkkalespor ile bir çok şey herkes tarafından görüldü. Bununla ilgili dersler çıkararak önümüze bakmaya çalışacağız. Sezon başında kendimizce bir hedef koyduk. Ama bu hedef için sabırlı olmamız gerektiğini söyledik. Hiç beklemediğimiz bir sonuçtu ama biz hedefimiz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah bu sabırla birlikte bu şehre layık olan şampiyonluğun geleceğine inanıyoruz. Güzel bir ekip ve güzel bir birlikteliğimiz var ve bu ekip ve bu birliktelik anlayışı ile sonuca el birliği ile ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Devre arası transfer olabilir

Basın mensuplarının devre arasında herhangi bir takviye yapılıp yapılmayacağı sorusu üzerine Kara, “Önümüzde iki tane maçımız var. Bu iki maçı inşallah sağ salim kazanalım. Ondan sonra da yönetimle beraber tartışıp ona göre hareket ederiz” diye konuştu.

Belov’un oynamaması taktiksel bir tercih

Belov’un oynamaması ile ilgili yapılan eleştirilere cevap veren Kara; “Bunlar bir tercihtir. Belov’un kötülüğünden değil. Taraftarımızın böyle bir beklenti içinde olması çok normal. Onlar sadece hafta sonu maç itibari ile bakıyorlar. Ama biz hafta içi her idmanda hepsinin performansını değerlendirerek hareket etmeye çalışıyoruz. Burada da bir tercihtir bu. Yani Belov’un oynayıp oynamaması kesinlikle bu iyiliğinden veya kötülüğünden değil tercihtir sadece. İllaki eksikliklerimiz var bunları da tartmak zorundayız. Biz bir hedefe ulaşacaksak önce öz eleştiri yapmamız lazım. Bu özeleştiri ile birlikte illaki yapılacak şeyler vardır. Ama bunları konuşmak için henüz erken. Şu iki maçı bir geçelim ondan sonra zaten gerekenleri yaparız” şeklinde konuştu.  

Beklentileri karşılayacak bir ekibimiz var

Taraftarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kara, “Taraftarın beklentilerini karşılayacak bir ekip var şu anda. Sadece sabır göstersinler inşallah bu sabrın karşılığını hep birlikte alacağız. Gerçekten çok güzel bir ekibimiz var. Bu ekibin bu şehri layık olduğu yere getireceğine biz hepimiz inanıyoruz. İnşallah sabırla da güzel bir neticeye ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Sadece bu konuda bize sabırla destek olunması yeterli” dedi.

Kırıkkale maçında seyirci her şeyi gördü

Kara; “Ekimiz bu işe gerçekten çok fazla motive oldu. Belki bu motivasyonun fazlalığından olabilir. Burada bireysel bir hata ile gol yedik. Bu bireysel hata da illaki olacaktır. Bunda da arkadaşlarımızla bir maçlık birlikteliğimiz yok. Bu maçın kazanılması ile şampiyon olunmuyor. Önemli olan ligin sonunda orada tepede bitirebilmek. Bizde bu noktada hataya değil hataların daha aza indirgenip sezon sonunda bu hedefe nasıl ulaşılabilir onun derdindeyiz. Baktığımızda Kırıkkale maçında seyirci her şeyi gördü. Eksikliklerimiz yok mu var. Ama biz doğru yolda olduğumuza inanıyoruz” diye konuştu.

Sakatlığım olduğum için iki haftadır tribündeyim

Sakatlığı nedeniyle oynayamadığını belirten takımın tecrübeli oyuncularından Uğur Yılmaz; “Sakatlığım olduğum için iki haftadır tribündeyim. İki senedir buradayım. Benim iki senedir hayal ettiğim tribünler bu Kırıkkale maçında gerçekleşti, çok güzel atmosfer oldu. Bartınspor camiasına yakışanda buydu. Biz bunu futbolcu arkadaşlarımızla beraber başardık, şehri bir araya getirdik. Kırıkkale maçı tamamen bir kazaydı. Yenilmemize rağmen onlardan çok daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Tabi tepkiler olacak çünkü şehrin büyük beklentisi var. Ama bir şeylere küsüp bu takımı yarı yolda bırakmasınlar. Allah’ın izniyle önümüzdeki 2 maçı kazanacağız. Kırıkkale’nin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Devre arasına çok daha iyi bir şekilde gireceğiz. Ve ikinci yarı bu takımın üzerine ne kadar koyduğunu herkes görecek. O yüzden biz hiçbir şey kaybetmiş değiliz. İnsanlarımızda maçlarımıza gelsin. Bizleri yarı yolda bırakmasın. Allah’ın izniyle bu sene şampiyonluğu göğüsleyeceğiz. Devre arasında çok daha iyi takım olacağız. Bize güvensinler” dedi.

Buraya gelmemizin amacı Bartınspor’u 3. Lige çıkarmak

Bartınspor’un ligi şampiyon olarak tamamlayacağını söyleyen başarılı orta saha oyuncusu Mustafa Ünver ise; “Buraya gelmemizin amacı Bartınspor’u 3. Lige çıkarmaktır. Her şey güzel gidiyor. Sonuç kötü olabilir. Lig uzun maraton. Allah nasip ederse takımı 3. Lige çıkaracağız. Kırıkkale mağlubiyetinden sonra taraftarlarda tepki oldu. Bu gayet normal. Önemli olan bu tepkinin altından kalkabilmek. Bu takımda da bu potansiyel var. Her maça kazanmak için çıktık. Önümüzdeki maçlara da kazanmak için çıkacağız. Allah nasip ederse, bu takım şampiyon olacaktır” ifadelerini kullandı.

img_1973.jpgimg_1963.jpgimg_1922.jpg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535