• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 11 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 15 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi Ünsal, İslam alemini birlik ve beraberliğe davet etti

Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi İsmail Ünsal, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, kışlasını peygamber ocağı bilip, nöbet tutmayı ibadet sayan vatan evlatları için dua etti.
Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi Ünsal, İslam alemini birlik ve beraberliğe davet etti

'Dost ve düşmanın kim olduğunu artık anlayın'

Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Temsilcisi İsmail Ünsal, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından milli güvenliğimize yönelik tehditler nedeniyle PKK, PYD, ve YPG gibi terör örgütlerini bertaraf etmek amacıyla Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, İslam alemini birlik ve beraberliğe davet etti. Harekâtın önemine değinen Ünsal, şanlı Türk ordusuna başarı dileyerek, dua etti. Teröristlerin yuvalandığı yerde başlarının ezildiğini belirten Ünsal; "Ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. İçerde ve dışarıda hain terör, milli birliğimizi yıkmaya, devletimizi ve milletimizi zaafa uğratmaya, vatanımızı bölmeye ve parçalamaya çalışmaktadır. Ülkemizi terörle diz çöktürmeye çalışanlar her gün yeni bir oyun ile karşımıza çıkmaktadırlar. Millet olarak uyanık olmak birlik ve beraberlik içerisinde bulunmak durumundayız. İşte bu kurulan kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek ve milli güvenliğimize yönelen tehlikeleri bertaraf etmek için şanlı Türk ordusu hain PKK, PYD, ya da YPG ve uzantılarını ve yandaşlarını bertaraf etmek adına Afrin’e Zeytin Dalı Harekâtıyla bir operasyon düzenlemiştir" dedi.

Bu nasıl bir kardeşlik, bu nasıl bir Müslümanlık?

Ünsal; "İslam dünyası parçalanmak suretiyle dizayn edilmek istenmektedir. Millet olarak bu oyunun farkındayız. Ülkemizin bölgedeki etkinliğini önlemek için terör maşa olarak kullanılmaktadır. Terörü, teröristleri destekleyerek onlara arka çıkanlar emperyalist sömürgeci güçlerin maşası olarak kullanılan hain işbirlikçilerdir. Ne akla veya kime hizmet ediyorlarsa Arap Birliği'nden de skandal Afrin açıklaması geldi. Terör devleti İsrail ve ABD'nin yaptıkları karşısında sesi çıkmayan sus pus olan dilini yutan konuşamayan Arap Birliği, TSK'nın Afrin'e yönelik başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekâtından rahatsız oldu. Bu nasıl bir kardeşlik, bu nasıl bir Müslümanlık anlamak mümkün değil. İslam alemini birlik ve beraberliğe davet ediyoruz. Ey İslam alemi Ordusuz millet olmaz, milletsiz ordu olmaz. Anlayın artık dost kim düşman kim. Kahraman Türk askerimizin sonuna kadar destekçisiyiz. Dualarımız kahraman yiğitlerimizle" diye konuştu.

İslam ümmetine böyle zamanlarda tek vücut olmak düşer

İslam ülkelerinin bir olması gerektiğini söyleyen Ünsal; "Allah Resulü (SAV) “Sizler iman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de iman etmiş olmazsınız” buyuruyor öyleyse İslam ümmetine böyle zamanlarda tek vücut olmak düşer. Milletimizi tarih sahnesinden silmeye hiç kimsenin gücü yetmemiş, yetmeyecektir. Allah'ın izniyle bizler bu coğrafyada daha binlerce yıl yaşamaya devam edeceğiz. Teröristler birliğimiz ve kardeşliğimiz karşısında hüsrana uğrayacaktır. Bölgemizde barışı ve huzuru yok etmeye çalışanlara sesleniyoruz; Türkiye'nin sınır ötesi terör tehditlerine karşı meşru müdafaa hakkı vardır! Sınırlarımızda kurulmaya çalışılan tuzaklarınız asla tutmayacaktır! Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk Milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen görevidir. Türkiye teröristlere operasyon yapınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşıda bu bizim açık bir cevabımız olacaktır" şeklinde konuştu.

Kim ne derse desin 21. asır Türk’ün asrı olacaktır

Ünsal; Biz Türk Diyanet Vakıf- Sen olarak tüm varlığımız, ruhumuz ve dualarımızla ordumuzun yanındayız. Ekmek kavgasının önüne Türkiye sevdasını koyanlar olarak her zaman ve her şartta olduğu gibi şimdi de ve bundan sonra da milletimizin ve devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz..Türk milletine ayar vermek, hesap sormak ve bedel ödetmek gibi bir gaflete kapılan sözüm ona büyük devletlere Türk’ün iradesini, kararlılığını ve gücünü bir kere daha göstereceğiz. Kim ne derse desin 21. asır Türk’ün asrı olacaktır. Bölgede mazlumların gözyaşları dinecek, zalimler kaçacak delik arayacaktır. Gün bu gündür; büyük yürüyüş başlamıştır. Önce Afrin daha sonra Münbiç terörden temizlenecek, teröristlerin kökü kazınıncaya dek bu mücadele sürecektir. Türk Ordusu, Yüce Allah’ın Nisa Suresi 75. ayetinde “Hem size ne oluyor ki, Allah yolunda: ‘Ey Rabbimiz! Bizleri bu halkı zâlim olan memleketten çıkar, tarafından bizi iyi idare edecek bir sahip ve bize katından bir kurtarıcı gönder’ diye yalvarıp duran zayıf ve zavallı erkekler, kadınlar ve çocukların kurtarılması uğrunda savaşa çıkmıyorsunuz?” buyruğu üzerine hem sınırlarımız içinde yaşayan milyonların bekası için hem de sınırlarımız dışındaki milyonların çığlıkları üzerine akan gözyaşlarını dindirmek için bölgeye gitmiştir" dedi.

Çıktıkları bu kutsal ulvi seferde onlara zaferler nasip eyle

Açıklamasının sonunda askerimiz için dua Eden Ünsal; "Ya Rab! şu an anasından, babasından, kardeşinden, sevdiğinden ve yavrusundan çok uzakta olan vatan için, bayrak için ve namus için canını ortaya koyan, gövdesini siper eden kahraman yiğitlerimizin dertlerine derman, kalplerine ferman ol Allah'ım! Çıktıkları bu kutsal ulvi seferde onlara zaferler nasip eyle. Onlara öyle bir güç ver ki soğuk onları üşütmesin. Yürüdükleri kilometrelerce yol onlara yorgunluk vermesin. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Dualarımız, kışlasını peygamber ocağı bilip, nöbet tutmayı ibadet sayan bu aziz vatan evlatlarına olsun" şeklinde ifade etti.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535