• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 15 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 18 °C
  • Karabük 19 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

'Türkiye’nin en çok konuşulan ili olacağız'

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz projelerinin 5 yıla değil gelecek 50 yıla hizmet edeceğini ifade etti.
'Türkiye’nin en çok konuşulan ili olacağız'

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz projelerinin 5 yıla değil gelecek 50 yıla hizmet edeceğini ifade ederek, “Bartın’ın bir evladı olarak şehrimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Acilen müdahale edilmesi gereken sorunlara akılcı ve çözümcü yaklaşımlarda bulunurken hayata geçireceğimiz projelerle Bartın’a 5 yıl değil 50 yıl hizmet verecek eserler kazandıracağız. Projeleriyle Türkiye’nin en çok konuşulan ili biz olacağız.” dedi.

Yaşanabilir kent için göreve hazırız

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın halkının daha müreffeh ve sorunsuz bir şehirde yaşamayı hak ettiğini ifade ederek, “Şehrimizin su ve trafik gibi büyük sorunları var. Ne yazık ki evlerimizden akan suyu çay demlemekte bile kullanamıyoruz. Her arızada şehrimizin birçok noktasında su kesintileri yaşanmaya devam ediyor. Kent merkezinde yaşanan trafik sıkıntısı da giderek büyüyor ve içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Her geçen gün artan ve mutsuzluk yaratan bu sorunları akılcı ve bilimsel çalışmalarla çözmek için göreve talibiz.  İnanıyoruz ki Bartın halkı bize bu görevi verecek ve bizlerde görev yaptığımız sürece mazeret değil, iş ve hizmet üreten belediyecilik anlayışıyla halkımızın yanında olacağız. Güçlü kadromuzla Bartın’da sorunları çözmek ve Bartın’ı yaşanabilir kente dönüştürmek amacıyla göreve hazırız.” dedi.

Bartın’ı stres üreten şehir olmaktan kurtaracağız

Stres üreten değil mutluluk üreten şehir hayaliyle yola çıktıklarını kaydederek açıklamasını sürdüren AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Şehirlerin planlı büyümesi gerekiyor. Gelişi güzel büyüyen şehirlerde sorunlarla beraber streste artıyor. Yaşam kalitesi düşen şehirler stres üretiyor. Stresle birlikte halkımızın mutluluk seviyesi de düşüyor. Stres üreten değil mutluluk üreten şehir hayaliyle yola çıktık. Peki şehirler nasıl mutluluk üretir? Sorunları çözüme kavuşmuş şehirlerde belediyeler yaşam konforunu artıran projeler hayata geçirirler. Yaşam konforu artan şehirler hem ekonomik hem de sosyal alanda daha aktifleşirler. Ekonomik ve sosyal alandaki aktifleşme de mutluluk üretir. Bartın’ı stres üreten şehir olmaktan kurtarıp mutluluk üreten bir şehre dönüştürme hayalimizi de Bartın halkının desteğiyle gerçeğe dönüştüreceğiz.” dedi.

Vakit kaybetmeyeceğiz

Belediyecilikte Bartın’ın zaman kaybı yaşadığına da dikkat çeken AK Parti Başkan Adayı Aldatmaz, “Şehirlerin içinde bulundukları, yaşadıkları zamanı çok iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Bu değerlendirmeyi yapacak olanda şehirlerin yöneticileridir. Atılacak her bir adım, yapılacak her iş çok iyi planlanmalı ve zaman kaybına müsaade edilmemeli. Bartın’a baktığımızda sorunlar ortada. Sorunlarını çözemeyen ve değişime odaklanamayan bir şehirde yaşıyoruz. Bizler güçlü kadrolarımızla şehrimizde stres yaratan sorunları çözüme kavuştururken Bartın’ı bir cazibe merkezine dönüştürecek mega projelerimizi hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

Projelerimiz heyecan yarattı

Bartın Liman Projesi, İnkumu Tünel Projesi, Bartın Irmağı Projesi, Tranvay Projesi, Yalı Projesi, Teleferik ve Aladağ Seyir Kulesi Projesi, Katlı Otopark Projesi, Millet Bahçesi Projesi ve Yürüyen Merdiven Projeleri gibi şehrin tüm noktalarında canlılık yaratacak projelerle göreve talip olduklarını da kaydeden Başkan Adayı Aldatmaz, “Projelerimizin hepsi Bartın’da değişimi ve gelişimi başlatacak projeler. Komşu illerimizde ve hatta ilçelerimizde hayatı kolaylaştıran, şehrin ekonomisine ve turizmine katkı sunan çalışmalar yapıldığını görüyoruz. Bartın olarak bizimde harekete geçmemiz, değişimi ve gelişimi başlatmamız gerekiyor. Projelerimizin kamuoyuna tanıtılmasının ardından gelen izlenimlere baktığımızda şehrimizde yaşayan tüm bireylerin değişim beklediğini görüyoruz. Projelerimiz gerçekten halkımız tarafından takdir gördü ve heyecan yarattı. İnsanlarımız değişimle birlikte gelişime odaklanmış durumda. Bizim de tüm projelerimiz değişim ve gelişim odaklı. Bartın halkı ile aynı görüş ve aynı odaktayız. Bartın’da değişim ve gelişim AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla başlayacak.” dedi.

Türkiye’nin en çok konuşulan ili olacağız

Samimiyet, tevazu ve gayretle gönüllere giren belediyeciliğin Bartın’da başlangıcını yapacaklarının da altını çizen Başkan Adayı Aldatmaz, “Çıktığımız yolda en büyük desteği Bartın halkından alıyoruz. Vatandaşlarımızın sevgisine ve desteğine layık olmak en büyük arzumuz. Bartın’ın bir evladı olarak şehrimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Acilen müdahale edilmesi gereken sorunlara akılcı ve çözümcü yaklaşımlarda bulunurken hayata geçireceğimiz projelerle Bartın’a 5 yıl değil 50 yıl hizmet verecek eserler kazandıracağız. Projeleriyle Türkiye’nin en çok konuşulan ili biz olacağız. Karadeniz bölgesinin en çok ziyaretçi alan illerinden biri olacağız. Her projemiz Bartın’a değer katacak. Bartın’ın marka kent yolculuğunda adım olacak. Bartın’ı bir cazibe merkezine dönüştürme hedefimize ulaştığımızda kazanan Bartın ve Bartın halkı olacak.” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535