• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 13 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 14 °C
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • “Aladağ’ına Seyir Terası ve Piknik Alanı İnşa Edeceğiz”
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi

Türkmen takımı ilimizde turnuvaya katıldı

Bartın Belediyesi ev sahipliğinde Temmuz 2017 Dostluk Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya ilimizden Bartın Karma Takımı, Karabük’ten Marzinc Sağlık Spor ve Kerkük’ten Türkmen Spor Kulübü Basketbol Takımı katıldı.
Türkmen takımı ilimizde turnuvaya katıldı

Bartın Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kerkük’ten Türkmen Spor Kulübü Basketbol Takımının da katılımıyla Temmuz 2017 Dostluk Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Kerkük takımının yanı sıra ilimizden Bartın Karma Takımı ve Karabük’ten Marzinc Sağlık Spor katıldı. 3 gün süren turnuva Ömertepesi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Turnuva sonunda Karabük takımı birincilikle bitirirken, Kerkük takımı 2. ve Bartın takımı da 3.’lüğü aldı.

Ödüller törenle verildi

Dereceye giren takımlara ödülleri Bartın Belediyesi Lokali’nde düzenlenen kupa töreniyle taktim edildi. Kupa törenine Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Türkmen Spor Kulübü Başkanı Faik Cemil ve Türkmen Spor Kulübü Antrenörü Faik Namik, Karabük Marzinc Sağlık Spor Kulübü Başkanı Selahattin Alper, Bartın Belediyesi Basketbol Antrenörü Aydın Kükner, Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Bir iletişim köprüsü kurduk

Tören öncesi basın mensuplarına turnuva ile ilgili bilgiler veren Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin; “Saygıdeğer misafirlerimiz öncelikle hoş geldiniz. Güngör Beyin sayesinde bir iletişim köprüsü kurduk. Kerkük’ten gelen bu arkadaşlarımız yaklaşık iki aylık bir çalışma yapmıştı. Güngör Bey bize gelip dedi ki ‘Bartın Belediyesi ve Kerkük olarak arkadaşlarımızla bir sohbet edelim. Bartın’a davet edelim tanışalım hem de bir antrenman yapalım’ dedi. Biz bugün burada hem tanıştık hem de kaynaştık” şeklinde konuştu.

Bizim amacımız bu gönüller bir olsun

Çetin; “Biliyorsunuz onlar bizim kardeşlerimiz. Bizim yapacağımız tek şey burada birlik ve beraberliğimizi daha iyi noktalara getirmek. Bu kardeşliğimiz devam edecektir. Bu bugün baskettir yarın voleybol olur. Bir gün güreş olur. Biz bunlara devam etmek istiyoruz. Almanya’daki Lünen kardeş şehrimizle zaman zaman bu tür etkinlikler yapıyoruz. Onlar geldi bizde oralara gittik. Bizim amacımız bu gönüller bir olsun” dedi.

Kerkük’ün Bartın halkına selamını getirdik

Başkan Yardımcısı Çetin’in konuşmasının akabinde konuşma yapan Türkmen Spor Kulübü Başkanı Faik Cemil; “Bartın Belediyesi’ne bizi davet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler bütün Kerkük’ün selamlarını sporcularının ve sporseverlerinin selamlarını Bartın halkına getirdik. Bizim amacımız bu gönüller bir olsun. Ne güzel gençler bir oldular, buluştular ve sohbetler ettiler” diye konuştu.

Bu tür turnuvaların devamını bekliyoruz

Son olarak değerlendirmelerde bulunan  Karabük Marzinc Sağlık Spor Kulübü Başkanı Selahattin Alper; “Karabük’ten Bartın’a dostluk turnuvasına katılmak üzere geldik. Karabük’ten geldik ama ben de bir hemşeriniz olarak buradayım. Aslen Kumlucalıyım. Bölgesel lig için de Bartın’a gelmiştim. Bizi burada gerçekten çok ilgiyle karşıladılar. Emek verenlere teşekkür ediyorum. Bu tür turnuvaların devamını bekliyoruz” dedi.

Teşekkür plaketi taktim edildi

Yapılan konuşmaların ardından Türkmen Spor Kulübü Başkanı Faik Cemil tarafından Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin’e desteklerinden dolayı teşekkür plaketi taktim edildi. Plaketi Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın adına aldığını belirten Başkan Yardımcısı Çetin, heyete teşekkür etti.

Başkan Akın, sporcular için forma yaptırdı

Plaket taktiminin akabinde de Başkan Yardımcısı Çetin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından turnuvaya katılan sporcular için özel yaptırılan formaları basketbolcu gençlere hediye etti. Son olarak da turnuvaya katılan 3 takıma da kupa ve madalyaları verildi. Yemek programının ardından tören sona erdi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535